majaCRX Objavljeno December 14, 2004 Deli Objavljeno December 14, 2004 Meni najleša honda vsaj zadnjih 6 let!! Sploh "ritka" :OK: http://www.channel4.com/4car/gallery/spy-s...onda-civic.html Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BlazS Objavljeno December 14, 2004 Deli Objavljeno December 14, 2004 Drugace sem velik pristas Hond ampak tukej so ga pa polomil. Men se sploh ne dopade.Je pa res da majo vsake oci svojega malarja.Men so ble se najboljse tam okol l 93' Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AREA Objavljeno December 14, 2004 Deli Objavljeno December 14, 2004 Ubija :notworthy: Edina stvar ki me malo moti je tisti plastik fantastik spojler zadaj, zgleda ko na kakem kompresoru :hmm: Drugac pa hudo :wub: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno December 14, 2004 Deli Objavljeno December 14, 2004 men je pa ful grd... :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maXXXimum Objavljeno December 14, 2004 Deli Objavljeno December 14, 2004 Full ma hudo rit :kva2: Sam s strani zgleda k en enoprostorc.. mal preveč umirjeno.. :huh: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kađiva Objavljeno December 14, 2004 Deli Objavljeno December 14, 2004 ne vem no, so ble že lepše Honde :doze: Se mi zdi kt kakšen daewoo lacetti al pa kej podobnga, je ta zdajšnja velik lepša :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bassko Objavljeno December 14, 2004 Deli Objavljeno December 14, 2004 Morm rect da je kr lepa! sploh pa zadk mi je najbl usec! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
batzajla Objavljeno December 14, 2004 Deli Objavljeno December 14, 2004 men so tele novejše civic preveč soft-looking,tko ful na enoprostorce vlečejo...sej z vidika uporabnosti nč narobe,ampak une starejše nizke hondice so res mega. concerto je pa sploh zakon :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bassko Objavljeno December 14, 2004 Deli Objavljeno December 14, 2004 (popravljeno) Sej je lepa sam so ble pa prejsnje greneracije velik lepse! Popravljeno December 14, 2004. Popravil bassko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno December 15, 2004 Deli Objavljeno December 15, 2004 Aaaaaa, pa to bi še slepi orgazmirali, če bi tako obliko vidli! :kva2: Honda = :wub: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno December 15, 2004 Deli Objavljeno December 15, 2004 vsec. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure007 Objavljeno December 15, 2004 Deli Objavljeno December 15, 2004 I am inlove :wub: Full je lepa res Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
majaCRX Objavljeno December 18, 2004 Avtor Deli Objavljeno December 18, 2004 Sej je lepa sam so ble pa prejsnje greneracije velik lepse! ← Katera Honda zadnjih 6 let pa je bila lepša?????? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DDEAN1 Objavljeno December 19, 2004 Deli Objavljeno December 19, 2004 Katera Honda zadnjih 6 let pa je bila lepša?????? ← :OK: se strinjam :OK: Čez prvo Civic jo ni, vse ostalo od Civicov je bil več al manj poden Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno December 19, 2004 Deli Objavljeno December 19, 2004 Čez prvo Civic jo ni, vse ostalo od Civicov je bil več al manj poden ← pa si ze videl civica prve generacije? Civic the 1st Civic the 2nd Civic the 3rd Civic the 4th Civic the 5th Civic the 6th sedmega se delajo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiMoN` Objavljeno December 19, 2004 Deli Objavljeno December 19, 2004 6. generacija zgleda tudi takole: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
majaCRX Objavljeno December 20, 2004 Avtor Deli Objavljeno December 20, 2004 Vsak, z okusom predelan avto, izgleda dobro :) Druga zgodba pa so serijski avti... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno December 20, 2004 Deli Objavljeno December 20, 2004 6. generacija zgleda tudi takole: ← sori, tole je sedma generacija .... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
smeško Objavljeno December 20, 2004 Deli Objavljeno December 20, 2004 šesta ali sedma ni važno zelo lep avto je, nimaš kej... .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
flero Objavljeno December 27, 2004 Deli Objavljeno December 27, 2004 Meni najleša honda vsaj zadnjih 6 let!! Sploh "ritka" :OK: http://www.channel4.com/4car/gallery/spy-s...onda-civic.html ← Lepa...lepa :OK: ...ampak za serijsko proizvodnjo, jo bodo najverjetneje - na žalost :cry: - mal spremenil...hmm :hmm: ...upam, da čim manj... :grim lp flero Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Red Objavljeno December 27, 2004 Deli Objavljeno December 27, 2004 Povečini se mi je vsak od dozdajšnjih začel dopast takrat, ko so ven butnili novejšega... ....predzadnja lepšejša...bolj bi bla moja :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
greendevil46 Objavljeno December 27, 2004 Deli Objavljeno December 27, 2004 Meni najlepša honda je pa še vedno crx ed9 ali pa ee8 :OK: Nizko,lahko,močno strah in trepet nemških limuzin(ala. bmw3,mergla,...) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
seemon Objavljeno December 27, 2004 Deli Objavljeno December 27, 2004 6. gen. 1.8 VTI :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RHonda Objavljeno December 27, 2004 Deli Objavljeno December 27, 2004 4. generacija crx in 5. generacija civic :wub: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno Avgust 13, 2005 Deli Objavljeno Avgust 13, 2005 ...torej po napovedih naj bi v začetku prihodnjega leta na ceste pripeljala nova honda civic....meni na zunaj deluje nekak sveže in komaj čakam da jo vidim v živo :kva2: .....par fotk :wub: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se