Jump to content

All Activity

This stream auto-updates

 1. Past hour
 2. motozajebant

  Cestno črno sivo nabijanje in moraliziranje

  Saj ga niti ne rabiš. Že malo kmečke pameti bi moglo zadostovati. Če je gužva, naredi pas. Nikoli ne veš kaj je na začetku gužve...
 3. bladerunner

  KORONA virus

  Če nečesa nisi sposoben razumeti, tega ne komentiraj. Kaj kdo razume in česa ne, ti komentiraj zase. Kaj jaz razumem in vem, vem jaz in ne ti. Kot je razbrati iz tvojih komentarjev, ti še tega ne veš, da nič ne veš.
 4. bladerunner

  KORONA virus

  Niti ne vem, če te stvari tako tolmači RKC. Ukvarjam se z nečim drugim.
 5. skalar36

  KORONA virus

  Katastrofa... RKC+JJ. Po tvoje... naj tastare žrtvujemo, da bomo mladi imeli možnost preživetja. Dej se zresni... PS: ne ti ne jaz, ne veva kaj sploh je univerzum, kakšni zakoni veljajo, če odmisliva matematiko. le da se jaz tega zavedam, ti pa ne
 6. bladerunner

  KORONA virus

  V Univerzumu veljajo zakoni, da se nižje vrte življenja darujejo za preživetje višjih vrst. To je tako od pamtiveka.
 7. skalar36

  KORONA virus

  Potem ne klobasaj katrero življenje je sveto...
 8. bladerunner

  KORONA virus

  Spoštovanje ukrepov ne pomeni, da mora človek ostati med štirimi stenami. Sicer pa o tem razpravljat z anarhistom, ki mu je malo mar za druge, nima nikakršnega smisla. Ne eno in ne drugo.
 9. skalar36

  KORONA virus

  Si vegetarjanec? Vegan?
 10. ukica

  KORONA virus

  Stari jaz pa upam da uzivas med 4 stenami, in da ti v naslednjih mesecih odklopijo se internet. Jaz bom pa srkal per, pa peku cevapcice P.S. bogi tvoji prijatelji.. no, keri le..
 11. bladerunner

  KORONA virus

  Nisem zaprt, striktno pa spoštujem ukrepe. Na ta način pa ne ščitim samo sebe, temveč tudi druge, ker nisem toliko sebičen, kot si ti in še mnogi drugi ,ki ukrepov ne spoštujete. Ne premorete kančka sočutja do drugih, temveč vidite samo sebe in svoje sebične in egoistične potrebe. Upam, da te nekoč policija zaloti in sankcionira, kot se za take brezbrižneže spodobi. Upam tudi, da bo policija v takih primerih uporabila še bolj restriktivne prijeme ,da se neodgovorne malomarneže nauči reda in spoštovanja do drugih.
 12. Vito23

  BMW K 1600 GT in GTL

  Fantje mi lahko prosim poveste katere gume so dobre za ta motor? Mislim, da ima saj razumljivo kilometrino, da vsaj mal limajo. 😎 Zanima me ubistvu za prijatelja...
 13. bladerunner

  KORONA virus

  V tem primeru mi dol visi za Janšo ali katerega koli politika. Prioriteta je zdravje in spoštovanje ukrepov proti širjenju nalezljivih bolezni. Očitno tebe in še mnoge druge Janša straši tudi ponoči. Predpostavljam, da se vam prikazuje tudi v sanjah. Groza.
 14. ukica

  KORONA virus

  Malenkost? Sem ti ze gor napisal, da ko mi bodo dokazali da je nekdo umrl zaradi covid-a, se bomo drugace pogovarjali. Do takrat, se pa na njihove ukrepe pozvizgam in povabim prijatelje na piknik, kjer gremo ob 3h zjutraj vsak k sebi dam Ti pa bodi zaprt in cuvaj sebe.
 15. bladerunner

  KORONA virus

  Ne spotikaj se ob malenkosti. Če ti ljudje ne bi zboleli za Covid-19, bi bili mnogi izmed njih danes še živi. Vsako življenje pa je Sveto.
 16. ukica

  KORONA virus

  Popravi se - 4.000 umrlih S covid-19, ne zaradi. Velika razlika. Pa v to stevilko dodaj se to, da je najvec primerov izvira iz bolnic in DSOjev. Zgleda vam je Jansa lepo pokazal statistiko. Samo verjetno sem sam naredil vec excel tabel kot pol jansevih volilcev skupaj in vem da stevilke se da zmeraj prikazati dvostransko.. kar ti je pac v interesu.
 17. Today
 18. notranc

  Cestno črno sivo nabijanje in moraliziranje

  Se strinjam in večina ne razume slovenskega jezika
 19. bladerunner

  KORONA virus

  Vladni ukrepi zoper širjenje nalezljivih bolezni niso nikakršno kratenje svobode temveč zaščita proti enormnem širjenju virusa Sars-Cov-2, ki povzroča bolezen Covid-19. Zaradi te bolezni pa imamo v Sloveniji že skoraj štiri tisoč žrtev. In ja, tvoja svoboda in pravica se bo končala hočeš ali nočeš tam, kjer se začne moja. Moja svoboda in pravica kakor tudi mnogih drugih pa je pravica do zdravja. In v nobenem primeru ne bom dopustil, da se meni in še mnogim drugim ta pravica krati zaradi nekih neodgovornih pomehkuženih objestnežev, ki vidijo izključno in samo svoje sebične želje in potrebe in n
 20. Pozdravljeni! Paket s kupljenimi stvarmi sem vrnil 16.1.21 po zgornjih navodilih. Ena stvar (čevlji so zamenjava številke), drugo sem vrnil želeč povračilo denarja. Do danes nisem dobil še ničesar. Kako dolgo se na to čaka?
 21. motozajebant

  Cestno črno sivo nabijanje in moraliziranje

  Včeraj na štajerki, lepo opozorila na tistih ekranih nad AC da je bila nesreča in da naj se ustvari pas. Seveda, profi vozniki kamionov, kombijev in podobnih vozil, ki so v službi v temu poklicu, nimajo pojma kaj je to reševalni pas. Vedno isto sranje.
 22. motozajebant

  Njam njam

  Ti tolk kitajca poješ, da te zato zanč v avtu nisem prepoznal... si že pravi kinez 🤣
 23. amateur

  Moje izkušnje

  Robi, kaj ti je treba tako zgodaj na kolo, če je pa vremesnka napoved sonce čez dan, ogreje se in ni več tako mrzlo. Razen če se ne bojiš vročine opoldan? V nedeljo sem naredil test kolesa, sosed mi ga je malce v roke vzel, saj od 2017 ni videl servisa. Je pa kolo iz leta 2010, spredaj ima še tri šajbe, tega danes več ni za kupit, pa moram merkat na kolo, tudi na ženino. Menjana veriga, pa disk spredaj (vse sem imel doma za vsak slučaj na zalogi še od leta 2012), pa očiščeni in podmazani so bili gibljivi deli, je kar razlika glede na stanje pred tem posegom. Drugače mi je pa še malce mrzl
 24. hajamoto

  KORONA virus

  Bolano. Ti imaš otroke, ki ne mislijo tako kot ti, za podgane😠
 25. skalar36

  Vtisi z dnevnih voženj 2021

  Me je prosila, če jo lahko slikam tako, da se bo gams vidu. Ma jest nism nobega gamsa vidu, pa sm fajn napenu oči.
 26. nejc74

  KORONA virus

  škoda ker janševiki nimate toliko domišlije da bi razumeli da ce ne priznate svobode drugim, si je tudi sami ne zaslužite. Sovraštvo, pobijanje in mučenje sodržavljanov se vam je že vrnilo ko bumerang že leta 1945, pa še zdaj ne razumete zakaj se narod ni potegnil za vas. Ker ste ga 4 leta, s pomočjo tujcev, oholo brcali, in takih se prej ali slej vsi naveličajo.
 27. marincspeedshop

  Marincspeedshop delavnica

  Servis #Suzuki #MarincSpeedShop
 1. Load more activity


 • Newsletter

  Want to keep up to date with all our latest news and information?
  Sign Up
 • Upcoming Events

  No upcoming events found

Motosvet Chat

Motosvet Chat

  You don't have permission to chat.
  ×
  ×
  • Create New...

  Important Information

  By using this site, you agree to our Privacy terms and use of cookies!