Noise Objavljeno Junij 18, 2002 Opozori Objavljeno Junij 18, 2002 Do sedaj smo imeli torej Novinec: do 50 objav Član: 50 objav Uporabnik: 500 objav Vseved: 1000 objav Car: 2500 objav Legenda: 5000 objav Predlagajte zamenjavo in število objav za vsako stopnjo, lahko je tudi več stopenj (manj pa ne!).
mopedfan Objavljeno Junij 18, 2002 Opozori Objavljeno Junij 18, 2002 Lahko bi bila lestvica glede na pametne objave, ker eni kr neki objavljajo oz. je forum včasih kot chat.... No ja, sam tezko bi to bilo, da bi se en ukvarjal s smiselnostjo objav... Kakorkoli: zdi se mi je, da je ful dela, da prides od 50 do 500. LP
klimbra Objavljeno Junij 18, 2002 Opozori Objavljeno Junij 18, 2002 do 50 objav....ciciban 50 objav.........pionirček 500objav........pubertetnik 1000objav......mladinec 2500objav......čvekač 5000objav......nakladač :twisted: :twisted: :evil: :evil: :D :D :D
Pervy Objavljeno Junij 18, 2002 Opozori Objavljeno Junij 18, 2002 do 50 objav....ciciban 50 objav.........pionirček 500objav........pubertetnik 1000objav......mladinec 2500objav......čvekač 5000objav......nakladač nad 5000 pupa (za zenske), Ice (za moske) nad 15.000 ostalim nedosegljivo samo original pupa in Ice
easyrider Objavljeno Junij 19, 2002 Opozori Objavljeno Junij 19, 2002 ... kako pa potem tale zadeva z zvezdicami laufa? ... ... a so torej vsi moderatorji generali z petimi zvezdicami? ...
JanezD Objavljeno Junij 19, 2002 Opozori Objavljeno Junij 19, 2002 Lahko bi bila lestvica glede na pametne objave, ker eni kr neki objavljajo oz. je forum včasih kot chat.... No ja, sam tezko bi to bilo, da bi se en ukvarjal s smiselnostjo objav... Kakorkoli: zdi se mi je, da je ful dela, da prides od 50 do 500. LP Se močno strinjam s tabo . Za mene ni pomembno koliko objav nekdo objavi , pač pa koliko so te objave in nasveti koristni . Boljše 1 pametna , kot 50 nekoristnih . Merilo za napredovanje , bi bilo lahko mnenja naših članov , ki bi glasovali , kdo si v resnici zasluži napredovanje v višji nivo . Vparšanje pa je sevaeda tudi , če so ti nivoji sploh smiselni ??? ( Novinec z 100 000 km ima verjetno veliko več izkušenj , kot pa vseved brez motorja ) . Upam , da bo tole prebral kdo od moderatorjev !
Ice Objavljeno Junij 19, 2002 Opozori Objavljeno Junij 19, 2002 zato bo pa najbrz ostalo,da se stevilo postov zmanjsa,ce se jih nekaj zbrise.
Gregs Objavljeno Junij 19, 2002 Opozori Objavljeno Junij 19, 2002 Upam , da bo tole prebral kdo od moderatorjev ! Ja, je kdo izmed moderatorjev prebral. In?! Saj tukaj ne gre za motoroznanstvo, ampak za zafrkancijo... torej!? Malo sale pa mora biti... @ Easyrider: ehehehehe.... ja, motoratorji imamo pa 5 zvezdic.. zasluzenih! Lahko jih pa ti tudi takoj dobis... reci, da zelis cistiti, pa takoj dobis 5 zvezdic... ampak ne samo zvezdice, tudi delo te caka... :wink:
JanezD Objavljeno Junij 19, 2002 Opozori Objavljeno Junij 19, 2002 Ja, je kdo izmed moderatorjev prebral. In?! Saj tukaj ne gre za motoroznanstvo, ampak za zafrkancijo... torej!? Malo sale pa mora biti... Vsekakor mora biti tudi malo zafrkancije , vendar nekdo , ki ima resne težave si želi tudi resnega odgovora in bi znal take odgovore tudi ustrezno oceniti . Še vedno čakam odgovor Administratorjev , kaj menijo o ocenjevanju odgovorov s strani uporabnikov .
Zarja Objavljeno Junij 19, 2002 Opozori Objavljeno Junij 19, 2002 Ja, je kdo izmed moderatorjev prebral. In?! Saj tukaj ne gre za motoroznanstvo, ampak za zafrkancijo... torej!? Malo sale pa mora biti... Vsekakor mora biti tudi malo zafrkancije , vendar nekdo , ki ima resne tezˇave si zˇeli tudi resnega odgovora in bi znal take odgovore tudi ustrezno oceniti . Sˇe vedno cˇakam odgovor Administratorjev , kaj menijo o ocenjevanju odgovorov s strani uporabnikov . JanezD, moj nasvet... ne glej po zvezdicah, scasoma bos locil nabijalce postov od ostalih. :roll: Sicer pa topic Motorizem je vedno zgledno urejen in zglancan.
Noise Objavljeno Junij 19, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Junij 19, 2002 Lahko bi bila lestvica glede na pametne objave, ker eni kr neki objavljajo oz. je forum včasih kot chat.... No ja, sam tezko bi to bilo, da bi se en ukvarjal s smiselnostjo objav... Kakorkoli: zdi se mi je, da je ful dela, da prides od 50 do 500. (v FAQ foruma itak piše, da se v resnih temah (področje Motociklizem) brišejo neumne objave - z izbrisom objave pa se število objav za 1 zmanjša)... Torej se s smiselnostjo ukvarjajo moderatorji, zaradi česar jih tudi imamo. Bogu hvala. Ful dela od 50 do 500? Seveda, saj ni poanta foruma da postaneš legenda v enem mesecu,... Forum je dolgoročna zveza, ne afera za eno noč.
easyrider Objavljeno Junij 19, 2002 Opozori Objavljeno Junij 19, 2002 @ Easyrider: ehehehehe.... ja, motoratorji imamo pa 5 zvezdic.. zasluzenih! Lahko jih pa ti tudi takoj dobis... reci, da zelis cistiti, pa takoj dobis 5 zvezdic... ampak ne samo zvezdice, tudi delo te caka... :wink: ... njet hvala ... saj drugače bi, samo ste že do sedaj postavili tako visoke standarde, da jih jaz niti približno nebi dosegal ...
Dave Objavljeno Junij 19, 2002 Opozori Objavljeno Junij 19, 2002 do 50 objav....ciciban 50 objav.........pionirček 500objav........pubertetnik 1000objav......mladinec 2500objav......čvekač 5000objav......nakladač :twisted: :twisted: :evil: :evil: :D :D :D S tem bos v resnici dosegel samo to, da si bom napisal perl skripto, ki bo v testni forum objavljala in brisala eno sporocilo. Poleg tega se mi zdi mal neprimerno, da bi me nekdo oznacil za pionircka. Sem pa ze mal prestar.
Dave Objavljeno Junij 19, 2002 Opozori Objavljeno Junij 19, 2002 Lahko bi bila lestvica glede na pametne objave, ker eni kr neki objavljajo oz. je forum včasih kot chat.... No ja, sam tezko bi to bilo, da bi se en ukvarjal s smiselnostjo objav... Kakorkoli: zdi se mi je, da je ful dela, da prides od 50 do 500. Ful dela od 50 do 500? Seveda, saj ni poanta foruma da postaneš legenda v enem mesecu,... Po mojem poanta foruma sploh ni, da postanes njegova legenda.
Codeine Objavljeno Junij 19, 2002 Opozori Objavljeno Junij 19, 2002 S tem bos v resnici dosegel samo to, da si bom napisal perl skripto, ki bo v testni forum objavljala in brisala eno sporocilo. :lol: Ravno to onemogoča novi sistem. Da se zbrisana sporočila odštejejo. Torej, če bi to naredil, bi na koncu imel isto število objav, kot pred pogonom perl scripte.
Noise Objavljeno Junij 21, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Junij 21, 2002 Kje je zdaj suzuki in ostali, ki pravite, da je treba bolj moto-smešne nazive naredit? Ajde, s predlogi na dan 8)
D.J. Objavljeno Julij 1, 2002 Opozori Objavljeno Julij 1, 2002 sicer ni *suzuki ampak *250 0 - 50 avtomat 50 - 300 nogošaltač 300 - 600 gasopospešnik 600 - 1000 potazadnjik 1000-2500 neujemnik 2500-5000 raineyrossi 5000-(vodoravna osmica) motobog malo resneje pa: (št. objav ostaja isto) mleko pivec kokto tankač bambus sekalec aperitiv požiralec mnogo goltač neverjetno konzumnik čisto krvnik (besede razčlenjene zaradi lažjega branja)
Ice Objavljeno Julij 2, 2002 Opozori Objavljeno Julij 2, 2002 tista druga verzija mi malo prevec po alkoholu smrdi.... :roll: :)
D.J. Objavljeno Julij 2, 2002 Opozori Objavljeno Julij 2, 2002 če pa nazive združiš pa ti ICE postaneš čistokrvni motobog to je seveda če se odpoveš moderiranju to pa je neki... noise npr. postane šele neujemni mnogogoltač kar je le delno pozitivno za uho da prestopim na mojo ubogo malenkost GASOPOSPEŠNI BAMBUS SEKALEC, ja no...still to lurn much je pa še varjant NEVEDNEŽ -50 INTERESENT -300 NADOBUDNEŽ -600 POTROŠNIK -1000 UŽIVAČ -2500 ZMAGADIN -5000 POLITIK -infinite
Ice Objavljeno Julij 2, 2002 Opozori Objavljeno Julij 2, 2002 politik?! suzuku250 .........neganosrati :!: :shocked!: :roll:
easyrider Objavljeno Julij 2, 2002 Opozori Objavljeno Julij 2, 2002 Ice, kar brez strahu ... za osvojenih 5000 postaneš ZMAGADIN, politik pa šele po osvojenih infinity ... me prav zanima, kje je tista meja infinity ...
D.J. Objavljeno Julij 2, 2002 Opozori Objavljeno Julij 2, 2002 easyrider-potrošnik c c c c :wink: politik= izmazljivec (vednoprav-nik, ta dolgopoteg-nik) je Ice kr politik ker tista praznina pred črtico se navezuje na prejšnje število lahko pa njemu na čast (št. postov in to) spremenim politik v diplomat 8) še ena serija: UTROBNIK RODNIK RASTNIK UČENIK SANJAČ RAZVOJNIK PREVZEMNIK ali ODPADNIK (odloči komisija) počasi bom še do ta pametnih prišel :D :D :D
easyrider Objavljeno Julij 2, 2002 Opozori Objavljeno Julij 2, 2002 ... ker tista praznina pred črtico se navezuje na prejšnje število ... ... mhmmm ... :P
Dave Objavljeno Julij 2, 2002 Opozori Objavljeno Julij 2, 2002 Predlagam, da ce ze MORAMO imeti nove nazive, da najdemo take, ki ne bodo nujno zaljivi za novopecene clane... Ravno tako, se mi ne zdi tolk fajn, da povezujemo stevilo postov z nekimi drugimi navadami - kot npr. vec ko pises, vecji alkoholik si... Rad bi she cinicno pripomnil, da, ce se bodo res zacele brisat stvari iz kr neki konference, potem bo mnogim mocno padlo stevilo postov, zato razmisljajte v tej smeri, ko boste dajali imena, ker znate za kako kategorijo navzdol past. Zdej je vsepreveckrat nekak tkole - ce ima predlagalec npr. 510 postov: 1..50 unterluzer 50..499 bednik 500...999 mega car 1000...5000 moje mokre sanje
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se