Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

predlagam inštalacijo SNTP programčka, ki se sinhronizira z ntp1.arnes.si ali ntp2.arnes.si

Objavljeno

Dolžina minute je odvisna s katere strani strniščnih vrat jo gledaš.

Objavljeno (popravljeno)

jaz gledam minuto drugače...to je čas, v katerem nekajkrat, v res dobrih trenutkih pa še malo večkrat udari srce za moje dekle

Popravljeno . Popravil D.J.
Objavljeno

Majhne stvari ne motijo velikega duha je rekel Kljukec s strehe in prišil rdeč gumb z zeleno nitjo... :yea2:

Objavljeno

...pa ob postanju ura za eno uro zaostaja...recimo tole sem postal ob prbližn 8:37

Objavljeno
...pa ob postanju ura za eno uro zaostaja...recimo tole sem postal ob prbližn 8:37

In meni tudi piše, da si to objavil ob 8:37.

Fantje, če vas kaj ura muči: v KONTROLNI CENTER, kjer se v nastavitvah skriva tudi nastavitev časovnega pasu!

Objavljeno
In meni tudi piše, da si to objavil ob 8:37.

Fantje, če vas kaj ura muči: v KONTROLNI CENTER, kjer se v nastavitvah skriva tudi nastavitev časovnega pasu!

...mam naštiman na Bruselj, Ljubljana,...

post-3-1065598641.jpg

Objavljeno

....zdej sm dal pa na "GMT+2 Kaliningrad, SouthAfrica,..." pa kaže prav :blink:

Objavljeno

Meni piše, da si objavil ob 8:37... (kot pravi symru, nastavite si časovni pas)...

Kar se tiče pa Hotschkovega predloga pa je zanimiv :OK:

Objavljeno
....zdej sm dal pa na "GMT+2 Kaliningrad, SouthAfrica,..." pa kaže prav :blink:

Kaj pa takole...

post-3-1065599474.jpg

• 3 tedne pozneje...
Objavljeno

In zdaj imate točno...

Objavljeno
PS: tistim, ki objave kažejo eno uro preveč, svetujem ,da zato, ker smo ure premaknili nazaj, v Kontrolnem centru v podopciji "Nastavitve foruma" izbrišejo kljukico zraven nastavitve "Is daylight savings time in effect?"....
Objavljeno

Da se ne bo se kdo pritozeval - urejena sinhronizacija casa vsako noc s kanin.arnes.si (=ntp1.arnes.si).

Objavljeno

Dejte no poštimat sistemsko uro, da bo kazala točen čas in ne poletni čas, ki je veljal do nedelje do 3. ure zjutraj. :rolleyes: :P B)

Pa lahko zaklenete temo. :P ;) B)

Objavljeno

Sam si nastavi :P

motosvet.com forum ->Kontrolni center

Objavljeno

Če se ne motim, si moraš doma sam nastaviti uro, če želiš, da ti kaže prav, ne?

In enako moraš storiti tudi tukaj -- kako naj jaz vem, da si ti recimo v istem časovnem pasu kot jaz???

Objavljeno
Dejte no poštimat sistemsko uro, da bo kazala točen čas in ne poletni čas, ki je veljal do nedelje do 3. ure zjutraj. :rolleyes: :P B)

Pa lahko zaklenete temo. :P ;) B)

Da bo enkrat za vselej mir s temi urami.

Ura se na serverju avtomatsko nastavlja preko http://kanin.arnes.si/ntp/sinhronizacija.htm oz. je sinhronizirana s prej omenjenim strežnikom.

Ura na motosvetu je zagotovo bolj točna od vseh ur v vaših računalnikih (razen, če ne uporabljate kakšnega izmed sinhronizacijskih strežnikov, potem bi morala biti ista).

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!