lojzi Objavljeno November 28, 2004 Opozori Objavljeno November 28, 2004 Seveda ima Anubis (kot ponavadi) spet prou, ampak njegovo nabijanje je že :topic: :lol1:
klimbra Objavljeno November 29, 2004 Avtor Opozori Objavljeno November 29, 2004 neke dame, ki jih poznam.....so prisegale na "Orgazem" :OK: :OK: :OK:
klimbra Objavljeno December 3, 2004 Avtor Opozori Objavljeno December 3, 2004 Kja vam je že vsem idej zmankal.....al znava sam jest pa seveda moja oboževana Manu kuhat na tem salamenskem forumu....... jaooooo.....že vidm,da bom moral kaki kuharski forum piskat :cry: :cry: :cry: :cry:
klimbra Objavljeno December 6, 2004 Avtor Opozori Objavljeno December 6, 2004 Manu....... Izzivam te na dvoboj v receptih za Francosko solato!!!!!!!!!!!!!!!!!!
klimbra Objavljeno December 6, 2004 Avtor Opozori Objavljeno December 6, 2004 Karfjola. :wacko: ← Nop lubica moja.....skrivnost je v doma narejeni majonezi!!!!!!!!!
Manu Objavljeno December 7, 2004 Opozori Objavljeno December 7, 2004 Nop lubica moja.....skrivnost je v doma narejeni majonezi!!!!!!!!! ← A se da jajca tut doma nardit? :kva2:
lojzi Objavljeno December 7, 2004 Opozori Objavljeno December 7, 2004 A se da jajca tut doma nardit? :kva2: ← Nope, tiste se da pa sam dobr pošejkat, če maš dober mikser sevede... To bi pa ti pr svojih letih že lahko vedla, a ne? So pa dobr pošejkana jajčka osnova za dobro domačo majonezo,....v nasprotnem primeru se zadevca sesiri :SS :OK:
Manu Objavljeno December 7, 2004 Opozori Objavljeno December 7, 2004 So pa dobr pošejkana jajčka osnova za dobro domačo majonezo ← Lojzi - jajčni ekspert ! :notworthy: :yea2: :D .)
AlterMann Objavljeno December 7, 2004 Opozori Objavljeno December 7, 2004 Lojzi - jajčni ekspert ! :notworthy: :yea2: :D .) ← shake it, baby :kva2: shake it :kva2:
lojzi Objavljeno December 7, 2004 Opozori Objavljeno December 7, 2004 shake it, baby :kva2: shake it :kva2: ← Če boš moje zavohou, al pa najdu salmonelo u njih, ti jih šenkam...pol pa deli z njimi, kart češ :kva2:
klimbra Objavljeno December 8, 2004 Avtor Opozori Objavljeno December 8, 2004 Sam malo vprašanje moji dragi Manu........ A ti tut daš trdokuhana jajčka u francosko solato???????
Manu Objavljeno December 8, 2004 Opozori Objavljeno December 8, 2004 Sam malo vprašanje moji dragi Manu........ A ti tut daš trdokuhana jajčka u francosko solato??????? ← Vedno. :) In redno. :)
Manu Objavljeno December 28, 2004 Opozori Objavljeno December 28, 2004 Jest ga že mam, Klimbra! :kva2:
Manu Objavljeno December 28, 2004 Opozori Objavljeno December 28, 2004 Ja, tut, jajc bo.... v mesni štruci.... :notworthy: Brrm, kaj bo pa lady v trdo skuhala/spekla/nacvrla/zmiksala/stenstala? :rolleyes: In ne govori mi o TISTIH njenih domačih kremnšnitah, ker sem na dieti! :fight2: Se mi zdi... :blink: :hmm: :004
Brrrm Objavljeno December 28, 2004 Opozori Objavljeno December 28, 2004 Midva tudi na dieti. :SS Ampak za francoski saljat sva se le dogovorila. K vragu pa še kile, še posebej, če gredo od tebe :) Kremšnitov ne bo, ker imamo, če se ne motim, že napečenih enajst vrst peciva in bo menda zadostovalo. Bova takole, drug drugega malo papcala za Silvestrovo :love1:
Manu Objavljeno December 28, 2004 Opozori Objavljeno December 28, 2004 Brrrm, mi se bomo tut crkljali pa se papali. ;) p.s. Ker moj ljubljeni Noise Data špega v temo, bom prispevala še en silvestrski recept . O:-) :rolleyes: Da bo lahko tulu : "lačeeeeeeeeen" :devil: :004 "Kar neki" toast kruh 1/2kg mortadele 1/2 kg sira 2 lončka kisle smetane 1-2 jajci 100 dkg kumaric 2 fileta vložene paprike ali feferonov 20 oliv brez koščic 3 ščepce origana oz. po okusu Nasekljamo mortadelo na čim bolj drobne kockice, nato naribamo sir, nasekljamo kumarice, papriko in olive ter vse skupaj stresemo v večjo posodo, kjer maso dobro premešamo. V maso vmešamo kislo smetano ter dodamo 1 ali 2 jajci (rumenjak in beljak), začinimo z origanom ter vse skupaj dobro premešamo. Dobiti moramo dovolj kompaktno maso, da jo lahko na debelo namažemo na toaste, torej da ne teče iz njih. Ne dodajamo soli, ker sta mortadela in sir že dovolj slana. Sedaj zložimo toast kruhke v pekač in jih na debelo(1/2 -1 cm) obložimo/namažemo s pripravljeno maso. Vstavimo tako pripravljene kruhke v ogreto pečico in jih pečemo na 190 stopinjah kake 10 min oz. dokler niso kruhki lepo rjavo zapečeni. Popečene kruhke lahko postrežemo s svežo olivo na vrhu. Noise? :naughty:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se