maXXXimum Objavljeno April 9, 2005 Deli Objavljeno April 9, 2005 Mogoče pa ni plačal računa za hosting :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
folk Objavljeno April 9, 2005 Deli Objavljeno April 9, 2005 Mogoče pa ni plačal računa za hosting :P ← Več možnosti je za to ne pa za uno kar je napisal ICE Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno April 21, 2005 Avtor Deli Objavljeno April 21, 2005 (popravljeno) FILM O FREDIJU!!! Tone Fornezzi - Tof: "Sanje brezposelnih rudarjev so Fredy Miler!" http://www.fredy-film.com/trailer.html Popravljeno April 21, 2005. Popravil Špilferderber Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno April 21, 2005 Deli Objavljeno April 21, 2005 (popravljeno) FILM O FREDIJU!!! Tone Fornezzi - Tof: "Sanje brezposelnih rudarjev so Fredy Miler!" http://www.fredy-film.com/trailer.html ← :eek: zgodba o popolnem uspehu, :fredy: je res care. jutri bo pa v Veleju nardil raztur :yea2: Popravljeno April 21, 2005. Popravil Zdrawc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bauca Objavljeno April 21, 2005 Deli Objavljeno April 21, 2005 V SOBOTO je koncert FREDY-JA MILER-JA v Hočah (ni tak daleč za mariborčane). Ob 20.00 se začne. Nastopa pa še Ivana Brkic in še nekdo Bo pa vstopnina nekje 1000sit ... Gre kdo (razen mene in CrashOver-a) ? :fredy:Fredy manija :fredy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure007 Objavljeno Maj 10, 2005 Deli Objavljeno Maj 10, 2005 Na uho mi je prišlo, da je Fredy Miler v zaporu, ker ni plačeval kreditov :hmm: Morda ve kdo kaj več? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pistenbulit Objavljeno Maj 10, 2005 Deli Objavljeno Maj 10, 2005 Mislim, da to nebo držalo. Še prejšnji teden sem ga videl v Mercatorju v Slovenj Gradcu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lina Objavljeno Maj 10, 2005 Deli Objavljeno Maj 10, 2005 In si ga prosil naj se ti podpiše na lajbič?? :) :topic: Mene pa res neki zanima...a si res dobil ob nakupu cd-ja še ,,mono,,obrv zraven? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pistenbulit Objavljeno Maj 11, 2005 Deli Objavljeno Maj 11, 2005 Kar se njega tiče imam raje :hmm: ........ :unsure: namazan kruh z marmelato :OK: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
burgy Objavljeno Maj 13, 2005 Deli Objavljeno Maj 13, 2005 Če koga zanima danes je Fredy na Uncu v nekem novem lokalu 400m od izvoaza z avtoceste v smeri proti Rakeku :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Maj 14, 2005 Deli Objavljeno Maj 14, 2005 pizd. mu m.....a je zajebov sem bla na zboru do 22h pol pa sem mislila jit na fredija ma je odpovedov :angry2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno Maj 14, 2005 Deli Objavljeno Maj 14, 2005 Enako! No ma ni panike, sem šel pa na motozbor nazaj! :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Maj 15, 2005 Deli Objavljeno Maj 15, 2005 no, koncno lahko tudi jaz kaksno "kvalitetno" okoli fredija pripomnim...... oz. vprasam..... zakaj tip ko poje zgleda, kot da neizmerno trpi? mu lastna muzika ni vsec? :fredy: :devil: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Maj 15, 2005 Deli Objavljeno Maj 15, 2005 no, koncno lahko tudi jaz kaksno "kvalitetno" okoli fredija pripomnim...... oz. vprasam..... zakaj tip ko poje zgleda, kot da neizmerno trpi? mu lastna muzika ni vsec? :fredy: :devil: :naughty: ← če pa poje iz globine svojega srca :lol1: :lol1: :lol1: sicer če si ga že kdaj slišal, ti je tak jasno... :D :D dr.looney :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Maj 15, 2005 Deli Objavljeno Maj 15, 2005 meni je vse jasno....sprasujem zaradi vtisa katerega daje....... :o :rolleyes: samo kaj pa jaz vem. se ne spoznam na to branzo. :grrr :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Saint Objavljeno Maj 16, 2005 Deli Objavljeno Maj 16, 2005 Se tudi on ne spozna preveč na take stvari, kot je npr. petje, pa ga to prav nič ne moti. Je prav profesionalec. :OK: lp Rudi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Maj 16, 2005 Deli Objavljeno Maj 16, 2005 aha. potemtakem bi kdo moje kruljenje tudi mogoce zelel poslusati, oz. se bolje, bi bil pripravljen za ta "uzitek" se PLACATI?!?!?! :naughty: cooooooooooool. :lol1: :slap: :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Maj 16, 2005 Deli Objavljeno Maj 16, 2005 aha. potemtakem bi kdo moje kruljenje tudi mogoce zelel poslusati, oz. se bolje, bi bil pripravljen za ta "uzitek" se PLACATI?!?!?! :naughty: cooooooooooool. :lol1: morš bit dost patetičen, + obrv :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Maj 16, 2005 Deli Objavljeno Maj 16, 2005 neki se šušlja da pride ta vikend na unec v nebeso oz Portus pub,bomo vidli Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Maj 16, 2005 Deli Objavljeno Maj 16, 2005 neki se šušlja... Res se. Strogo zaupno! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ajgor the mad dog Objavljeno Maj 25, 2005 Deli Objavljeno Maj 25, 2005 Mal pozn... Yozo & Fredy >srnica< Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno Maj 25, 2005 Deli Objavljeno Maj 25, 2005 Mal pozn... Yozo & Fredy >srnica< ← Katastrofa... :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marijan Objavljeno Maj 25, 2005 Deli Objavljeno Maj 25, 2005 :OK: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ajgor the mad dog Objavljeno Maj 31, 2005 Deli Objavljeno Maj 31, 2005 :fredy: -> NY Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
urqlle Objavljeno Maj 31, 2005 Deli Objavljeno Maj 31, 2005 pri nas bo snemal v tem tednu videospot :SS , kje je to pa ne povem je skrivnost :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se