Skoči na vsebino

Skuterji, mopedi in kolesa z motorjem

• Filtriraj teme po forumu
    1. Olje v benzin

2. motor swap

3. DITECH

4. tomos atx

5. deli za hondo

6. keeway focus 50

7. blok variomat

8. vlaga ali dež?

• Zadnje objave

• miran985
      • franc
        Po moji logiki je cevka predolga in vztrajnost/masa naredi svoje. Lahko se motim, ampak jaz bi nosilec pomaknil bolj nazaj. Lp
      • franc
        Jaz imam dober spomin in ko me enkrat naserjejo, jih ne volim nikoli več. Enako ne volim nikogar, ki se brati z Jankovicem. Izbira pa je dejansko bedna. Ostane, da volim neke ekstremiste, to pa na dolgi rok ni nikoli dobro. Lp
      • pupa
        Ta post ni namen pljuvanja, želim le določene uporabnike spomniti, da do napak prihaja pri vseh proizvajalcih (se mi zdi, da eni pozabljajo)
      • Gricko
        nov obraz....no... jaz pa sem že parkrat in vsakič se "naserjem", vem pa kaj nočem, enako kot ti ne bom pozabil 20-22 in ne., nisem pripravljen spregledati teh stvari. Ampak, ko pridemo do te vlade ( ki sem jo volil), pa je tako nesposobna, nekompetentna in s tako večino ( kot jo ima) bi lahko naredila marsikaj, pa se ne naredi nič, razen ukvarjanja same s seboj in praznenjem državnega ( ravno tako kradejo, se dogovarjajo, ker so nesposobni se jih "dobi", odgovorijo pa z ignoranco)  računa in posledično mojega žepa. Še tisti sistemi, ki so približno funkcionirali, sedaj ne več Glede teh stvari je vlada JJ veliko boljša, bolje organizirana, enotnejša  ( mi je groza da to rečem) in koga boš ti volil?? točno veš koga ne boš in da trenutno je nesposobno....torej zopet nekaj novega z upanjem , da bo kaj boljše, dejansko pa bo "nastavljeno" podobno sranje...
    • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!