Skoči na vsebino

Skuterji, mopedi in kolesa z motorjem

• Filtriraj teme po forumu
    1. Tomosaki

2. TOMOS CTX 80

3. Tomos 14M

4. Problem z yamaho spy

5. Arrow Izpuhi

6. 1/4 throttle

7. Mallossi

8. predelava sf2

9. speedfight

10. Vplinjač Dellorto

11. Malaguti xsm 50

12. nekj pr leo vinciju

13. RABIM POMOČ

• Zadnje objave

• camuga9
        Med prvomajskimi smo bili doma, pa sem skozi nekaj gledal motor … in sva se v petek zvečer z ženo odločila, da en kratek skok do Bosne in nazaj bi bilo pa fino narediti. V soboto dopoldne sva preko Metlike, Karlovca, MP Maljevec prišla do Velike Kladuše, prvi postanek je bil mišljen grad Ostrožac. Samo nisva prišla do tam … Par kilometrov naprej od Velike Kladuše nama je v naselju Barake (ravno nasproti džamije Grahovo) na lepem, dolgem levem ovinku pri max. 50-60 km/h odneslo zadnjo gumo … sploh nisem imel časa reagirati, samo naenkrat sva bila na levem boku in drsela po cesti. Motor je odneslo čez levi pas do leve bankine/robnika, midva pa sva se ustavila sredi ceste. Na srečo v tistem trenutku nasproti bilo nobenega vozila, avto za nama je pravočasno ustavil. Vozim defenzivno, morda 10-15 km čez omejitve in do sedaj med samo vožnjo sploh nisem posvečal kakšno večjo pozornost flikam/sencam …(razen luknjam, seveda), pa bom očitno moral … Šele po dogodku sem videl, da je čez celotno dolžino ovinka na cesti cca. 20 cm široka sled nečesa (olje, antifriz, gnojnica … ). In očitno sem ob pravem času trofil pravo mesto. Rezultat … popolnoma nepričakovan padec na levi bok - meni razen rahlega udarca v levi komolec ni bilo nič, žena pa je prejela udarec v levo stopalo, ki pa se je na koncu vseeno izkazal za zlom 4 malih koščic v stopalu. Motor pa je seveda prejel fino brušenje po levi strani kar v praksi pomeni kup podrsane in zlomljene plastike ter (najmanj) počen pokrov levega valja … oceno škode še čakam. Med čakanjem na asistenco sem od prijaznih očividcev (družina Kekić, še enkrat iskrena hvala) ob cesti prejel še video iz nadzorne kamere pri hiši, akcija se zgodi v prvih 5 sekundah … Posnetek padca - 1.mp4
      • MARE 65
        Točno to Maus, ker vem o čem govoriš. To debato smo imeli zadnjič in moje mnenje v tej debati, če imaš ekipo, ki uspešno dela na malo daljšeročnih projektih kot je čas med volitvami, je ne moreš menjat zato, ker člani ekipe niso naši (tudi če so neopredeljeni, morajo pač biti naši), ker pa jih pod nujno zamenjajo in to vse niže po rangu (kmalu bo prišlo to že do "golmana na portirnici) gre v naslednjih letih vse u k...c ali pa se nekaj dela na silo, da se pokaže "mi smo pa nekaj naredil", kot si omenil velja za vse, ki so in bodo še vladali.
      • Darko3g
        Obvestilo, da grem avgusta v Trakai na mladinsko svetovno prvenstvo (krasna dvodnevna fura).
      • skalar36
        Zelo kratki vtisi, k ni blo dosti časa. Ampak veselje na sinovem obrazu...neprecenljivo...  Moj obraz pa k sm u denarnico pogledu...se dobr da je bla čelada z zatemnjenim vizirjem gor...
      • frenky71
        Števec na runerci se je zaradi izpraznjenega akumulatorja zresetiral,vsi kilometri na nulo,zdej je pa problem na tehničnem!?Kaj naredit,da ne bodo težil(vprašu pa še sami ne vejo)
    • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!