SASO Objavljeno Januar 19, 2002 Deli Objavljeno Januar 19, 2002 dobr komad ivo balila kaj?bravo iztok cestitke,ti kr dej hvalici po...gumici Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzi Objavljeno Januar 21, 2002 Deli Objavljeno Januar 21, 2002 Ej, kje se kupi zadnji CD? Jest sem že marsikej preiskou, pa je menda prva naklada razprodana? Komi čakam, da pride ponatis, res je zakon ! Lojzi ma vas rad Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAN Objavljeno Januar 21, 2002 Deli Objavljeno Januar 21, 2002 quote: Ej, kje se kupi zadnji CD? Jest sem že marsikej preiskou, pa je menda prva naklada razprodana? Komi čakam, da pride ponatis, res je zakon ! Lojzi ma vas rad Jaz ga tudi iščem, pa neuspešno. Če kje najdeš, mi prosim rezerviraj pa sporoči. lp RAN Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno Januar 21, 2002 Deli Objavljeno Januar 21, 2002 quote: Ej, kje se kupi zadnji CD? Jest sem že marsikej preiskou, pa je menda prva naklada razprodana? Komi čakam, da pride ponatis, res je zakon ! Lojzi ma vas rad res je Iztok zna povedat tisto kar drugi samo čutimo.. lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Januar 21, 2002 Deli Objavljeno Januar 21, 2002 http://www.bigbang.si/shop/?Q=iztok+mlakar&x=26&y=8 za tiste, ki niso vajeni iskanja stvari po netu :)) Jest ga ze imam :> Einherjer ------------- www.firestartersmc.com Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzi Objavljeno Januar 21, 2002 Deli Objavljeno Januar 21, 2002 quote: http://www.bigbang.si/shop/?Q=iztok+mlakar&x=26&y=8 za tiste, ki niso vajeni iskanja stvari po netu :)) Jest ga ze imam :> Einherjer ------------- www.firestartersmc.com Tam so mi najprej povedal, da je razprodan, in da čakajo ponatis ! Lojzi ma vas rad Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Januar 21, 2002 Deli Objavljeno Januar 21, 2002 No - jest pa mislil, da ce je na internetu da je res :( Einherjer ------------- www.firestartersmc.com Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cyc Objavljeno Januar 21, 2002 Deli Objavljeno Januar 21, 2002 quote: dobr komad ivo balila kaj?bravo iztok cestitke,ti kr dej hvalici po...gumici Kaki Hvalici, kje/kaj? -- Andraz, cyc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kača Objavljeno Januar 22, 2002 Deli Objavljeno Januar 22, 2002 Danes zjutraj sem prvič slišala komad ... sem se nasmejala do solz. Kot, da bi res slišala Hvalico ... Iztok, zakon si!!!! Kar tako naprej. Lp, Kača Ssssssssssssssssss...... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Januar 22, 2002 Deli Objavljeno Januar 22, 2002 Za nas (pol)primorce je Iztok zakon! Moram dobiti CD!!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzi Objavljeno Januar 22, 2002 Deli Objavljeno Januar 22, 2002 quote: Za nas (pol)primorce je Iztok zakon! Moram dobiti CD!!!!! A nam, k nismo pa nč primorci pa ne sme bit, al kaj? Gregs Lojzi ma vas rad Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Januar 22, 2002 Deli Objavljeno Januar 22, 2002 poskusite v www.svetglasbe.si tam ni pri elektronskem naročanju (v košarici) nič pisalo, da je nimajo Brrrm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Januar 22, 2002 Deli Objavljeno Januar 22, 2002 quote: quote: Za nas (pol)primorce je Iztok zakon! Moram dobiti CD!!!!! A nam, k nismo pa nč primorci pa ne sme bit, al kaj? Gregs Je lahko, no.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzi Objavljeno Januar 22, 2002 Deli Objavljeno Januar 22, 2002 quote: poskusite v www.svetglasbe.si tam ni pri elektronskem naročanju (v košarici) nič pisalo, da je nimajo Brrrm Če jo še dolg ne bodo ponatisnil jo bom presneu. Ampak vsi ste mi bli priča, da sem hotu kupit !!? Lojzi ma vas rad Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAN Objavljeno Januar 22, 2002 Deli Objavljeno Januar 22, 2002 Sem jo naročil na svet glasbe in je bilo naročilo sprejeto. lp RAN Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cyc Objavljeno Januar 23, 2002 Deli Objavljeno Januar 23, 2002 quote: Če jo še dolg ne bodo ponatisnil jo bom presneu. Ampak vsi ste mi bli priča, da sem hotu kupit !!? Grdi, hudobni, zlobni pirati!! -- Andraz, cyc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr. MadMan Objavljeno Januar 23, 2002 Deli Objavljeno Januar 23, 2002 V Svetu glasbe Na Igriški in v BTC-ju zagotovo imajo za CD. Sem bil včeraj tam in ga zudi že imam. Ivo balila pa je res dobra pa tudi Marjo Špinel ni slaba Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SASO Objavljeno Januar 23, 2002 Avtor Deli Objavljeno Januar 23, 2002 ma jst sm cd kr posnel ze decembra.ce malo poslusas pesm opazis(saj jst sm hvalico),je pa res da cd je razprodan! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mitja Objavljeno Januar 26, 2002 Deli Objavljeno Januar 26, 2002 A mogoče kdo ve kje bo imel Iztok Mlakar kak koncert v bližnji prihodnosti ? LP Mitja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Robert Objavljeno Januar 27, 2002 Deli Objavljeno Januar 27, 2002 quote: A mogoče kdo ve kje bo imel Iztok Mlakar kak koncert v bližnji prihodnosti ? LP Mitja Za navadnega smrtnika je njegov koncert skoraj nedosegljiv, ker je na koncertu le 30 ljudi, vstopnice pa dobijo le živine, beri ljudje na višjih položajih. Če pa slučajno poznaš kakšnega od njih, potem boš lahko vstopnico dobil in užival na koncertu. Če teh ljudi ne poznaš, potem se boš moral zadovoljit le s CD-jem. Mlakar nima koncerte kot jih imajo drugi, ampak tu gre za nekakšno pojedino, kjer vmes zapoje in zašpila njegove komade ter odigra kakšne smešne prizore. Vse skupaj traja približno tri ure. Pozdrav od Roberta Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Januar 28, 2002 Deli Objavljeno Januar 28, 2002 Ni vedno za velike zivine, ceprav je pa res, da je karte izredno tezko dobiti. Brez vez je skoraj nemogoce... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAN Objavljeno Januar 28, 2002 Deli Objavljeno Januar 28, 2002 quote: Ni vedno za velike zivine, ceprav je pa res, da je karte izredno tezko dobiti. Brez vez je skoraj nemogoce... A bi za MOTOSVET-ovce naredil en večer ? A ima kdo možnost stopiti z njim v stik ? lp RAN Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Osama Objavljeno Januar 29, 2002 Deli Objavljeno Januar 29, 2002 IZTOK JE ZAKON! JE SOCIALNO ANGAŽIRAN PESNIK Z VELIKO MERO HUMORJA IN ZDRAVE PAMETI + TA EHT PRIMORSKI DIALEKT. BRAVO IZTOK! PRAZAPRAV - IZTOKA V PARLAMENT! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Osama Objavljeno Januar 29, 2002 Deli Objavljeno Januar 29, 2002 BY THE WAY - RAN! KAJ SI MISLIL S TISTIM MOTOSVET -ovce? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marijan Objavljeno Januar 29, 2002 Deli Objavljeno Januar 29, 2002 osama tvoj izpis se dobro bere - ovce, ha, ha, na tak koncert bi pa še jaz prišel. lp marijan Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se