Pivoljub Objavljeno November 23, 2004 Deli Objavljeno November 23, 2004 Pred kratkim sem opravil izpit za motor, prej edino kar sem vozil na dveh kolesih je bil bicikl, in kupil GSX-R 1000 im me zanima na katerih cestah na štajerksem koncu se da najboljše dirkat, ker me zanima do kolko lahko spravim motor.To bi rad ugotovil še pred snegom, ki naj bi bil že čez dva tedna, zato se že vnaprej zahvaljujem za čimprejšnje odgovore.Aja, pa če je kakšen tu ki obvlada vožnjo po prvem kolesu, pa še kakšne trike ki jih vidiš v filmih oz. posnetkih ki se dobijo na internetu, bi bil hvaležen za kakšen napotek. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AREA Objavljeno November 23, 2004 Deli Objavljeno November 23, 2004 Mislim da je to provokacija :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno November 23, 2004 Deli Objavljeno November 23, 2004 Še najbolj varna za hitrostni preizkus je pač avtocesta, ki je je na štajerskem koncu kar en kos in če se pametno nanjo in z nje spraviš, je celo zastonj. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno November 23, 2004 Deli Objavljeno November 23, 2004 Če je provokacija, je zadeva v bistvu najboljša mogoča. Ker, če je vse zapisano resno, bomo kmalu brali v kakšni črni kroniki. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno November 23, 2004 Deli Objavljeno November 23, 2004 Pivoljub se heca. :) Če se pa ne, je pa zelo primerna cesta proti Hrastovcu. In tam je tudi en luštkan gradič, kjer nudijo polni penzion. Po zmernih cenah. ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pivoljub Objavljeno November 23, 2004 Avtor Deli Objavljeno November 23, 2004 (popravljeno) Ne vem zakaj bi se hecal, motor je letnik 2003, in ker sem sedaj, komaj pri 23-ih naredil izpit, mi pač ni za čakat, pa prvo vozit neke 250 oz 600-tke, ko jih itak vozijo samo penzionisti, zato bi proso samo resne odgovore, drugi pa se lahko vzdržite, če vam kaj ni prav. Plus tega pa sem zadnji mesec pa pol, pregledal vse tekme sezone in več deset ur posnetkov kako profiji vozijo, in lahko rečem da že obvladam vožnjo, kot marsikateri tukaj, ki že več let vozi. Popravljeno November 23, 2004. Popravil Pivoljub Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
batzajla Objavljeno November 23, 2004 Deli Objavljeno November 23, 2004 to stari ti sam gasa do daske :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno November 23, 2004 Deli Objavljeno November 23, 2004 a nisi dobil ob nakupu motorja še obvezno opremo ? tam je namreč tudi avtokarta na kateri piše kje se da najhitreje voziti ! za sprednje kolo ! samo po prvi bremzi dokler se zadnje kolo ne dvigne. če si že na glavi pomeni da si jo predolgo držal ! .) a po zadnji že veš ? drži se ! :ph34r: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tato Objavljeno November 23, 2004 Deli Objavljeno November 23, 2004 Jaz se tud cist strinjam z Brmmom,kajti do takega motorja moraš pa imeti nekaj spoštovanja!! :004 Sploh pa glede na to, da nimaš nikakršnih izkušenj(tako si napisal) se mi zdi to mal preveč! :BUA: Najbolš,da motor za letos pospaviš (hladen asfalt-temu primeren oprijem) in se naslednje leto najprej mal privadiš,šele potem si umisliš kaj takega. :blink: Drugič raj ne s takimi. :BUA: LP tato Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno November 23, 2004 Deli Objavljeno November 23, 2004 Kozli! :fight2: Ne bit tok frdamano žleht pa moralistični, ker: ... bi proso samo resne odgovore, drugi pa se lahko vzdržite, če vam kaj ni prav.... Torej vsekakor Hrastovec. :o ups, pardon: Hrastovec! Pivoljub, ti ga pa res kronaš! :OK: Pa varno vozi, kot bi rekel Cesar (minister Gregor pa nič...) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno November 23, 2004 Deli Objavljeno November 23, 2004 Ti kar.......polnnn gas....nimaš kaj razmišljat.........vejrjem starmu mačku.....vedno na polno......kokr gre.....še posebi,če je to tvoj prvi motor..........vse kar gobezdajo raznorazni znalci in neznalci je čisto nabijanje....vsem se gre samo,da imajo čim več postov........in na take se "pogumni" in "pametni" ljudje pač ne oziramo.....veš tut jaz vedno divjam po Zaloški cesti v Ljubljani!!!!!....Ljubljančani že vedo zakaj!!!! .) .) .) BTW......ne spomnem se imena ulce,vem pa da je kar prometna....samo s fantastičnim asfaltom......na koncu pa te veselo pričakuje Krematorij!!!!!!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno November 23, 2004 Deli Objavljeno November 23, 2004 če smo že pri zavodih: po Ptujski cesti v Ormožu ravno, polni gas do št. 33 ! tam je vse zastonj ! pa nove mreže majo tudi ! :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rock-46 Objavljeno November 23, 2004 Deli Objavljeno November 23, 2004 (popravljeno) Lej fantek(ups clovek , sej si starejsi kot jest) tkole ti povem. 1. Ce se misls napihvat o tem kok obladas pol pejd na mobisux.com( vrjetno poznas) 2. To da imas suzukija 2003 letnik-svaka cast lep motor pa dobr gre 3. Ne mislt da ce si gledal filmcke da pol pa ti znas- daaaalec od tega 4. Pojma nimas kako se vozi, ce nisi prej nc mel tud tega ne znas vozt(tako kot pravis) 5. Dej iz garaze, prtisn v prvi do konca, zabremzi na prvo da te odnese v luft pa pol ko bos padu pober motor pa dej nazaj v garazo pa popravli , se vsaj ne bos ubil.. 6. Ne mi s takimi ven hodit kot so: Kje se da dirkat, kje se da prtisnt itd.... Ker se mi zdi DA SI SAM SEBI NEVARN 7. Pejd na grobnik pa dol pokaz kaj znas, pa dol prtiskej kokr ti dusa da, pa dol se vozi po prednji gumi OK...kle pa ne takih bedarij pisat.. LP;Rock P.S Sam dobr hocmo, nc slabga :OK: Popravljeno November 23, 2004. Popravil Rock Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno November 23, 2004 Deli Objavljeno November 23, 2004 Super, končno nekdo, ki mi bo lahko sledil. Daj ,se zmenima enkrat te dni - jaz mam nafrizirano GSX-R1000, dvomim, da me boš lahko dohajal, ker jaz sem že tudi lanske tekme pogledal. Predlagam, da grema najprej dvakrat gor pa dol na Pohorje po ovinkih, da malo zbrusima tačke ,da boma glauna frajera tam, kamor pridema pol z najinimi Mašinami. Potem pa še ene trikrat relacija Maribor-MurskaSobota in nazaj... Saj več kot eno uro nama vse skupaj itak ne bo vzelo, tak da še lahko na hitrco letiva na morje na kafe, pa še bo vedno ura manj kot 12 opoldne... Če se še nama bo dalo na Grobnik it, pa bova tudi tam mimogrede podrla hitrostni rekord - in to v duetu GSX1000/GSX1000. Po mojem bo lepa in prijetna turistična fura! :OK: :yea2: PS: po mojem je dobro, da zraven vendarle vzameva šaufle za sneg!!!! :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mrki Objavljeno November 23, 2004 Deli Objavljeno November 23, 2004 Plus tega pa sem zadnji mesec pa pol, pregledal vse tekme sezone in več deset ur posnetkov kako profiji vozijo, in lahko rečem da že obvladam vožnjo, kot marsikateri tukaj, ki že več let vozi Jaz tudi vse dirke gledam, pa ghostriderje, sem prov obseden in me že vsi postran gledajo ker sem skoz za televizijo, ampak se sploh ne znam še tolk dobro peljat, čeprav že leta spremljam dirke. Zgeda da mi gre bolj počasi v glavo. A maš ti kakšne posebne metode absolviranja al kaj, jaz sem poiskušal s tisto metodo, ko stisneš pavzo vsakih nekaj sekund pri kakšnem ovinku naprimer in potem analiziraš in poskušaš ponovit gibe na tisti veliki žogi skokici, ki sem jo ukradel nečaku, tako da jo držiš za tiste roge. A maš kakšen nasvet. :BUA: Ma kaj padamo na takšne poceni zajebancije :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pivoljub Objavljeno November 23, 2004 Avtor Deli Objavljeno November 23, 2004 Mislim da sem pričakoval malo več resnosti, ampak saj je vseeno.Končno je zunaj, sonce, pa temperatura je je že skoraj 16 °C, tak da je čas da že končno sprobam bike.Hvala tistemu, saj ve kdo je, ko mi je na privat svetoval, da je najboljše od Slivnice pa do Slovenske bistrice po avtocesti. Glede na to, da še nisem videl tolko "pičk" na kupo, bi še mogoče proso, če še obstaja kakšen motorističen forum, kjer so pravi vozniki motorov gor, da bi lahko mi poslal link. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno November 23, 2004 Deli Objavljeno November 23, 2004 (popravljeno) Glede na to, da še nisem videl tolko "pičk" na kupo, bi še mogoče proso, če še obstaja kakšen motorističen forum, kjer so pravi vozniki motorov gor, da bi lahko mi poslal link. Čisto pravi motoristični forum za Pivoljuba aja, pa še čisto resen odgovor: Nihče, ampak res nihče, ni takoj iz prve učinkovito in varno "sprobal do kolko gre" svojega novega 1000-kubičnega motocikla - sploh pa ne v kakih ovinkih! Če pa je zate pojem "dirkanje" zgolj ravnica in gas do konca - ehh.... pravi motoristi obvladajo ovinke, ne pa naravnost ... Naravnost in ful po gasu je za začetnike in vajence :) . Glede učenja vožnje po samo prednjem kolesu - najprej se nauči po dveh peljat, učinkovito zavirat, potem malo po zadnji (običajno drugo ali tretjo sezono, če boš priden in boš do takrat še živ), potem mogoče sčasoma kak stoppie in vožnja po prednje. če ti prej rata, si talent, in lahko postaneš bog i batina. Do takrat si pa začetnik z kupom smešnih, ne bom rekel neumnih in neumestnih, vprašanj. PS: vsi smo enkrat vajenci, to ni nič slabega... Vaja namreč dela mojstra. In mojster vajo... Popravljeno November 23, 2004. Popravil SymRu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rebel Objavljeno November 23, 2004 Deli Objavljeno November 23, 2004 vso srečo!!!!!! kar po pameti, saj imaš že 23 let tako da veš kako se dela.... :notworthy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno November 23, 2004 Deli Objavljeno November 23, 2004 Mislim Spet se hecaš, ane? :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno November 23, 2004 Deli Objavljeno November 23, 2004 najboljše od Slivnice pa do Slovenske bistrice po avtocesti...... Glede na to, da še nisem videl tolko "pičk" na kupo, bi še mogoče proso, če še obstaja kakšen motorističen forum, kjer so pravi vozniki motorov gor, da bi lahko mi poslal link. ← ti se samo v bistrici ustavi pa grem še eno furo z tabo, pol pa popijema tolko piva da boš še se naučil pod šank se zlagat. :devil: PS: ampak od bistrice do slivnice je rekord v vmax čez 310 km/h (navita ZX-12R), tak da se ne v bistrici hvalit z tvojimi mogoče 290 km/h, se ti bojo smejali da si pička ker ne moreš tolko pelat z tvojo malo kantico. .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fifty Objavljeno November 23, 2004 Deli Objavljeno November 23, 2004 ...drugi pa se lahko vzdržite, če vam kaj ni prav... ← Se vzdržim! (smeha pa ne morem zadržat) :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Pivoljub - ti si car! :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rock-46 Objavljeno November 23, 2004 Deli Objavljeno November 23, 2004 Mislim da sem pričakoval malo več resnosti, ampak saj je vseeno.Končno je zunaj, sonce, pa temperatura je je že skoraj 16 °C, tak da je čas da že končno sprobam bike.Hvala tistemu, saj ve kdo je, ko mi je na privat svetoval, da je najboljše od Slivnice pa do Slovenske bistrice po avtocesti. Glede na to, da še nisem videl tolko "pičk" na kupo, bi še mogoče proso, če še obstaja kakšen motorističen forum, kjer so pravi vozniki motorov gor, da bi lahko mi poslal link. ← Dej zresn se no....pa a ne vids da pises ko en 11 letn mulc, ne pa 23 let....HALO....poleg tega nevem kje si zdele nameru 16 stopinj...nevem no, a mate pr vas poletje medtem ko je v lj ze zima.... LP;Rock Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno November 23, 2004 Deli Objavljeno November 23, 2004 ....poleg tega nevem kje si zdele nameru 16 stopinj...nevem no, a mate pr vas poletje medtem ko je v lj ze zima.... LP;Rock ← ne ne tip je že tako razburjen, da zdaj v dnevni sobi za računalnikom sedi v popolni opremi in ja, tudi na štajerskem kurimo, tako da ima sigurno v sobi 16 stopinj, mogoče še kako več če ima dober kombinezon. torej v bistrico ne prideš, zdaj ko si videl, da si prepočasen? no saj nisi ti kriv, ti že obvladaš, samo boljši motor moreš nabavit :devil: PS: naj mu kaka punca napiše besede občudovanja, da nebo na suho drkal! :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Erik Objavljeno November 23, 2004 Deli Objavljeno November 23, 2004 Oprosti da tak rečem ompak ti si totalen bedak :BUA: . Kdo se pa ne zna naravnost pelat, gremo mal čez ovinke pa te bom jaz z svojo CBRko čeprav ima 60KM manj za dolžine prehitel, ko bo pa konc ovinka pa po zadnem in po sprednem pred gostilno. Zdej pa povej kdo bo večji car ti al jaz. :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DDEAN1 Objavljeno November 23, 2004 Deli Objavljeno November 23, 2004 Pivoljub, tudi sam sem na istem. Sicer še nimam motorja sem pa ravnokar naredil izpit in nestrpno čakam pomlad da mi pr TC pripeljeo težko čakan izbran motor. Tudi jaz čakam da bom lahko hitro speljal ovinke kot kao Rossi na Yamahi. Pa kljub temu ne sprašujem takih bedarij tukaj po forumu. Da bom to lahko počel vem da me čaka še kakšna šola varne vožnje (Maxi, AMZS), prepeljanih po predpisih...... Upam da bo takih na naših cestah čimmanj in pa brez zamere !!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave