Climber116 Objavljeno Junij 12, 2006 Opozori Objavljeno Junij 12, 2006 Zasledil sem da ima negdo na takšnem motorju te predelave: Cilinder : MHR TEAM (malossi) Gred : MHR MHQ (malossi) Uplinjač : 21MM PHBG (dellorto) Fedrce za sklopko (malossi) Športni filter: (malossi) Sesalni ventil:VL15 CARBON (malossi) Sklopka :TOP PERFORMANCE Sesalna ravna kolena 21mm Športni ispuh METRAKIT! Če ima gdo čas, vas prosim če mi mal povete kaj od tega bi se splačalo kupit, približne cene, trgovine (če naročate preko spleta?) Pa če gdo ve katera mašina je na tem motorju, ali pa kje lahko to pogledam? Ker eni pravjo da je am6, drugi da ni,...
blindek Objavljeno Junij 12, 2006 Opozori Objavljeno Junij 12, 2006 kaj se splača kupit je zdaj tak...odvisno v kako predelavo bi šel kolko vem je am6 mašina gor, saj je kolega tudi gsma v team predelal... cene si poišči na netu
bugi Objavljeno Junij 12, 2006 Opozori Objavljeno Junij 12, 2006 Zdravo! Mene pa zanima če bi ket v slo lahk dobu kšn spodoben kit za cannibala-ista mašina kot gsm. Pa de je cenovno v normali nekje do 190€, ker išem pa išem pa najdm pol pa pošlm na scooterkit če bi lahk oni dobl pa dobim nazaj de ne morjo dobit tega. Sicer je polini sam je drg. Zanima me kakšn metrakit, italkit,... lp
Climber116 Objavljeno Junij 18, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Junij 18, 2006 Kok pa vem ker avspuh je primeren za moj motor? Če mi lahk povete keri so najbolši, pa kulk bi pridobil na zvoku, moči,...
Sadida Objavljeno Junij 18, 2006 Opozori Objavljeno Junij 18, 2006 Leovince V6 Zvok je lep, pospeški so bolši, mal tut končna...
Climber116 Objavljeno Junij 18, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Junij 18, 2006 Kakšna pa je cena? In kje se to da dobit? Gledal sem na scooterkitu pa nisem našel....
polini EVO Objavljeno Junij 18, 2006 Opozori Objavljeno Junij 18, 2006 posluš skuterkit naroča iz www.scooter-attack.com in www.scooter-center.com .) tko da najbolš se ti sam splača da naročš, ker un celjski gnoj še mal cene navije,+ na poštnin ti zaračuna +2k-3k kot bi mogu plačat + poštnino .)
Climber116 Objavljeno Junij 19, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Junij 19, 2006 Sem vsaseeno vprasal na mopedkitu, če ne druga vsaj za ceno... Tole je bil njihov odgovor, ko sem poslal vse podatke mojega motorja: Pozdravljeni! V kolikor vas zanima le Leovince V6, žal ne bo možno. Večinoma se za te agregate dobavljajo le boljši izpuhi (Yasuni, Jolly Moto, itd). Lp
Stroj Objavljeno Junij 20, 2006 Opozori Objavljeno Junij 20, 2006 Kakšna pa je cena? In kje se to da dobit? Gledal sem na scooterkitu pa nisem našel.... Cena je 56k, na lindempini strani je cenik, ampak je totalno zastarel
crazy_aerox46 Objavljeno Avgust 2, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2006 Zdravo! Mene pa zanima če bi ket v slo lahk dobu kšn spodoben kit za cannibala-ista mašina kot gsm. Pa de je cenovno v normali nekje do 190€, ker išem pa išem pa najdm pol pa pošlm na scooterkit če bi lahk oni dobl pa dobim nazaj de ne morjo dobit tega. Sicer je polini sam je drg. Zanima me kakšn metrakit, italkit,... lp lej srečn bot če boš sploh dabu kak kit za ta motor k ni delov pa ni delov.Jstm zdle že okol 3mesce čakam na kit 70 za gsm-a k mi je zaribu. pr poliniju pa tut ne vem kak je zej kulk so men rekl baje da so dal vn iz prodaje.pa ttga kita ni v celi italiji jst ga mmnde dobim iz španije tko da je vlek problem za te dele lej srečn bot če boš sploh dabu kak kit za ta motor k ni delov pa ni delov.Jstm zdle že okol 3mesce čakam na kit 70 za gsm-a k mi je zaribu. pr poliniju pa tut ne vem kak je zej kulk so men rekl baje da so dal vn iz prodaje.pa ttga kita ni v celi italiji jst ga mmnde dobim iz španije tko da je vlek problem za te dele pa sploh ne vem ka je firma kita pa bom dau 50 jurju zajega drga je ko sam hudič
Takkyu Objavljeno Avgust 2, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2006 živjo, mene pa zanima če bi naslednje pašal na Runnerco 2004 (sej je to Pure Jet?) 1x Polini Speed Kit Piaggio HiPer2 long casings 1x Clutchbell Polini -EVOLUTION- Piaggio - Gilera 50ccm 1x Cylinder kit 70cm³ Polini for Piaggio - Gilera Pure Jet 1x Exhaust Polini -SUPER RACE (E)- Piaggio Pure Jet homologated kaj bi še mogu dokupit?a bi to dobr skup stal?kak drug predlog? vse sem gledal na scootercentru
Takkyu Objavljeno Avgust 4, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2006 ja opazu....sory moderatorja prosm naj posta zbriše :BUA:
daki Objavljeno Avgust 6, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2006 (popravljeno) jas sem zdaj naroču kit 70cc 10KM malossi in filter malossi e5 pa me zdaj zanima kolk moral na original frgazer dizo dat...... (zdaj imam 47,5 dizo) Popravljeno Avgust 6, 2006. Popravil daki
petroljo Objavljeno Januar 11, 2007 Opozori Objavljeno Januar 11, 2007 A mogoce kdo ve kje se da kupit(narocit) prednjo masko pa sprednji blatnik za gilero gsm? (zato ker mi original ni usec)
Čamac Objavljeno Januar 11, 2007 Opozori Objavljeno Januar 11, 2007 Res da ni bogvekaj ampak tema o tem mopedu že obstaja KLIK Kaj če bi vsak odprl novo temo za nekaj kar že obstaja? Iskalnik je kdaj pa kdaj pametno uporabit .)
petroljo Objavljeno Januar 11, 2007 Opozori Objavljeno Januar 11, 2007 A mogoce kdo ve kje bi se dalo sprednjo masko pa blatnik za gilero gsm. (original mi ni usec)
ffaca Objavljeno Januar 11, 2007 Opozori Objavljeno Januar 11, 2007 HaHa ka to je s5 kak nov telefon vn pršu :D :yea1:
Cilindr Objavljeno Januar 11, 2007 Opozori Objavljeno Januar 11, 2007 pomoje u slo bl tezko bi jo mogu iz tujine narocit... :hmm: :hmm:
petroljo Objavljeno Januar 12, 2007 Opozori Objavljeno Januar 12, 2007 Ves mogoce za kako stran na netu.
pero14 Objavljeno Januar 16, 2007 Opozori Objavljeno Januar 16, 2007 to so neke luči: :OK: Easyparts mal pobrskaj tu na tej strani maš tudi blatnike sa supermoto pa to... lp
Climber116 Objavljeno Januar 17, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Januar 17, 2007 Ja sej to so te luči, jaz imam tiste ki so na tej strani 35eur, mislim da so zelo poceni ker so mene prišli okrog 70eur.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se