Skoči na vsebino

Tablete za varanje policistov

marem

Priporočene objave

Eh fifty--a ti misliš to goltat večkrat na dan-vsak dan??? :P

:OK:

Packa, jest sem že gospod u letih ( takoimenovani HROPEC) in mi lahko tudi manjša količina škodi!

O:-)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Eh, Fifty, ne pretiravaj.

V teh letih ti lahko najbolj škodi zemeljski plin, kot te na Žalah skurijo, vse ostalo je mnogo manj nevarno.

;)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Eh, Fifty, ne pretiravaj.

V teh letih ti lahko najbolj škodi zemeljski plin, kot te na Žalah skurijo, vse ostalo je mnogo manj nevarno.

;)

OK Brrrm, tebi verjamem. Bom naroču en kamion. Kdo sprejema naročila?

:D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Voham tržno nišo.......sam mene itak ne bodo zraven pustil (bi prej prepovedal zadevo)...razen črni trg...dokler ne dobimo uradnega distributerja. Grem narest F, D, E :? kategorijo ,za šlepar v glavnem...in za novo leto v BG--upam, da ne bom silvestrovala s Kamenikom.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

A te tablete delajo tudi na policaje? Bodo lahko končno pijani v službi?  :hmm:

Jaz jih poznam ene par , ki so pijani v službi tud brez tablet :kva2:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Namenjeno tistim, ki se radi usuvajo in pol vozijo. Ostalim niti ne.

Upam, da je jasno, da tablet samo prevara test, ne izloci pa alkohola iz telesa, kar sicer tudi pise v clanku. V tem pogledu se mi zdi kar zanimivo in obenem rahlo grozljivo kako zelo so enim kul tablete, ki cloveku omogocijo da se omamljen vozi brez direktnih posledic. Ko bo (upam sicer da ne) povozili noseco mamico na prehodu za pesce mu bodo odvzeli tudi kri. Takrat tableti ne bojo pomagal.

Do sedaj ni znano nobeno sredstvo, ki bi pospesilo izlocanje alkohola iz telesa. Mrzle prhe, sadje, domaca lekarna patra asica... nic ne pospesi izlocanja, ki je prib. 0,1 promila na uro. Pomeni, da ce imas 1,0 v nedeljo zvecer imas v sluzbi v ponedeljek se vedno 0,3 neglede na to kaksen vudu si vmes izvajal.

(aja, tale tekst pisem z racunalnika ki je v lasti oddelka za zdravljenje odvisnosti od alkohola, kjer trenutno krozim. Ce bo koga zanimal od kje mi podatki.)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ja...lažete samim sebi, ste neodgovorni in sram naj vas bo...hja, pa kul tableta...

Dave...sej ne mislim tebe zajbavat...sam res sem čakala, da bo en eno moralno napisal...alko je problem in je grozen pa vse...sam...mah sej je BV karkoli razlagat..je vse razloženo že v temi 0.0. promilov

In to napišem jest...ki sem mogoče v celem letu spila gajbo piva...pa še to večino pade na ,,16 dnevni letni dopust,, in bila sem...peš oz. s plavutkami.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Bog

si ga vedi za kaj pijancu prisodijo hujšo kazen:

a za to ker je pijan

prevozil rdečo luč semaforja in do smrti povozil nosečo mamico s triletnim sinkom na semaforiziranem prehodu za pešce

b zato ker je to storil trezen

Če bi ys bil žalujoči očka,

bi v obeh primerih idiot končal s kuglo v glavi.

:angry:

Tako, da je koneckoncev in v principu vseeno:

- kaj pijete

- kaj žrete

- s čim se fixate

- kaj snifate

- kako varate policijo

dokler

ne pobijate, ne delate invalidov, ne poškodujete soljudi ...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

In to napišem jest...ki sem mogoče v celem letu spila gajbo piva...pa še to večino pade na ,,16 dnevni letni dopust,, in bila sem...peš oz. s plavutkami.

Lina

Če bi mel jest 16 dni dopusta skupi tud neb mislu na tabletke , ampak bi skoz gledu tiste Havajke ki bi me s pahljačo hladile ko bi ležal v mreži.

Tko pa "vilkomen tabletka " :notworthy:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ce mas 0.3 in je zakon 0.0 se pomaga, ce mas 1.5 pa ZIHER NE ker itak vidijo da se cudno obnasas in gres na odvzem krvi...takim bi jaz pol vzel izpit ZA VEDNO pa naj zrejo tablete pol kolko jih je volja

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Tisti ki razmišljajo o uporabi teh tablet kot o sredstvu s pomočjo katerega bodo lahko pijani vozili po cesti naj se malo zamislijo nad sabo.

Ravno prejšnji teden prijavil na policijo enega pijanca na policijo ko je kolovratil po cesti, malo po svojem malo po nasprotnem pasu in se parkrat komaj izognil čelnemu srečanju. Čeprav me je melo da bi ga ustavil pa prefukal k mačka da bi se do zjutraj treznil s razbito čeljustjo, sem raje ubral drugo pot kljub temu da se najbrž lenuhi na policijski postaji niti zganili niso.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

a niso včasih tisti , ki so mal preveč pogledali v kozarec , rupurut goltali :hmm: :? ... so rekli da pomaga... :rolleyes:

dr.looney :devil:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ce mas 0.3 in je zakon 0.0 se pomaga, ce mas 1.5 pa ZIHER NE ker itak vidijo da se cudno obnasas in gres na odvzem krvi

Jap jap, ugotavljanje alkoholnih motenj (rezultat aloktesta ni pomemeben)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Prihaja veseli december in marsikdaj bi te lahko tale zadevica (če deluje) rešila pred plačilom dodatnega davka na alkohol.

Če pa deluješ pijan, ti pa tako ali tako ne pomaga, če napihaš manj kot 0,5. V novem zakonu lepo piše, da si pod vplivom alkohola tudi če napihaš manj, pa kažeš znake vinjenosti. Odvzem krvi je preteklost, od sedaj naprej bodo naši vrli uniformirančki s svojim čutom za pravičnost in razsodnost nadomeščali laboratorijske analize. <_<

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

za :SS

vsem tistim, katerim se te "tabletke" zdijo tako "kul" oz. tako radi okajeni vozijo po cestah, priporocam, da se vcasih zapeljejo malo do kaksnega KC ali podobne ustanove. predvsem petek/sobota ponoci.

na vsak nacim jim pa ne zelim, da pridejo na kraj nesrece, kjer je voznik-zadet-kot-aksa ravno povozil dve osebi.

have maximum fun.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

no za vsak slučaj je lahko ena stalno v rezervi,sploh po odhodu iz zbora v nedeljo zutrej

ali pa zbor podaljšat do nedelje opoldne in naklepat 1,6 pol pa spat....

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

... če pride alkohol v organizem in preide v krvni obtok, ne pomaga nobena tableta .... v članku je napisanih nekaj kontradiktornosti. :blink: :ph34r:

Sicer pa sem že v eni temi podrobno razložil, kako deluje alkohol v telesu in zakaj pride v izdihan zrak.

Meni se to zdi samo "porez na budale" (plačašpanedobišničpress)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!