hotschko Objavljeno Oktober 7, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2003 predlagam inštalacijo SNTP programčka, ki se sinhronizira z ntp1.arnes.si ali ntp2.arnes.si
AlterMann Objavljeno Oktober 7, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2003 Dolžina minute je odvisna s katere strani strniščnih vrat jo gledaš.
D.J. Objavljeno Oktober 7, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2003 (popravljeno) jaz gledam minuto drugače...to je čas, v katerem nekajkrat, v res dobrih trenutkih pa še malo večkrat udari srce za moje dekle Popravljeno Oktober 7, 2003. Popravil D.J.
lojzi Objavljeno Oktober 8, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2003 Majhne stvari ne motijo velikega duha je rekel Kljukec s strehe in prišil rdeč gumb z zeleno nitjo... :yea2:
-pero- Objavljeno Oktober 8, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2003 ...pa ob postanju ura za eno uro zaostaja...recimo tole sem postal ob prbližn 8:37
SiR Objavljeno Oktober 8, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2003 ...pa ob postanju ura za eno uro zaostaja...recimo tole sem postal ob prbližn 8:37 In meni tudi piše, da si to objavil ob 8:37. Fantje, če vas kaj ura muči: v KONTROLNI CENTER, kjer se v nastavitvah skriva tudi nastavitev časovnega pasu!
-pero- Objavljeno Oktober 8, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2003 In meni tudi piše, da si to objavil ob 8:37. Fantje, če vas kaj ura muči: v KONTROLNI CENTER, kjer se v nastavitvah skriva tudi nastavitev časovnega pasu! ...mam naštiman na Bruselj, Ljubljana,...
-pero- Objavljeno Oktober 8, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2003 ....zdej sm dal pa na "GMT+2 Kaliningrad, SouthAfrica,..." pa kaže prav :blink:
Noise Objavljeno Oktober 8, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2003 ...pa ob postanju ura za eno uro zaostaja...recimo tole sem postal ob prbližn 8:37 Meni piše, da si objavil ob 8:37... (kot pravi symru, nastavite si časovni pas)... Kar se tiče pa Hotschkovega predloga pa je zanimiv :OK:
Noise Objavljeno Oktober 8, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2003 ....zdej sm dal pa na "GMT+2 Kaliningrad, SouthAfrica,..." pa kaže prav :blink: Kaj pa takole...
SiR Objavljeno Oktober 27, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2003 PS: tistim, ki objave kažejo eno uro preveč, svetujem ,da zato, ker smo ure premaknili nazaj, v Kontrolnem centru v podopciji "Nastavitve foruma" izbrišejo kljukico zraven nastavitve "Is daylight savings time in effect?"....
cyc Objavljeno Oktober 27, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2003 Da se ne bo se kdo pritozeval - urejena sinhronizacija casa vsako noc s kanin.arnes.si (=ntp1.arnes.si).
master 007 Objavljeno Oktober 28, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2003 Dejte no poštimat sistemsko uro, da bo kazala točen čas in ne poletni čas, ki je veljal do nedelje do 3. ure zjutraj. :rolleyes: :P B) Pa lahko zaklenete temo. :P ;) B)
-pero- Objavljeno Oktober 28, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2003 Sam si nastavi :P motosvet.com forum ->Kontrolni center
Noise Objavljeno Oktober 28, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2003 Če se ne motim, si moraš doma sam nastaviti uro, če želiš, da ti kaže prav, ne? In enako moraš storiti tudi tukaj -- kako naj jaz vem, da si ti recimo v istem časovnem pasu kot jaz???
Codeine Objavljeno Oktober 28, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2003 Dejte no poštimat sistemsko uro, da bo kazala točen čas in ne poletni čas, ki je veljal do nedelje do 3. ure zjutraj. :rolleyes: :P B) Pa lahko zaklenete temo. :P ;) B) Da bo enkrat za vselej mir s temi urami. Ura se na serverju avtomatsko nastavlja preko http://kanin.arnes.si/ntp/sinhronizacija.htm oz. je sinhronizirana s prej omenjenim strežnikom. Ura na motosvetu je zagotovo bolj točna od vseh ur v vaših računalnikih (razen, če ne uporabljate kakšnega izmed sinhronizacijskih strežnikov, potem bi morala biti ista).
Priporočene objave