Thundercat Objavljeno November 18, 2004 Deli Objavljeno November 18, 2004 zahrbtnost, neresnica, sovraštvo..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AREA Objavljeno November 18, 2004 Deli Objavljeno November 18, 2004 Da ne moreš brez kurčevih vez ene normalne službe dobit <_< Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno November 18, 2004 Deli Objavljeno November 18, 2004 Samo ljudje me lahko prizadenejo. Nikoli se ni zgodilo, da bi me prizadela kakšna žival, rastlina ali stvar. ← se podpišem pod to :notworthy: :notworthy: :notworthy: dr.looney :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jax Objavljeno November 18, 2004 Deli Objavljeno November 18, 2004 Prizadane me bolj malo stvari. Večini niti ne pustim, da bi mi prišle do živega... Sem pa kje me pa grdo preseneti kakšna: -krivica -nepoštenost -in nasploh nepravica človeku, čeprav si je ne zasluži... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zverko Objavljeno April 12, 2008 Deli Objavljeno April 12, 2008 Me je zbegala tale tema. Me sploh kaj prizadane?Pravzaprav me prizadanejo le ljudje, ki jih imam rad, za katere sem odprt in bi jim pravzaprav dal vse, za tisto malo topline v njihovih očeh. LP Cvetoo. tud mene isto przadane.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno April 12, 2008 Deli Objavljeno April 12, 2008 še najbolj me prizadene to da je nekdo prizadet osebno pa me krivica še najbolj prizadene Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncek9 Objavljeno April 12, 2008 Deli Objavljeno April 12, 2008 Pravzaprav me prizadanejo le ljudje, ki jih imam rad, za katere sem odprt in bi jim pravzaprav dal vse, za tisto malo topline v njihovih očeh. se strinjam :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RHonda Objavljeno April 13, 2008 Deli Objavljeno April 13, 2008 Nič, razen tega da nimam kje več denarja dobit, rabim pa ga čedalje več. V veliko jamo dolgov sem se začel pogrezati... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno April 13, 2008 Deli Objavljeno April 13, 2008 vedno manj :) življenje te utrdi :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno April 13, 2008 Deli Objavljeno April 13, 2008 vedno manj :) življenje te utrdi :worship: Ej, soncy draga, z drugim se zelo strinjam. :worship: S prvim pa delno; malenkosti in nepomembne stvari gredo mimo nas, zahvaljujoč izkušnjam. Za vse ostalo pa itak sama veš, da smo razvili dober obrambni sistem, ki nas obvaruje pred "biti ranjen". Občutek, da nismo, je pogojen le s tem, da znamo prizadetost potisniti globlje v zavest. Tam pa čaka. In če si čuteč človek, se ji ne izogneš. Lep dan ti želim. :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno April 13, 2008 Deli Objavljeno April 13, 2008 Ej, soncy draga, z drugim se zelo strinjam. :worship: S prvim pa delno; malenkosti in nepomembne stvari gredo mimo nas, zahvaljujoč izkušnjam. Za vse ostalo pa itak sama veš, da smo razvili dober obrambni sistem, ki nas obvaruje pred "biti ranjen". Občutek, da nismo, je pogojen le s tem, da znamo prizadetost potisniti globlje v zavest. Tam pa čaka. In če si čuteč človek, se ji ne izogneš. Lep dan ti želim. :winkiss: tko sem tudi misla, sam da si ti to lepš napisala :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno April 13, 2008 Deli Objavljeno April 13, 2008 tko sem tudi misla, sam da si ti to lepš napisala :winkiss: :winkiss: ! Sicer pa ... če že tema govori o tem, bi le to dodala; mene pa najbolj prizadenejo dejanja, ki so posledica človeške neumnosti, ozkosti in nesposobnosti empatije; takšni ljudje puščajo za seboj pogorišča, globoko prepričani, kakšne žrtve so. :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno April 16, 2008 Deli Objavljeno April 16, 2008 Vedno manj stvari ... postal sem imun na večino stvari :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno April 17, 2008 Deli Objavljeno April 17, 2008 Jaz še moram imun postat... :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrejaa Objavljeno December 4, 2008 Deli Objavljeno December 4, 2008 Neiskrenost.... Pa omejenost nekaterih ljudi, ki niso dorasli svojim letom in nameroma prizadenejo koga :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
doggie Objavljeno December 4, 2008 Deli Objavljeno December 4, 2008 ko gledam kak se cigani spet z novimi mercedezi vozijo :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brembo Objavljeno December 4, 2008 Deli Objavljeno December 4, 2008 ignoranca Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno December 9, 2008 Deli Objavljeno December 9, 2008 laž . . . in izmišljotine . . . . . ki krožijo . . . . ko je folku dougčas . . . . pol pa trosijo naumnosti . . :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno December 15, 2008 Deli Objavljeno December 15, 2008 opravljanje...... opravljanje...... opravljanje...... :blush: laži, neresnice....bemu no...... PA ŠE KEJ.... pa že tko noum spala dons...... :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
riderrgirl Objavljeno December 16, 2008 Deli Objavljeno December 16, 2008 opravljanje...... opravljanje...... opravljanje...... :blush: laži, neresnice....bemu no...... PA ŠE KEJ.... pa že tko noum spala dons...... :cry: bejž bejž.... :friend1: .folk ma zmeram kj za povedat in tko bo tut ostalo...... :whistle: sprijazni se....žal tko pač je.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno December 16, 2008 Deli Objavljeno December 16, 2008 opravljanje...... opravljanje...... opravljanje...... :blush: laži, neresnice....bemu no...... PA ŠE KEJ.... pa že tko noum spala dons...... :cry: bejž bejž.... :friend1: .folk ma zmeram kj za povedat in tko bo tut ostalo...... :whistle: sprijazni se....žal tko pač je.. Moj predlog POŠLJITA JIH TJA OD KODER SO PRIŠLI :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno December 30, 2008 Deli Objavljeno December 30, 2008 prizadane me vse kar . . . . . tko kot vas! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se