cyc Objavljeno Februar 6, 2004 Deli Objavljeno Februar 6, 2004 Manu! A lahk recem da te poznam? :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Februar 6, 2004 Deli Objavljeno Februar 6, 2004 Je pršu pred ljeti enmu prjatolu jegrat za enu feštu... :) Ma je blu.... ku se rječe.... za past u žvaniment :D :P p.s. Glede povpraševanja : mam njegovo telefonsko. :naughty: Kaj rabiš pa njegovo telefonsko, ko pa itaq z Bibo tko pojeta, ko da bi njega poslušal :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Februar 6, 2004 Deli Objavljeno Februar 6, 2004 Glede povpraševanja : mam njegovo telefonsko. :naughty: no, pol pa ga hitr poklič pa vpraš, če vzame Cyca zravn na špil :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Februar 6, 2004 Deli Objavljeno Februar 6, 2004 no, pol pa ga hitr poklič pa vpraš, če vzame Cyca zravn na špil :) Nope......kolkor ga jaz poznam ga ne vzame. Že ma enga mojstra zraven, da mu pomaga špilat.... :D Alla B) P.S. Če bi bilo dovolj interesentov, bi se mogoče dalo zmenit za kak koncert za motosvet rajo..... :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Biba Objavljeno Februar 6, 2004 Deli Objavljeno Februar 6, 2004 Kaj rabiš pa njegovo telefonsko, ko pa itaq z Bibo tko pojeta, ko da bi njega poslušal :lol1: ... Me je spod čela gljedala an se mi furbasto smejala pod noč pej k meni je pršla an če med trte sva zbežala ma za povedat kej blo tam je, ku naj človk besjede najde jest use zvjezde vidu sem an trjesle, trjesle so se brajde. :cry: :friend2: :beer2: :wub: :music2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Februar 6, 2004 Deli Objavljeno Februar 6, 2004 Manu! A lahk recem da te poznam? :naughty: Ne. :blink: Sam tega ne, pliiiiiiis. :cry: A bi rad, da me po tvojem klicu ne bo hotu več poznat? :huh: :o :unsure: :) :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Februar 6, 2004 Deli Objavljeno Februar 6, 2004 Že ma enga mojstra zraven, da mu pomaga špilat.... :D :yea2: :yea2: :yea2: špila mu zraven na "ramoniko" , včasih pej tudi na bas. :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Februar 9, 2004 Deli Objavljeno Februar 9, 2004 :yea2: :yea2: :yea2: špila mu zraven na "ramoniko" , včasih pej tudi na bas. :OK: mislim da kr vse inštrumente ki se znajdejo na cedeju igra ta oseba....tako piše na ovitku.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Februar 9, 2004 Deli Objavljeno Februar 9, 2004 mislim da kr vse inštrumente ki se znajdejo na cedeju igra ta oseba....tako piše na ovitku.... Ja, ampak ko prideta "v živo" nastopat, TA OSEBA prinese s sabo harmoniko in bas, Iztok pa kitaro. :) In ne, oseba zraven NE IGRA HKRATI harmonike in basa. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
majca Objavljeno September 24, 2007 Deli Objavljeno September 24, 2007 Živjo! tudi jaz si obupno želim organizirat koncert z njim in tudi jaz imam podobne probleme...sem pa tudi jaz ZELO vztrajna. zanima me, ce mas kak nasvet, kako priti do njega, mogoče telefonsko, email naslov, domači naslov?? karkoli!! lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno September 25, 2007 Deli Objavljeno September 25, 2007 Živjo!tudi jaz si obupno želim organizirat koncert z njim in tudi jaz imam podobne probleme...sem pa tudi jaz ZELO vztrajna. zanima me, ce mas kak nasvet, kako priti do njega, mogoče telefonsko, email naslov, domači naslov?? karkoli!! lp Avtokarta Slovenije? sorry se nisem mogel premagat :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lasagna Objavljeno September 25, 2007 Deli Objavljeno September 25, 2007 .... kako priti do njega, mogoče telefonsko, email naslov, domači naslov?? karkoli!!..... To je Motosvet. Tudi enega pira nisi omenila. Kaj lahko spljoh pričakuješ ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
majca Objavljeno September 26, 2007 Deli Objavljeno September 26, 2007 no,no fantki, iztok pada na vino!!to bi pa lahko vedl!! dobite pa cyber pivo, ce poveste, kje na karti slovenije ga iskati, ja? al pa ce me kar kdo s sabo na motor vzame :naughty: ne, resno, za dobro informacijo castim tudi pravo pivo! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno September 26, 2007 Deli Objavljeno September 26, 2007 Kolikor mi je poznano je Iztok stalno zaposlen v nekem slovenskem narodnem gledališču v Novi Gorici. Stric google ve ogromno. Npr. >>Wikipedija<< že ima nekaj podatkov. Ampak je res težko odtipkat www.google.com in potem še Iztok Mlakar, kajne? :trance_33_sleep: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
majca Objavljeno September 26, 2007 Deli Objavljeno September 26, 2007 pa res mislis da tega se nismo probal?? ce bi blo tako lahko bi midva z iztokom ze zdavnej ob kavici debatirala o koncertu, a ne?? ampak hvala za nasvet vseeno Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno September 26, 2007 Deli Objavljeno September 26, 2007 In kaj potem misliš, da bi bil stric Iztok vesel, da nekdo posreduje njegovo telefonsko številko kar takole v javnost? Kontaktiraj me na PM, pa lahko mogoče pomagam. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno September 26, 2007 Deli Objavljeno September 26, 2007 In kaj potem misliš, da bi bil stric Iztok vesel, da nekdo posreduje njegovo telefonsko številko kar takole v javnost?Kontaktiraj me na PM, pa lahko mogoče pomagam. jest bi pa od natalije verboten mel cifro..lahko tudi na pm? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno September 26, 2007 Deli Objavljeno September 26, 2007 jest bi pa od natalije verboten mel cifro..lahko tudi na pm? Telefonske od nje sicer nimam, lahko pa ji grem na vrata pozvonit in jo vprašam. :P Lahko ti dam Damjanovo, mogoče bo tako dobre volje, da ti Natalijino pove... :P :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se