Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Seveda ima Anubis (kot ponavadi) spet prou, ampak njegovo nabijanje je že :topic: :lol1:

Objavljeno

neke dame, ki jih poznam.....so prisegale na "Orgazem" :OK: :OK: :OK:

Objavljeno

Kja vam je že vsem idej zmankal.....al znava sam jest pa seveda moja oboževana Manu kuhat na tem salamenskem forumu.......

jaooooo.....že vidm,da bom moral kaki kuharski forum piskat :cry: :cry: :cry: :cry:

Objavljeno

Manu.......

Izzivam te na dvoboj v receptih za Francosko solato!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Objavljeno
Karfjola. :wacko:

Nop lubica moja.....skrivnost je v doma narejeni majonezi!!!!!!!!!

Objavljeno
Nop lubica moja.....skrivnost je v doma narejeni majonezi!!!!!!!!!

A se da jajca tut doma nardit? :kva2:

Objavljeno
A se da jajca tut doma nardit? :kva2:

Nope, tiste se da pa sam dobr pošejkat, če maš dober mikser sevede... To bi pa ti pr svojih letih že lahko vedla, a ne?

So pa dobr pošejkana jajčka osnova za dobro domačo majonezo,....v nasprotnem primeru se zadevca sesiri :SS :OK:

Objavljeno
So pa dobr pošejkana jajčka osnova za dobro domačo majonezo

Lojzi - jajčni ekspert ! :notworthy: :yea2:

:D .)

Objavljeno
Lojzi - jajčni ekspert !  :notworthy:  :yea2:

:D  .)

shake it, baby :kva2:

shake it :kva2:

Objavljeno
shake it, baby  :kva2:

shake it  :kva2:

Če boš moje zavohou, al pa najdu salmonelo u njih, ti jih šenkam...pol pa deli z njimi, kart češ :kva2:

Objavljeno

Sam malo vprašanje moji dragi Manu........

A ti tut daš trdokuhana jajčka u francosko solato???????

Objavljeno
Sam malo vprašanje moji dragi Manu........

A ti tut daš trdokuhana jajčka u francosko solato???????

Vedno. :) In redno. :)

  • 3 tedne pozneje...
Objavljeno

Ja, tut, jajc bo.... v mesni štruci.... :notworthy:

Brrm, kaj bo pa lady v trdo skuhala/spekla/nacvrla/zmiksala/stenstala? :rolleyes:

In ne govori mi o TISTIH njenih domačih kremnšnitah, ker sem na dieti! :fight2:

Se mi zdi... :blink: :hmm:

:004

Objavljeno

Midva tudi na dieti. :SS

Ampak za francoski saljat sva se le dogovorila.

K vragu pa še kile, še posebej, če gredo od tebe :)

Kremšnitov ne bo, ker imamo, če se ne motim, že napečenih enajst vrst peciva in bo menda zadostovalo.

Bova takole, drug drugega malo papcala za Silvestrovo :love1:

Objavljeno

Brrrm, mi se bomo tut crkljali pa se papali. ;)

p.s.

Ker moj ljubljeni Noise Data špega v temo, bom prispevala še en silvestrski recept .

O:-) :rolleyes:

Da bo lahko tulu : "lačeeeeeeeeen" :devil: :004

"Kar neki"

toast kruh

1/2kg mortadele

1/2 kg sira

2 lončka kisle smetane

1-2 jajci

100 dkg kumaric

2 fileta vložene paprike ali feferonov

20 oliv brez koščic

3 ščepce origana oz. po okusu

Nasekljamo mortadelo na čim bolj drobne kockice, nato naribamo sir, nasekljamo kumarice, papriko in olive ter vse skupaj stresemo v večjo posodo, kjer maso dobro premešamo. V maso vmešamo kislo smetano ter dodamo 1 ali 2 jajci (rumenjak in beljak), začinimo z origanom ter vse skupaj dobro premešamo. Dobiti moramo dovolj kompaktno maso, da jo lahko na debelo namažemo na toaste, torej da ne teče iz njih. Ne dodajamo soli, ker sta mortadela in sir že dovolj slana. Sedaj zložimo toast kruhke v pekač in jih na debelo(1/2 -1 cm) obložimo/namažemo s pripravljeno maso. Vstavimo tako pripravljene kruhke v ogreto pečico in jih pečemo na 190 stopinjah kake 10 min oz. dokler niso kruhki lepo rjavo zapečeni. Popečene kruhke lahko postrežemo s svežo olivo na vrhu.

Noise? :naughty:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

    • Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.



×
×
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!