Manu Objavljeno November 23, 2004 Opozori Objavljeno November 23, 2004 Manu, če mi mama doma ne bo spekla tiste palačinke, a lahko k tebi pa fifty-u uletim.... :) :D ← Lahko. :) Če se boš lepo obnašaw. :) p.s. Okrog polnoči imam ponavadi čudne želje, ki nimajo nobene zveze z novim letom, pa z jedilniki tut ne. :P Sam tolk, da veš. :)
klimbra Objavljeno November 23, 2004 Avtor Opozori Objavljeno November 23, 2004 Sam veselo printam.....morda izdam celo kakšno knjigo.....naprimer: :hmm: :hmm: RECEPTI MOTORISTOV......WE
Anubis Objavljeno November 23, 2004 Opozori Objavljeno November 23, 2004 Opoldanska malica: a.k.a. instant biftek 30dkg mrtve krave stegna lepega pol čebule dva stroka česna sol poper čili žlica gorčice kisla kumarica Vse skupaj zalučamo v multipraktik, obračaš do homogenega stanja, vzameš žlico in tlačiš v goltanec toliko časa, dokler ne izzoveš riga ugodja. Nicholson, J.:"Po jedi ga rad namočim."
Pervy Objavljeno November 23, 2004 Opozori Objavljeno November 23, 2004 Opoldanska malica: a.k.a. instant biftek 30dkg mrtve krave stegna lepega pol čebule dva stroka česna sol poper čili žlica gorčice kisla kumarica Vse skupaj zalučamo v multipraktik, obračaš do homogenega stanja, vzameš žlico in tlačiš v goltanec toliko časa, dokler ne izzoveš riga ugodja. Nicholson, J.:"Po jedi ga rad namočim." ← Fuj!!!!!!! :BUA: kumarica pa res ne paše zraven, bljak! če pa bi namesto nje vzel paradajz pol pa OK :grim
Manu Objavljeno November 23, 2004 Opozori Objavljeno November 23, 2004 Kumara mora bit, Pervy! :fight2:
AlterMann Objavljeno November 24, 2004 Opozori Objavljeno November 24, 2004 Kumarca vedno in povsod. .)
lasagna Objavljeno November 24, 2004 Opozori Objavljeno November 24, 2004 Sam veselo printam.....morda izdam celo kakšno knjigo.....naprimer: :hmm: :hmm: RECEPTI MOTORISTOV......WE ← Tanek goveji zrezek (ali več kosov) namočiš v skledico, v kateri se nahaja dvojni konjak (Stock je OK), začinka, bazilika, timijan, česen in malo (ali veliko) cayenskega popra. Zaliješ z oljem do vrha. Pustiš v hladilniku do drugega dne. Priprava : vzameš zrezek in ga zaviješ v alu-folijo tako, da ne kaplja ven. Nič šparat. Toplo se oblečeš in se odpelješ do Kobarida ali pa v Lendavo. Ugasneš motor in zrezek s folijo vred zapopaš na auspuh. Po 3 minutah ga obrneš. Po potrebi ga dokurblaš.
Manu Objavljeno November 24, 2004 Opozori Objavljeno November 24, 2004 Lasagna :blink: :OK: Samo zate ( da ne boš putike od šniclov dobil :P ) Lazanja a'la lasagna zeleno rezančno testo za lazanje 1 kg špinače, kuhane, pretlačene in sesekljane 90 g surovega masla 250 g skute muškatni orešek sol in poper 1 l bešamelove omake 180 g sveže nastrganega parmezana Pečico segrejemo na 175 stopinj in pomastimo model. Liste lazanje skuhamo al dente v vreli vodi, oplaknemo z mrzlo vodo in posušimo na kuhinjskem papirju. Prepražimo kuhano špinačo na 60 g surovega masla. Nekoliko ohladimo, pomešamo s skuto in muškatnim oreškom, posolimo in popopramo. Na dno modla namažemo 3-4 žlice nadeva. Pokrijemo z listi testa, na to naložimo nekoliko nadeva in tega spet pokrijemo s testom. Zalijemo z nekoliko bešamela in potresemo parmezan. Tako plasti zlagamo, dokler model ni poln skoraj do roba. Zadnja plast naj bo bešamel in preostali parmezan, nato pa damo na vrh še kosmiče 30 g surovega masla. Lazanjo pečemo 30-40 minut, da se naredi zlatorjava skorja. Preden postrežemo, jih hladimo približno 5 minut. B)
klimbra Objavljeno November 24, 2004 Avtor Opozori Objavljeno November 24, 2004 Nekak mi po glavci roji ideja o okusni,telečji obarci.....pa s kakšnimi žličniki zabeljeni..........
lasagna Objavljeno November 26, 2004 Opozori Objavljeno November 26, 2004 1 l bešamelove omake ← help. sem bil pri bešamelu in niveč mel omake. samo neko bingl olje je omenjal. ampak res, mam filling, da bi mi lahko priporočila be-shame-el taprave sestavine, ker jaz sem bolj lamer glede omak, saucierji pa so itak osnova dobre kužine. Po slovensko : bi mi zaupala kako narediš DOBRO bešamelomako in ne moje be-shame-on-me. A je lahko brez mokke, ker me pol zgaga? Pa če je z, kolk mal jo je dost? Ker mi jegra zmanjkuje. (ampak čist res prosim za podrecept).
Manu Objavljeno November 27, 2004 Opozori Objavljeno November 27, 2004 :blink: Lasagna :blink: jest res ne znam bešamela z jegrom nardit. :huh: Čist res ne. :cry: p.s. jest tut moko zelooooo malo uporabljam, zato za take finte, ko je treba kej prelit pa potem zapečt, uporabljam zgolj jajca, kislo smetano, malo tekoče smetane, pa... :hmm: aja, pa sol dam not.... Pa kar neki jajc gre, veš... tko, po občutku morš gledat; ko mal pošprudlaš, da je tako lepo kompaktno.... pod roko... mislim, vilci... mislim... tko, da se še lpo da ulit čez... no.... ja..... tko.... :huh: :unsure: :xx: Bemti si me zmedel s tem bešamelom. :wacko:
Ice Objavljeno November 27, 2004 Opozori Objavljeno November 27, 2004 naum nc brau. sam nahitrco napisem, da ne mislim brat te teme. :) predvsem ne, ko sem lacen. :grrr :P
lasagna Objavljeno November 27, 2004 Opozori Objavljeno November 27, 2004 (popravljeno) Bemti si me zmedel s tem bešamelom. :wacko: ← Saj lune bo čez slabe 4 ure konc. Me bojo pršli odklent in se bomo vsi pomiril. Hvala za Rp. Dr. Mabuse že kuha. Aja, krumperjov zos. Popravljeno November 27, 2004. Popravil lasagna
lojzi Objavljeno November 27, 2004 Opozori Objavljeno November 27, 2004 Jest ti na jedilnik ponujam shrimps coctail alla Lojzi....ravnkar ga pripravljam....njami....recept dobiš...ob taprvem peru, kar je tudi cena licence.... :yea2:
Alla Objavljeno November 27, 2004 Opozori Objavljeno November 27, 2004 Ja, alla bi tud coctail.....sex on the beach najrajš..... :rolleyes: Alla
SiR Objavljeno November 27, 2004 Opozori Objavljeno November 27, 2004 Ja, alla bi tud coctail.....sex on the beach najrajš..... :rolleyes: jst pa sex with a bitch :) sicer pa - specialty of the day: makaronini s tunino (tanavadno)
lojzi Objavljeno November 27, 2004 Opozori Objavljeno November 27, 2004 ....sex on the beach najrajš..... :rolleyes: Alla ← Tistga pa jest sam tapravga, u živo, drgačenga ne znam :BUA:
Alla Objavljeno November 27, 2004 Opozori Objavljeno November 27, 2004 Saj še govoriva o coctajlu? :hmm: Alla
SiR Objavljeno November 27, 2004 Opozori Objavljeno November 27, 2004 Saj še govoriva o coctajlu? :hmm: cock-tail. Seveda :)
Alla Objavljeno November 27, 2004 Opozori Objavljeno November 27, 2004 Symru, prepričana sem, da imava v mislih popolnoma različni stvari. Jaz govorim namreč o temle: Sex on the beach: das brauchst du: 4 cl Tequila (weiß) 2 cl Peach Brandy 6 cl Orangensaft 1 cl Grenadinesirup Eiswürfel ...und so wird's gemacht: Alle Zutaten zusammen mit einigen Eiswürfeln in den Shaker geben und kräftig schütteln. Die Mischung durch das Barsieb in eine Cocktailschale abgießen.
Anubis Objavljeno November 27, 2004 Opozori Objavljeno November 27, 2004 Pomojem govorita o popolnoma isti stvari ampak ne v istih časovnih obdobjih. Symru prehiteva in je že pri posledicah :) Alla pa si, po lepi ženski navadi, zatiska oči pred neizbežnim...hehe.. :devil:
Alla Objavljeno November 27, 2004 Opozori Objavljeno November 27, 2004 Hm.....ja, Anubis ma spet prav......bemti, se mi je kar tole prikazalo.... :rolleyes: :kva2: O:-) :devil: HOČEM COCTAILE!!!!!!!!!! :kva2: :kva2: :kva2: Alla :naughty:
SiR Objavljeno November 28, 2004 Opozori Objavljeno November 28, 2004 cocKtail. cock au vin :P to je to.
Manu Objavljeno November 28, 2004 Opozori Objavljeno November 28, 2004 jst pa sex with a bitch :) .. makaronini s tunino (tanavadno) ← Calvo mora bit, če ni nč wredno! :fight2: :D
lojzi Objavljeno November 28, 2004 Opozori Objavljeno November 28, 2004 Saj še govoriva o coctajlu? :hmm: Alla ← Seveda govoriva....zmešaš vse, kar imaš s sabo ponavad na plaži....svi bosi i goli, pa onda tko šta voli :010 :beer1: :grupni:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se