Skoči na vsebino

Skuterji, mopedi in kolesa z motorjem

• Filtriraj teme po forumu
    1. aprilia sr70

2. yamaha tzr plastike

3. Gilera GSM 50

4. puch pony ekspress

5. prodam skuter

6. Lučka za olje!

7. Olje v menjalniku

8. Olje v menjalniku

9. Nakup skuterja-cena,kvaliteta.

10. trokiranje

11. piaggio, vespa?

• Zadnje objave

• GaspariSLO
        Ja sem prišel do istih ugotovitev, da jih skoraj nikjer ni več. Čakam na odgovor od MotoCard, saj imajo še objavljen nosilec. Razlika med S1 (04-08) in S2 je kar velika razlika v kompatibilnosti, ker so zadnje tačke za sopotnika drugačne.
      • GaspariSLO
        Te nosilci so ostali na motorju od kolega, jaz sem samo kufre dobil. Sem že pisal na Givi in Kappa, ampak nisem dobil nobenega odgovora. Saj zdaj mi je uspelo z pomočjo mnogih nasvetov najti da potrebujem GIVI PL351 ali Kappa KL351, ampak te nosilci niso več dobavljivi skoraj nikjer in čakam odgovor MotoCarda, če imajo kakšne še na voljo
      • XTR
        Tokrat so bili podani kar smiselni odgovori. Mene bi bolj skrbelo, kje kupiti PL351 nosilce, ker večinoma piše "ni na zalogi ali Discontinued".  Kakšna razlika pa je bila razlika med 04-08 in novejšimi FZ6, prav velika verjetno ne? Poglej na spletni strani od Givi-ja, pa boš videl, da so šalabajzerji. Za FZ351 se jim še navodil ni dalo narediti za S2. Lahko bi vsaj letnico popravili, če so že naložili enaka navodila pri obeh modelih. 
      • Frenk 67
        Včeraj sem šel v Zagreb na operacijo oči in zdajle delam na računalniku brez očal. ☺️
      • mahol
        Pozdrav vsem. Na 2007 Factory Tuni se mi je pojavila napaka P-code 0352 a-code 35 ignition no2. Najprej preveril svečke, nato poskusil z novo vžigalno tuljavo. Nova in stara tuljava dajeta štrom samo na prvi cilinder. Ali je naslednja stopnja menjava ECU? lp
    • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!