Noise Objavljeno September 29, 2003 Deli Objavljeno September 29, 2003 Tema je namenjena vtisom iz soft/hard/whatever enduro oz. off-road voženj... Dogodivščine, vtisi, fotke, vse je dobrodošlo :yea2: Najave dnevnih off-roadov pa kar v temi --> Najave ENDURO voženj... "Stari vtisi": - Enduro - vožnje, motorji, slike II - Enduro - vožnje, motorji, slike Foto: D. Agrati // KTM Press Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noise Objavljeno September 29, 2003 Avtor Deli Objavljeno September 29, 2003 Takole nekako je bilo na Počku in okolici 27.9.2003 --> http://www.motosvet.com/tabla/index.php?ac...=30#entry216024 ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D.J. Objavljeno September 29, 2003 Deli Objavljeno September 29, 2003 učeri na sprehodu s kolesom opazu moto špure čudnega profila (950?) potke ob Savi nekje pri "german road" kaj znano? moj trening plc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
enduraš Objavljeno Oktober 1, 2003 Deli Objavljeno Oktober 1, 2003 uničuješ naravo... glej ,da te zeleni ne dobijo :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noise Objavljeno Oktober 1, 2003 Avtor Deli Objavljeno Oktober 1, 2003 učeri na sprehodu s kolesom opazu moto špure čudnega profila (950?) :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
enduraš Objavljeno Oktober 1, 2003 Deli Objavljeno Oktober 1, 2003 če bom jutr končno dobil motor s servisa z novo zadnjo gumo pričakujte slikce :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pero Objavljeno Oktober 4, 2003 Deli Objavljeno Oktober 4, 2003 Včeri sva bla z DJ-jem na Vrhniki in bilo je nepozabno!!!!!!!!!1 :D :D :D Noro noro noro!!! :OK: :OK: :OK: :OK: Sva mal po tankovskem poligonu vadla in seveda naredila kar neki slikic in celo filmčkov!!Luže so bile res obilne, torej vode in blata res ni mankal!Enkrat sem se zaribu v enem blatu tako da sem rabu za svoj 200kg motorček kar malo pomoči 'zunanjih sodelovcev' (DJ še enkrat hvala za pomoč)!! :yea2: :yea2: :notworthy: :notworthy: No in pol sem bil pa deležen nore ponudbe.................in zgodilo se je (by Macy) O:-) :yea2: :notworthy: :OK: ............vozu sem 'bicikl' z cca 55km!!!!!!!!!!!!1 :wacko: <_< :P Ja DJ je posodu 'na test' svojga KTM-a in bil sem navdušen. Razen tega da sem dvakat skor kap doživu k je blo treba zadevo na kurbl vžgt (vroče za ponort.......valda ker ni v prvo vgal....le zakaj???)!!!!!!!1 :D :D Ko pa enkrat zalaufa je pa to poezija!!!Bo pa treba na fitnes stopt da bom loh naredu kaj več kot 10 min test!!! :hmm: :hmm: :hmm: :P :o :( Res super izkušnja!!! Oba sva jo odnesla brez padcev!!!!!! Ciao,by Pero PS:Ketna je še enkrat ZDRŽALA!!! :D :D :D Hočm še!!!!!!!!!!!:P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noise Objavljeno Oktober 4, 2003 Avtor Deli Objavljeno Oktober 4, 2003 Sva mal po tankovskem poligonu vadla in seveda naredila kar neki slikic in celo filmčkov!! In kje so fotke? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pero Objavljeno Oktober 4, 2003 Deli Objavljeno Oktober 4, 2003 Sory se še učim jih gor popat!!!!!1 :wacko: :wacko: :wacko: :OK: :OK: :wacko: Sledijo!! Ciao,by Pero PS:Vas(in sebe) bom tok zrajcu da bom mogu dekonzervirat motor in ponovit vajo!!!! :D :P :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
enduraš Objavljeno Oktober 4, 2003 Deli Objavljeno Oktober 4, 2003 hehe... sam poglejte kako navdušenje :D KJE SO SLIKEEEEE?!?!?!?!?!?! :kva1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pero Objavljeno Oktober 4, 2003 Deli Objavljeno Oktober 4, 2003 Evo slikice iz Vrhnike!!!Tako se je začelo!! :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pero Objavljeno Oktober 4, 2003 Deli Objavljeno Oktober 4, 2003 Tako se je nadaljevalo!!!Blata ni nikoli zmanjkalo!! :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pero Objavljeno Oktober 4, 2003 Deli Objavljeno Oktober 4, 2003 DJ v akciji!!!!!!!! :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pero Objavljeno Oktober 4, 2003 Deli Objavljeno Oktober 4, 2003 DJ.............zabava kar traja in traja!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pero Objavljeno Oktober 4, 2003 Deli Objavljeno Oktober 4, 2003 Packarija...........to me vedno privlači!!!!!!! :D :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pero Objavljeno Oktober 4, 2003 Deli Objavljeno Oktober 4, 2003 Poziranje za katalog Honda - Enduro - 2004!!!!!!!!!!!! :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pero Objavljeno Oktober 4, 2003 Deli Objavljeno Oktober 4, 2003 Vojaški poligon, dež, blato in moja Honda!!!!!! :D :P Rajcig ni kej!!!!!! :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pero Objavljeno Oktober 4, 2003 Deli Objavljeno Oktober 4, 2003 Skok!!!! :D :P :o ..............kaj je ta zvok v vilicah????????? :? :? :? :hmm: :hmm: O:-) :doze: Ciao,by Pero Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pero Objavljeno Oktober 4, 2003 Deli Objavljeno Oktober 4, 2003 Razgibanost terena je bila idealna!!!!!!! :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pero Objavljeno Oktober 4, 2003 Deli Objavljeno Oktober 4, 2003 Sedaj pa zares.........KTM se je kar ponujal............vendar..............najprej je blo treba to zver spravt v pogon!!!!!!!!!!! :wacko: :wacko: :wacko: :D RATAL!!!!!!!! :OK: :OK: :kva1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BC Objavljeno Oktober 4, 2003 Deli Objavljeno Oktober 4, 2003 pa kje je ta poligon? jst bi tut mal po blatu ril :kva1: O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pero Objavljeno Oktober 4, 2003 Deli Objavljeno Oktober 4, 2003 Naj se zabava prične!!!!!!!Po tem ko me je skoraj kap ob vžiganju te zveri se je kasneje oddolžila z svojo vodljivostjo in neizmernimi užitki!!!!!!!O fitnes kje si??????? :D :) :wacko: :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pero Objavljeno Oktober 4, 2003 Deli Objavljeno Oktober 4, 2003 Skoki s KTM-om so bili mala šala............................ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pero Objavljeno Oktober 4, 2003 Deli Objavljeno Oktober 4, 2003 ..................no ne čist vedno!!!!!! :wacko: :wacko: :D :D :P :) :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pero Objavljeno Oktober 4, 2003 Deli Objavljeno Oktober 4, 2003 Pariz- Vrhnika!!!!!!!!!!! :D :) :P :) (DJ še enkrat hvala za to čudovito izkušnjo) :D <_< Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se