Noise Objavljeno November 10, 2005 Deli Objavljeno November 10, 2005 Sori Ajgor, ampak jaz na tej fotki vidim samo dve blond babi, pa nobenega Fredyja :hmm: :grim :grrr :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ajgor the mad dog Objavljeno December 1, 2005 Deli Objavljeno December 1, 2005 Fredy Miler, se natanko eno leto po velikem bumu, predstavlja z novim video spotom z naslovom Vse dni nemir >tukaj< Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno December 1, 2005 Deli Objavljeno December 1, 2005 :fredy: = :hooray: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno December 1, 2005 Deli Objavljeno December 1, 2005 ...in biografijo... .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Insallah Objavljeno December 1, 2005 Deli Objavljeno December 1, 2005 A ni Fredy rekel, da je v Rusiji velika zvezda? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dj_runner Objavljeno December 1, 2005 Deli Objavljeno December 1, 2005 http://www.svarun.org/fredimiler.htm Fredy Miler Štorija :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Insallah Objavljeno December 1, 2005 Deli Objavljeno December 1, 2005 Prebral prvo stran.... Tole sodi v sam vrh literature in bo ziher prevedeno tudi v Španščino pa Mandarinščino :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Insallah Objavljeno December 1, 2005 Deli Objavljeno December 1, 2005 Tip je posnel nov video spot :) http://media.putfile.com/fredy_nemir Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simonsi Objavljeno December 2, 2005 Deli Objavljeno December 2, 2005 (popravljeno) neeeeeee ne ne ne ne morem verjeti, da je konec mojih sanj O, jaz pa kar verjamem :lol1: Popravljeno December 2, 2005. Popravil simonsi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno December 2, 2005 Deli Objavljeno December 2, 2005 Tip je posnel nov video spot :) Pacient se je v mojem rodnem mestu spravil svinjat pa spot snemat. Pa še moja bajta se not vidi. Juhu. :glare: :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno December 2, 2005 Deli Objavljeno December 2, 2005 Pa še moja bajta se not vidi. Juhu. :glare: :SS Sem gledala intervju na eni komercialni TV. Je ubogi Fredi povedal, da so po pomoti v kader eno bajto ujeli in zdaj mu nek norc teži za odškodnino... :hmm: ....ker nima toliko keša, mora rezat videospot :P ..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno December 2, 2005 Deli Objavljeno December 2, 2005 Pacient se je v mojem rodnem mestu spravil svinjat pa spot snemat. Juhu. :glare: :SS :fredy: pacek :nono: Pa še moja bajta se not vidi. Juhu. :glare: :SS Reči mu nej ti da 10 % :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno December 2, 2005 Deli Objavljeno December 2, 2005 :fredy: pacek :nono: Reči mu nej ti da 10 % :krneki: Preberi zgoraj - zihr je zahteval fifty-fifty..... :photo: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno December 2, 2005 Deli Objavljeno December 2, 2005 Sem gledala intervju na eni komercialni TV. Je ubogi Fredi povedal, da so po pomoti v kader eno bajto ujeli in zdaj mu nek norc teži za odškodnino... :hmm: ....ker nima toliko keša, mora rezat videospot :P ..... Celo moje mesto se not vidi... :SS Ze zaradi tega bi ga tozil, pa naj vse ven reze! Sem mislil, da imamo kulturno dediscino boljse zasciteno pred takimi in podobnimi katastrofami.. :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno December 2, 2005 Deli Objavljeno December 2, 2005 Preberi zgoraj - zihr je zahteval fifty-fifty..... :photo: Nope. Bratsko čemo mi to podijeliti. Njemu 20, meni 80%. :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno December 2, 2005 Deli Objavljeno December 2, 2005 Pa še moja bajta se not vidi. Juhu. :glare: :SS in? kolko je narastla cena? a ti ker zdaj prej da ko ji poveš da se bo dol dala v tisti hiši ki je v fredijevem videu? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno December 2, 2005 Deli Objavljeno December 2, 2005 in? kolko je narastla cena? a ti ker zdaj prej da ko ji poveš da se bo dol dala v tisti hiši ki je v fredijevem videu? :hmm: glede na to, da ocenjujem, da je zadeva že precej zaokrožila po Sloveniji, pričakujem "otipljive" :grim rezultate ta vikend. :whistle: :lol: :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
APAČI Objavljeno December 2, 2005 Deli Objavljeno December 2, 2005 Pa kam gre naš svet vsi bi se neki tožli (razen če maš bajto tok u kurcu da te boli :D ), puste človeku vesele naj poje. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno December 2, 2005 Deli Objavljeno December 2, 2005 Pa kam gre naš svet vsi bi se neki tožli (razen če maš bajto tok u kurcu da te boli :D ), puste človeku vesele naj poje. ne pustim. :grrr bajta je kul. B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krava Objavljeno December 2, 2005 Deli Objavljeno December 2, 2005 Prebral prvo stran.... Tole sodi v sam vrh literature in bo ziher prevedeno tudi v Španščino pa Mandarinščino :grrr Tip je posnel nov video spot :) http://media.putfile.com/fredy_nemir Tooo, Fredi!!!!!! :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GHOST RIDER Objavljeno December 2, 2005 Deli Objavljeno December 2, 2005 fredi :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno December 2, 2005 Deli Objavljeno December 2, 2005 Edini dober komad, ki ga je posnel Fredy je dialog z Matjažem Jaušnikom. :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noise Objavljeno December 2, 2005 Deli Objavljeno December 2, 2005 Preberi zgoraj - zihr je zahteval fifty-fifty..... :photo: A fifty je zahteval 50% ker se Manu vidi noter, zdaj pa pirrulz pričakuje, da bo Manu malo potipal, Apači pa hoče z njim zapet in nato dat intervju z Javšnikom... al sem mal zamoču... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno December 3, 2005 Deli Objavljeno December 3, 2005 A fifty je zahteval 50% ker se Manu vidi noter, zdaj pa pirrulz pričakuje, da bo Manu malo potipal, Apači pa hoče z njim zapet in nato dat intervju z Javšnikom... al sem mal zamoču... Mal pa si ja... zamoču :yes: ampak nč hudga. Se člowk ne more vsega vedet. ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tanatos Objavljeno Februar 20, 2006 Deli Objavljeno Februar 20, 2006 Danes v BigBangu, če kupiš cd od fredija milerja, te čaka na blagajni presenečenje: štumfi ali kapa z logotipom fredija :wacko: navali narod... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se