Mitas širi ponudbo moussov z novo različico za reli

0
2755

Mitas širi ponudbo moussov z novo različico, ki izpolnjuje posebne zahteve dirkačev v reliju.

Gustavo Pinto Teixeira, podpredsednik Two Wheels pri Trelleborg Wheel Systems pojasni: “Pri razvoju novega Mitasovega moussa za reli smo upoštevali, da dirkači želijo vzdržljiv in vsestranski izdelek, ki zagotavlja konstantno zmogljivost skozi celotno dirko.”

Pri razvoju so nam pomagali profesionalni dirkači, ki so izdelek preskušali na različnih terenih in v različnih vremenskih pogojih. Posebej zahteven  test je izvedel voznik Simon Marčič med vzdržljivostnim relijem Dakar 2022. Po uspešnem zaključku dirke nam je v spletnem videoposnetku povedal: “Novi Mitasov mousse za reli je dokazal svojo vrhunsko zmogljivost. Zaradi vsestranske uporabnosti je odlična izbira za različne vrste relijev, od kratkih do dolgih.”

Novi Mitas mousse

Novi izdelek Mitas Rally Mousse je iz trpežne zmesi, ki je odporna na visoke temperature in prebode. Primerna je za visoke hitrosti in se vrhunsko obnese tudi na vertikalnih tehničnih odsekih. Rally mousse se lahko uporablja v Mitasovih pnevmatikah za reli: E-12 RALLY STAR, E-13 RALLY STAR, C-21 STONEKING in C-17 STONEATER Dakar. Izdelek je na voljo v dimenziji 140/80-18 za zadnje in 90/90-21 za sprednje kolo.

Poleg različice za reli paleta Mitasovih moussov obsega tudi več dimenzij za motokros in enduro, in sicer  od 18 do 21 palcev v treh različicah: od različice Standard za motokros in cross country do Soft za enduro in Extreme za dirke na tehnično zahtevnih odsekih enduro preizkušenj.

Več informacij o paleti izdelkov Mitas Mousse si lahko ogledate TUKAJ.