RAN Objavljeno Januar 29, 2002 Deli Objavljeno Januar 29, 2002 quote: O s a m a BY THE WAY - RAN! KAJ SI MISLIL S TISTIM MOTOSVET -ovce? Kdo bi si misl, da sem kaj takega napisal. To je ratalo samo po sebi. Kdor se tako vidi mu jaz nisem kriv. By the way o s a m a zakaj kričiš na nas. Nekje sem pri nekem bontonu o elektronskem komuniciranju prebral, da je pisanje s ta velikimi, kot da bi se na nekoga drl. lp RAN Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mitja Objavljeno Februar 6, 2002 Deli Objavljeno Februar 6, 2002 Zdravo A kdo ve kje za kak Mlakarjev koncert v bližnji prihodnosti ? LP Mitja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Februar 6, 2002 Deli Objavljeno Februar 6, 2002 Na mojem računalniku v službi. Vsako jutro....pardon ....odvisno od dobre volje sodelavke Klimbra.....preprosto neponovljiv Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Osama Objavljeno Februar 7, 2002 Deli Objavljeno Februar 7, 2002 By the way o s a m a zakaj kričiš na nas. Nekje sem pri nekem bontonu o elektronskem komuniciranju prebral, da je pisanje s ta velikimi, kot da bi se na nekoga drl.(RAN) SORRY, tega pa nisem vedel. Hvala za opozorilo. O s a m a Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAN Objavljeno Februar 7, 2002 Deli Objavljeno Februar 7, 2002 quote: By the way o s a m a zakaj kričiš na nas. Nekje sem pri nekem bontonu o elektronskem komuniciranju prebral, da je pisanje s ta velikimi, kot da bi se na nekoga drl.(RAN) SORRY, tega pa nisem vedel. Hvala za opozorilo. O s a m a ni blema lp RAN Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAN Objavljeno Februar 17, 2002 Deli Objavljeno Februar 17, 2002 Vidim da ima Mlakar širše občinstvo in ljubitelje vspovsod ne samo na primorskem čeprav si ne znam predstavljat kako tisti, ki niste s primorskega, razumete vse njegove fore. Vreme je .... snežno, motorček počiva, človek nima kaj početi, pa sprašujem člane, če poznate še enega slavnega primorca, ki je tudi dokaj neobičajna figura. Drago Mislej - popularni MEF in njegov narodnoosvobodilni band. Zadnji album najboljše so padle- je zakon. lp RAN Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Februar 17, 2002 Deli Objavljeno Februar 17, 2002 Zadnjič sem na radiu slišal reklamo za koncert Iztoka Mlakarja. Vendar žal le zadnji del reklame tako, da nisem mogel ugotoviti kje. Torej občasno opravi tudi kak klasičen koncert in ne le zabav po gostilnah in osmicah. Brrrm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tom2 Objavljeno Februar 17, 2002 Deli Objavljeno Februar 17, 2002 v torek 19.02.2002 v Lutkovnem gledališču Ljubljana og 19:30 verjetno je pa že razprodano lp tom Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAN Objavljeno Februar 18, 2002 Deli Objavljeno Februar 18, 2002 Na žalost je res razprodano. Pravijo, da se da na blagajni v nekakšen vrstni red postaviti, ker bodo še koncerti, vendar ne vedo točno kdaj. lp RAN Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tom2 Objavljeno Februar 18, 2002 Deli Objavljeno Februar 18, 2002 quote: Na žalost je res razprodano. Pravijo, da se da na blagajni v nekakšen vrstni red postaviti, ker bodo še koncerti, vendar ne vedo točno kdaj. lp RAN men so rekli da se dogovarjajo da bi v marcu bila 2 koncerta Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAN Objavljeno April 17, 2002 Deli Objavljeno April 17, 2002 prenešeno: Sem iskal po forumu tudi v arhivu, Mlakarja ni več. Sem hotu povedat, da ga grem danes poslušat. lp RAN lp RAN Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAN Objavljeno April 17, 2002 Deli Objavljeno April 17, 2002 alone : dej povej, kje si kupu karte al je to samo za povabljene lp RAN Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAN Objavljeno April 17, 2002 Deli Objavljeno April 17, 2002 alone : Karte sem iskal že nekaj mesecev. Pa so mi jih prijatelji zrihtali. Dokaj redno nastopa tako kot tudi včeraj, v lutkovnem gledališču na Krekovem trgu. Jaz zrihtat ne morem. lp RAN Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAN Objavljeno April 17, 2002 Deli Objavljeno April 17, 2002 Smo pili, jedli in peli. Bilo je super. Iztok je zakon. (Mlakar) Pravi, da primorci nimamo nič proti Ljubljančanom ..... nič učinkovitega. Pravi tudi, da smo primorci kar se tiče uspehov pri ženskah zadnje čase v povprečju bolj uspešni ter tudi mnogo šarmantnejši, kot smo bili. Odkar je Jan Plestenjak postal primorc. Pa še mnogo tega je rekel, še več pa zapel. lp RAN lp RAN Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno April 17, 2002 Deli Objavljeno April 17, 2002 Dej naslednjič par dni prej povej kje bo bil da ga grem poslušat!! Thundercat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAN Objavljeno April 18, 2002 Deli Objavljeno April 18, 2002 Thundercat : Drugič pri meni več ne bo. Karte razprodane že mesece vnaprej. lp RAN Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Februar 5, 2004 Deli Objavljeno Februar 5, 2004 Thundercat : Drugič pri meni več ne bo. Karte razprodane že mesece vnaprej. lp RAN Kej novga? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marijan Objavljeno Februar 5, 2004 Deli Objavljeno Februar 5, 2004 glih zaj pel po koroškem radijuuuu o moni :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno Februar 5, 2004 Deli Objavljeno Februar 5, 2004 Kej novga? :hmm: ..kej starega ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Februar 5, 2004 Deli Objavljeno Februar 5, 2004 ..kej starega ? Hropci bluzijo.... vse po starem.. :wacko: :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
juddy Objavljeno Februar 5, 2004 Deli Objavljeno Februar 5, 2004 Z Iztokom se sploh ni problema dogovorit za en nastop, le dovolj vztrajen moraš bit. To lahko traja tudi eno leto. Nekaj dejstev glede njegovega nastopa: 1. To ni koncert ampak nastop v stilu gledališke predstave, 2. Nastopa za največ 60 ljudi 3. Najraje igra v majhnem prostoru (Glih da se poslušalci s stoli spravijo noter), 4. Zaželjeno je, da imajo poslušalci med njegovo predstavo v roki kozarec vina (nič ni barobe če se doliva) 5. Po koncu nastopa ni dodatka (dvakra se pride priklont, pol pa gre) 6. Po koncertu ne moreš nehati ploskat in osušiti solznih oči (od smeha) Nasvet glede organizacije: en naj sedi na telefonu in ga stalno preganja. Vam povem da se z njim zment ni lahko. Ma ko se enkrat zmeniš ni problema. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nata Objavljeno Februar 5, 2004 Deli Objavljeno Februar 5, 2004 :lol1: Iztok je res fajn ... :D in sploh ni problem se z njim dogovorit za kak koncert ... :D res je, da raje igra za izbrano množico, kjer ve kakšen odziv bo dobil in res je tudi, da njegovi koncerti niso navadni koncerti ampak performance v pravem pomenu besede ... :D čisto prav mu dam, ko se kot kantavtor izogiba komercializacije ... :D in ja ... novi plošček je kot vsak njegov izdelek enostavno prefinjeno fin ... :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Februar 5, 2004 Deli Objavljeno Februar 5, 2004 na kmečki turizem v Narinu pride enkrat na leto(ima teto tam)...žurka je interna vendar izjemno vesela....vendar še čakamo da pridemo na vrsto mogoče letos....gre za manjše skupine ljudi...obvezna dobra hrana in pijača...Iztok pa zadnji stopi iz hiše.....komaj čakam....drugače pa še nisem bil na nastopu v živo tega originalnega gledališčnika(na predstavi bil) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Februar 6, 2004 Deli Objavljeno Februar 6, 2004 Sem bila že ene 3x na njegovih koncertih in vedno je blo več kot super. :OK: :OK: Alla B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Februar 6, 2004 Deli Objavljeno Februar 6, 2004 Je pršu pred ljeti enmu prjatolu jegrat za enu feštu... :) Ma je blu.... ku se rječe.... za past u žvaniment :D :P p.s. Glede povpraševanja : mam njegovo telefonsko. :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se