Wobewt Objavljeno December 14, 2004 Deli Objavljeno December 14, 2004 in tudi vsa Wobewtova prizadevanja so šla v nič ... ← Niso šla v nič, moj comp jih komaj še zadržuje v sebi... :grrr :grrr :grrr Če naw hitr nove golodeklične teme, bo hjuđ eksplowžn! :ninja: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Januar 18, 2005 Deli Objavljeno Januar 18, 2005 uh me je razjezu avtomat za kufe na šihtu ni dal nič mleka sem mislila da ga bom kr zbrcala mal je mankalo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Erik Objavljeno Januar 18, 2005 Deli Objavljeno Januar 18, 2005 pesek, sol na cesti in nedeljski vozniki :alien1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bubamara Objavljeno Januar 18, 2005 Deli Objavljeno Januar 18, 2005 :slap: :slap: :slap: me, myself & I :SS :SS :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Januar 19, 2005 Deli Objavljeno Januar 19, 2005 bo treba avto pucat in šipe drgnit v tem mrazu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se