Erik Objavljeno November 23, 2004 Deli Objavljeno November 23, 2004 :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno November 23, 2004 Deli Objavljeno November 23, 2004 Če te zanima sledeče: Vem za eno Hayabuso Turbo (podobno tisti iz Ghostriderja). Pri 250 ga lahko spravi na zadnjega-to dovolj pove io njeni moči. Če te resno mika končna tvojega geesikserčka mi pošlji PM pa se bomo nekega sončnega popoldneva zmenili za vožnjo po kakem ravnem odseku AC :blink: (pri 300+ so AC preklemasko ovinkaste kar verjemi :devil: Pri meni se pri 250 šele začne dogajat :yea2: @yozo: mislim da ga beno s svojim :hmm: na marsikaterem njegovem dirkališču pelje scat :notworthy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno November 23, 2004 Deli Objavljeno November 23, 2004 saj nik vse pove...........pivoljub......a.k.a. kronik :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :grrr BTW seeeeeeeee........ smeha potrebuje dezela slovenska. :grim to drkanje sem premaknil kamor spada. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
balti Objavljeno November 23, 2004 Deli Objavljeno November 23, 2004 Morem priznati, da sem bil pošteno lačen ko sem sedel za računalnik. Sedaj pa sem sit ko še nikoli, ker Pivoljub tako fojtra, da je kar hudo. :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lederman Objavljeno November 23, 2004 Deli Objavljeno November 23, 2004 (popravljeno) Če misliš nardit vtis na pičke si umisli kaj bolj izvirnega, ne pa spravljat ostalih udeležencev v nevarnost. Pri nas v Celju bi rekli, da si zrel za v Vojnik. Pozanimaj se, kaj to pomeni?! Popravljeno November 23, 2004. Popravil lederman Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno November 23, 2004 Deli Objavljeno November 23, 2004 ne vem zakaj k preberem naslov te teme mi vedno pride drkanje mogoč k je tema kr neki :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simonsi Objavljeno November 23, 2004 Deli Objavljeno November 23, 2004 Mislim ← A te je fajn bolel? :friend1: Zakaj pa nisi R1 kupu? baje je še hitrejša Pa glej, da boš taprav cajt začel bremzat, ker to največ motoristov okol prinese. Pa če se boš že glih razdru, pazi da bo vsaj pri 150kmh+, ker drugače boš samo kripl in se boš ful sekiral. Pomojem je boljš u smrt se spičt. Pa pred pradcem ne bremzat, ampak se izogni civilistom, tako da bo čim manj škode, pol pa bremzej, če boš še pri zavesti pa na motorju. Dirkat se pa tut čez naselje da, samo ceste niso preveč primerne za to (luknjast asfalt) LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure007 Objavljeno November 23, 2004 Deli Objavljeno November 23, 2004 (popravljeno) Plus tega pa sem zadnji mesec pa pol, pregledal vse tekme sezone in več deset ur posnetkov kako profiji vozijo, in lahko rečem da že obvladam vožnjo, kot marsikateri tukaj, ki že več let vozi. ← Pejt na Grobnik, pa če boš pelu VSAJ 1.45, kapo dol. Pol pa komot na cesto. Drgač boš pa na cesti prej ogrožu druge kot pa sebe. :BUA: BTW: Tut jest spremlam F1 podrobno (TV in od blizu) pa je niti najmanj ne znam peljati. Sam sem tut dirku z motorji tko da me ne boš NIKOL prepriču, da samo iz posnetkov in nekaj malega vožnje obvladaš bolše, kot večina motoristov tle gor. Popravljeno November 23, 2004. Popravil Jure007 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure007 Objavljeno November 23, 2004 Deli Objavljeno November 23, 2004 Čisto pravi motoristični forum za Pivoljuba ← :notworthy: :notworthy: :OK: :OK: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno November 23, 2004 Deli Objavljeno November 23, 2004 :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno November 23, 2004 Deli Objavljeno November 23, 2004 Btw mislim da ti je cel MS hvaležen, odlična tema za poste nabijat pa zraven crkovat od smeha :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Petzl Objavljeno November 23, 2004 Deli Objavljeno November 23, 2004 Ne vem zakaj bi se hecal, motor je letnik 2003, in ker sem sedaj, komaj pri 23-ih naredil izpit, mi pač ni za čakat, pa prvo vozit neke 250 oz 600-tke, ko jih itak vozijo samo penzionisti, zato bi proso samo resne odgovore, drugi pa se lahko vzdržite, če vam kaj ni prav. Plus tega pa sem zadnji mesec pa pol, pregledal vse tekme sezone in več deset ur posnetkov kako profiji vozijo, in lahko rečem da že obvladam vožnjo, kot marsikateri tukaj, ki že več let vozi. ← ti si pravi heroj...komaj si naredil izpit, sploh si pa norc k si vse posnetke pregledov in kr obvladas voznjo :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: , res si car..morm rect :blink: :doze: , sicer pa...pejd dirkat CHD, pa jim pokaz kako se voz...mogoce bos se koga kej naucu pa lahk kej zasluzu :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno November 23, 2004 Deli Objavljeno November 23, 2004 (popravljeno) tip je že tako razburjen, da zdaj v dnevni sobi za računalnikom sedi v popolni opremi ← Opremi? A je kdo govoril o kaki opremi? Ma tipo obvlada tako da opreme ziher ne potrebuje. Dve drotpišrni ma na kolenih navezani da bo lahko brusu ovinke. Drugače pa zakaj za vraga čelado pa kobinezone če pa OBVLADA in se pol ziher ne bo razsul. Če pa se že bo, pa jebi vsak izgovor za žur je dober. Popravljeno November 23, 2004. Popravil KeC Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ervina Objavljeno November 23, 2004 Deli Objavljeno November 23, 2004 Plus tega pa sem zadnji mesec pa pol, pregledal vse tekme sezone in več deset ur posnetkov kako profiji vozijo, in lahko rečem da že obvladam vožnjo, kot marsikateri tukaj, ki že več let vozi. ← :? :o Končno eden, ki mi je povedala zakaj jaz ne znam vozit motorja. :cry: :hmm: Očitno bo treba dirke do konca gledat in ne zaspat že ob prvem oviku. Matr. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TinaRR Objavljeno November 23, 2004 Deli Objavljeno November 23, 2004 Pred kratkim sem opravil izpit za motor, prej edino kar sem vozil na dveh kolesih je bil bicikl, in kupil GSX-R 1000 im me zanima na katerih cestah na štajerksem koncu se da najboljše dirkat, ker me zanima do kolko lahko spravim motor. ← Tipična začetniška napaka :grrr Mislim da lahko dirkanje po cestah počaka, se ti ne zdi? Sploh pa so za dirkanje dirkališča - verjemi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_OKI_ Objavljeno November 23, 2004 Deli Objavljeno November 23, 2004 Mislim... :blink: Prvo kot prvo sem težko dojel, da človek sploh resno misli :hmm: Ne morem verjet, da lahko človek pri 23 letih tako razmišlja :blink: Sam jih imam 18 in če bi mi kdo dal v roke tak motor, bi se malo dragače obnašal kot pa ti pri 23. letih (verjetno ti bo ta izjava popolnoma bedasta, pičkasta :) -> če si med branjem takoj pomislil na to, ti tako ali tako ni več pomoči <_< ) Ne rečem da človek, ki je malo mahnjen na motorje ne bi prvi teden sprobal, kako leti, ampak da ti GLEDAŠ kako prifiji vozijo in si prepričan da obvladaš, preko foruma sprašuješ kako se vozi po sprednji ..... :xx: Ne privoščim ti nič hudega, daleč od tega, ampak daj umiri se malo. Lahko pa prideš k meni pa ti pokažem nekaj fotografij reševanja divjakov iz pločevine, pa ne tistih slik za večer, slovenske novice.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
semamiz Objavljeno November 23, 2004 Deli Objavljeno November 23, 2004 pivoljub :? GSX je pa mal hujš k pa kolo O:-) Saj ne rečem , da nis dober , sam še mal počak z dirkanjem , da se mal ogreje .) Pa najprej pazi na druge , pa konc koncev še nase :OK: :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
igralec Objavljeno November 23, 2004 Deli Objavljeno November 23, 2004 do 299 ga lahko spraviš, ali pa do 50 kosov :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno November 23, 2004 Deli Objavljeno November 23, 2004 Pivoljub, ti si car! :OK: :OK: Če boš kej hodu okol Cerknce se ustau, pa bova šla čez planinske ride kšno furo :D . Jst sm glih učer na svojga 125ccm kawasakija namontiru raketni motor, tko da glede moči motorja ne bom velik zaostaju za tabo.. Sam sranje, ker sm zamudu zadno dirko moto GP-ja.. Verjetno bo o zmagovalcu odločala tehnika, tle pa itak nimam šans prot tvojim izkušnjam za tvjem <_< . Aja pa še neki, zrihti si Moto Racerja 2 :yea2: , sm uzanč nek slišu, da brez pomoči te igrce Rossi verjetno nikol ne bi zmagu na svetovnem prvenstvu :kva2: ! No, jst še zmer mislim, da je to vse skup sam fora :) , kajti v nasprotnem primeru je pa to vse skup za :SS :SS :SS :xx: :xx: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno November 24, 2004 Deli Objavljeno November 24, 2004 ....poleg tega nevem kje si zdele nameru 16 stopinj... Ja, je bilo, včeraj na višku dneva na našem koncu med 14 °C in med 16 °C. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CrashOver Objavljeno November 24, 2004 Deli Objavljeno November 24, 2004 pivoljub ... ti sam gas kje gre... sej pol itaq že vijiš kdaj morš bremzat pa to.. tak da ni panike... neraiš prave ceste iskat, lahka kr povsod sprobavaš zadeve ;) ... hehe... daj posnami še kakšni film ne... bi blo zanimivo gledat :) LP -matej svašta Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno November 24, 2004 Deli Objavljeno November 24, 2004 A naslov pa bo Nočna mora na ulici ....? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzek Objavljeno November 24, 2004 Deli Objavljeno November 24, 2004 Ja pivoljub to se da pa marsikje sprobat. Sej kolk pa nucaš ceste, kakšn km. Je pa zelo fletn, če je bl ozka cesta pa da so drevesa bliz! A veš kak noro zgleda k se mim drevesa peleš, pa sam ena spacana stvar leti mem tebe! :yea2: Pa zelo fletn je če je kaka gostilna bliz. Greš not pa enga iz nicka popiješ pa vsem poveš kaj maš namen nardit:) Boš vidu, bojo vsi šli ven pa gledal :OK: . Je pa dobr tud, da je nedelja, da bojo stare mamce (bog jim daj mir) glih od maše šle pa mele mal razgibavanja k bojo v grmovle skakale (če bojo cajt mele) :yea2: Aja, kuko se pa ustavš...? ni blema, sam gas spstiš, čez en cajt se pa vse samo od sebe ustav. Je pa carsko, če zbremzaš na ta prvemu, ja!. Sam mislm pa da ti nau čist nč treba bremzat .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno November 24, 2004 Deli Objavljeno November 24, 2004 :OK: ... člančič v Naših Novicah: "Razigrani osemletkar grdo nategnil vse MSovke/ce" MS: :doze: :blink: :doze: :blink: :doze: :blink: :doze: :blink: :doze: :blink: :doze: :blink: :doze: :blink: :blink: ....................... :kva2: .......................... :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno November 24, 2004 Deli Objavljeno November 24, 2004 ne da bi karkoli čutil ! a je vetrocvetka ! :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave