KeC Objavljeno November 24, 2004 Opozori Objavljeno November 24, 2004 Google je pred kratkim ponudil uporabnikom e-mail naslov z kar 1GB prostora. S tem je povsem potolkel konkurenco v brezplačnih e-mail ponudnikih. Za sedaj je edina zanka, da če hočeš priti do takšne količine prostora moraš biti povabljen od že registriranega uporabnika.
gebre Objavljeno November 24, 2004 Opozori Objavljeno November 24, 2004 Uporabljam Gmail, edina "napaka", ki sem jo opazil je,da je velikost sporočila omejena na 25mb(ali celo nekaj manj).
KeC Objavljeno November 24, 2004 Avtor Opozori Objavljeno November 24, 2004 Še nisem probal pošiljat tako velikih datotek ampak je vseeno to še vedno več kot pa večina ponudnikov ponuja skupnega prostora.
maXXXimum Objavljeno November 24, 2004 Opozori Objavljeno November 24, 2004 (popravljeno) Pred kratkim je tudi siol adsl uporabnikom povečal mail na 100mb, če pa vam je to premalo (oz. nimate siol ADSL) pa je gmail super izbira. Sploh odakr nudijo tudi dostop preko pop3 strežnika, se pravi z vašim poštnim odjamalcem (outlook express, thunderbird,... ) :yea2: Za sedaj je edina zanka, da če hočeš priti do takšne količine prostora moraš biti povabljen od že registriranega uporabnika. Če kdo rabi mam še tri invite neporabljene :OK: Popravljeno November 24, 2004. Popravil Mike_E_
gebre Objavljeno November 24, 2004 Opozori Objavljeno November 24, 2004 KeC, a slučajno veš kdaj dobiš takozvane "invite"?
KeC Objavljeno November 24, 2004 Avtor Opozori Objavljeno November 24, 2004 Hm nisem dobil še nobenega. Lahko da jih ne dajejo več ali pa da jih dobiš malo po registraciji. Vse bolj mislim da je prva opcija pravilna.
Špilferderber Objavljeno November 25, 2004 Opozori Objavljeno November 25, 2004 ehm.. naj me nekdo povabi (PM) :kva2:
VrUUUUUmmmm Objavljeno November 25, 2004 Opozori Objavljeno November 25, 2004 Ne vem zakaj taka evforija okrog Gmaila. GMX ravno tako ponuja 1G in POP dostop. http://www.gmx.net/de/
Barth Objavljeno November 25, 2004 Opozori Objavljeno November 25, 2004 Tudi jaz imam GMAIL že kar nekaj časa, prej sem imel na yahoo (100MB), pa sem ga redko koristil prek 50%. Stare fore, ki krožijo naokoli, itak brišem takoj, tako da je dejanko koriščenega placa jedva 5%. Sploh pa ta gmail obstaja že kar nekaj časa, ta stvar z invite-i pa je zgleda končana. Vsi ki jih poznan, da so pridobili gmail pred kratkim, nimajo več možnosti invite
motoristek Objavljeno November 25, 2004 Opozori Objavljeno November 25, 2004 Pred kratkim je tudi siol adsl uporabnikom povečal mail na 100mb, če pa vam je to premalo (oz. nimate siol ADSL) pa je gmail super izbira. Sploh odakr nudijo tudi dostop preko pop3 strežnika, se pravi z vašim poštnim odjamalcem (outlook express, thunderbird,... ) :yea2: Za sedaj je edina zanka, da če hočeš priti do takšne količine prostora moraš biti povabljen od že registriranega uporabnika. Če kdo rabi mam še tri invite neporabljene :OK: ← Kaj pa jaz :cry: :cry:
Špilferderber Objavljeno November 25, 2004 Opozori Objavljeno November 25, 2004 (popravljeno) Pred kratkim je tudi siol adsl uporabnikom povečal mail na 100mb, če pa vam je to premalo (oz. nimate siol ADSL) pa je gmail super izbira. Sploh odakr nudijo tudi dostop preko pop3 strežnika, se pravi z vašim poštnim odjamalcem (outlook express, thunderbird,... ) :yea2: Za sedaj je edina zanka, da če hočeš priti do takšne količine prostora moraš biti povabljen od že registriranega uporabnika. Če kdo rabi mam še tri invite neporabljene :OK: ← :OK: sem pa že v skupini, ki ne more več vabit... Popravljeno November 25, 2004. Popravil Špilferderber
Thundercat Objavljeno November 25, 2004 Opozori Objavljeno November 25, 2004 a lahko tud mene nekdo povabi....al se da kr tako đabe registrirat...da probam...
maXXXimum Objavljeno November 25, 2004 Opozori Objavljeno November 25, 2004 A si res želite Gmail? ← Sym.. ne da bi zagovarjal Gmail (ker mi je za to zadevo res vseeno, mam jo pac ker sem jo dobil kar tako) ampak a resno mislis, da je tak nadzor kot je opisan na linku ki si ga napisal mozen samo pri G-mailu? :hmm: Ponudnikov brezplacnih e-mailov je malo morje, preverjajo in belezijo pa lahko tako ali tako takoj ob prihodu sporocil, ni potrebno da jih imas celo vecnost v predalu, k cemer spodbuja gmail...
motoristek Objavljeno November 27, 2004 Opozori Objavljeno November 27, 2004 Sym.. ne da bi zagovarjal Gmail (ker mi je za to zadevo res vseeno, mam jo pac ker sem jo dobil kar tako) ampak a resno mislis, da je tak nadzor kot je opisan na linku ki si ga napisal mozen samo pri G-mailu? :hmm: Ponudnikov brezplacnih e-mailov je malo morje, preverjajo in belezijo pa lahko tako ali tako takoj ob prihodu sporocil, ni potrebno da jih imas celo vecnost v predalu, k cemer spodbuja gmail... ← Hvala, ti :OK: dela, ko :devil: :notworthy:
norc4life Objavljeno April 26, 2005 Opozori Objavljeno April 26, 2005 mene sam zanima kak si lahko pridobish invajte?!?... :blink: al ti oni dodajajo invajte... :?
pupa Objavljeno April 26, 2005 Opozori Objavljeno April 26, 2005 mene sam zanima kak si lahko pridobish invajte?!?... :blink: al ti oni dodajajo invajte... :? ← ja.. čez nekaj časa se pojavijo in jih enostavno imaš..... včasih jih pa nimaš........ vsaj pri meni je tako....... mam pa še vse neporabljene.....
Alla Objavljeno April 26, 2005 Opozori Objavljeno April 26, 2005 Tudi jaz mam še slabih 50 invajtov fraj. :) Alla B)
Einherjar Objavljeno April 26, 2005 Opozori Objavljeno April 26, 2005 Pa bi katera od deklet kakega podarila v dober in prijazen dom?
pupa Objavljeno April 26, 2005 Opozori Objavljeno April 26, 2005 Pa bi katera od deklet kakega podarila v dober in prijazen dom? ← seveda... samo na pm-u mi pusti naslov, pa ti ga pošljem...
bassko Objavljeno April 26, 2005 Opozori Objavljeno April 26, 2005 Če kdo rab invite mu ga loh tut jst poslem ker nism še čist nobenga poslov v enem letu :D
pupa Objavljeno April 26, 2005 Opozori Objavljeno April 26, 2005 Če kdo rab invite mu ga loh tut jst poslem ker nism še čist nobenga poslov v enem letu :D ← jst pa zde taprvega :OK:
norc4life Objavljeno April 26, 2005 Opozori Objavljeno April 26, 2005 jst pa zde taprvega :OK: ← cestitke... :P kak sn jas mel gmail... sn takoj fse razposlal... :) zdaj pa jih že en čas ni blo nic.. :BUA: emn... 50 invajtov mash :kva2: :kva2: :kva2: :lol: :) svaka čast :OK:
cyc Objavljeno April 26, 2005 Opozori Objavljeno April 26, 2005 @Einherjar: na tvoj e-mail ki ga imaš za MSN sem ti poslal gmail invite, vkolikor ti še kaj prav pride ... (če bi kdo drug rabil naj reče, jih imam 50 ... )
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se