Kölm Objavljeno December 21, 2005 Opozori Objavljeno December 21, 2005 Jebi ha veseli december pač. Včer sm ga mal spil ( sočustvovanje s prijateljem neki glede ženskega spola - ne vem več točn se je zavlekl ). Dons pa enmal viskija na šiht, pa spt špila. Pa vi ste trezni? Kaj kurac bo že kdo ke napisu. Men je dolgcajt na šihti, pa še šefa nimamo. A se vsi furate?
Dry Objavljeno December 21, 2005 Opozori Objavljeno December 21, 2005 Jasno, da je bogi, če ma pa neki u riti. Celo flašo. Od viskija baje.
Zdrawc Objavljeno December 21, 2005 Opozori Objavljeno December 21, 2005 res je bogi, da je na šihtu pijan :slap:
Kölm Objavljeno December 21, 2005 Avtor Opozori Objavljeno December 21, 2005 Jasno, da je bogi, če ma pa neki u riti. Celo flašo. Od viskija baje. Ma jeb* vas sej sm to v podnaslovu hotu dopisat, pa je zmankal placa - "ne mislem dobesedno" namreč, zato razne "buzi" razlage zadržte zase. Držte se teme, ki je ekstremno resna in namenjena le določenim človekom - tistim v tekočem stanju namreč :P . res je bogi, da je na šihtu pijan :slap: Pa kljub vsemu še zmer bolj uporaben kot marsikdo trezen ;)
Dry Objavljeno December 21, 2005 Opozori Objavljeno December 21, 2005 pa je zmankal placa Aha, torej si si jo vzel ven in jo spil. Razumem, razumem... Ti kar debatiraj, ne bom te več motil. :blink: :doze:
Zdrawc Objavljeno December 21, 2005 Opozori Objavljeno December 21, 2005 Pa kljub vsemu še zmer bolj uporaben kot marsikdo trezen ;) To ti pa verjamem :OK:
kađiva Objavljeno December 21, 2005 Opozori Objavljeno December 21, 2005 sej ne morm verjet.... :lol1: :lol1: :lol1: ... motosvet je drugi BAR,...sej 24 ur na dan lohk zvemo kaj se s kom dogaja,...sam da tuki ni zmagovalcev in poražencev :OK: :OK: svašta!!! :krneki: :krneki: :krneki:
Fire Objavljeno December 21, 2005 Opozori Objavljeno December 21, 2005 .) Na zdravje! Ceprav ne zagovarjam pitja ob delu. Veseli december, je pac tak cas. :P
Wobewt Objavljeno December 21, 2005 Opozori Objavljeno December 21, 2005 Ceprav ne zagovarjam pitja ob delu. Yst zagovarjam samo pitje brez dela. B)
Lobo Objavljeno December 21, 2005 Opozori Objavljeno December 21, 2005 Yst zagovarjam samo pitje brez dela. B) A to pomeni, da si tolk faulast, da ti mora drugi pijačo v usta vlivat? Tudi štemanje kozarcev ali flaš je delo. Ko si vredi natrupan, celo prav težaško.
Pervy Objavljeno December 21, 2005 Opozori Objavljeno December 21, 2005 se prijavljam, sem samo nekaj prišel prečekirat na mail - grem nazaj na :beer1:
SiR Objavljeno December 21, 2005 Opozori Objavljeno December 21, 2005 To ti pa verjamem :OK: uporaben kot slab zgled :devil:
Ganges Objavljeno December 21, 2005 Opozori Objavljeno December 21, 2005 Nekaj čez 20% prometnih nesreč povzročijo vinjene osebe! Vse ostalo pa trezni! Zamislite se torej kaj je bolje! In v kakem stanju bolj ogrožate ostale. Danes mi na žalost ni bilo dano cukniti kakega :D bo pa mogoče jutri. Če se samo zamislim, da sem se pripeljal iz Ljubljane v Prlekijo trezen in kako sem bil ogrožen me kar zmrazi :blush:
Brihta Objavljeno December 22, 2005 Opozori Objavljeno December 22, 2005 Jst sem bil včeri na hard, pa še vedno sem.... ....PIJAN :D
bubamara Objavljeno December 22, 2005 Opozori Objavljeno December 22, 2005 yst sm pa čist mal....tolk, da grem lažji na zadnji sestanek v tem letu :blush: ;)
Vale Objavljeno December 22, 2005 Opozori Objavljeno December 22, 2005 Najboljše, da odprete še eno temo ... jst sem pjan vsak dan in vozim avto ... če se že nimate s čim drugim hvalit :devil:
bubamara Objavljeno December 22, 2005 Opozori Objavljeno December 22, 2005 Najboljše, da odprete še eno temo ... jst sem pjan vsak dan in vozim avto ... če se že nimate s čim drugim hvalit :devil: kolk ste eni fajn :blush: in perfect :o sem vam kr fouš :grim ;)
gnoj Objavljeno December 22, 2005 Opozori Objavljeno December 22, 2005 Najboljše, da odprete še eno temo ... jst sem pjan vsak dan in vozim avto ... če se že nimate s čim drugim hvalit :devil: PMS, PNS, SNB,... :?
Mte :) Objavljeno December 22, 2005 Opozori Objavljeno December 22, 2005 jest bom pa u3! mogoce bom clo sposobn pridit do kompa :slap: aja pa to je prou zakon ce nimas ne izpita, ne avta... se nobenga crasha ne mors povzrocit :naughty:
bigi Objavljeno December 22, 2005 Opozori Objavljeno December 22, 2005 Najboljše, da odprete še eno temo ... jst sem pjan vsak dan in vozim avto ... če se že nimate s čim drugim hvalit :devil: Al sem pijan al pa na motorju. Pglej ven in ti bo jasno.
Vale Objavljeno December 22, 2005 Opozori Objavljeno December 22, 2005 kolk ste eni fajn :blush: in perfect :o sem vam kr fouš :grim ;) I´m not stupid. It´s called "mentally challenged" ... so you can call me MC Vale and don´t fuck with me :grim
Špilferderber Objavljeno December 22, 2005 Opozori Objavljeno December 22, 2005 MC Vale Master of Ceremony :lol1:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se