Skoči na vsebino

Nova Honda Civic 2006

Priporočene objave

Objavljeno

...novi model naj bi bil za 3,5 cm krajši od predhodnika in nižji za 6,5 cm. Motorji bodo trije in sicer 1.4 (61 kW), 1.8 (103 kW) - bencinska in dizelski 2.2 (103 kW) CDTI, ki se že uporablja v accordu. Menjalnik bo ročni šeststopenjski, pri bencinskih motorjih bo na voljo tudi avtomatski s sekvenčnim prestavljanjem. Avto bojo izdelovali v britanskem Swindonu.

Objavljeno
Ta nova civic, je k citroen C4 citroen

...pejdi do okulista... :eek: ... .)

lp flox

Objavljeno

ma primerjava s C 4 ni glih na mestu.......je hondica precej samosvoj model, spredaj malce spominja na večjega accorda, drugače pa je :wub:

Objavljeno

kar se tiče oblike :kva2: :kva2: kar se tiče kvalitete do zdaj :worship: :worship: drgač pa ena oblika še fali l.96-00oz01 nism čist siguren

Objavljeno
...pejdi do okulista... :eek: ... .)

lp flox

Se pravi je bolj podobna alfi 156, bmw 316, audiju a4, oplu astri.....?

Če pogledaš s profila imata s c4 podobnosti. Oba zgledata skor k enosprostorca, imata podoben zadek, sta priblizno enakih mer.....

Objavljeno

ena beseda....ubija :kva2: :kva2:

img2004331604.jpgimg2004331704.jpgimg2004331804.jpg

Love the dashboard :worship:

Objavljeno
Se pravi je bolj podobna alfi 156, bmw 316, audiju a4, oplu astri.....?

Če pogledaš s profila imata s c4 podobnosti. Oba zgledata skor k enosprostorca, imata podoben zadek, sta priblizno enakih mer.....

Bolj je podobna lanosu. :devil:

Objavljeno

ne vem no,...pa sem velik ljubitelj Hondic,sam vseen tale mi pa ni preveč všeč :whistle: ...ok znotrej je ful huda,...če bojo kakšno Type-R varjanto naredl bo mogoče lepša :)

Objavljeno

sicer pa na slikah vsak avto drugače zgleda ko v živo.....meni zdajšnji model civica na sliki ni zgledal ne vem kaj, v živo je pa :OK:

Objavljeno
...novi model naj bi bil za 3,5 cm krajši od predhodnika in nižji za 6,5 cm. Motorji bodo trije in sicer 1.4 (61 kW), 1.8 (103 kW) - bencinska in dizelski 2.2 (103 kW) CDTI, ki se že uporablja v accordu. Menjalnik bo ročni šeststopenjski, pri bencinskih motorjih bo na voljo tudi avtomatski s sekvenčnim prestavljanjem.  Avto bojo izdelovali v britanskem Swindonu.

na voljo bo bojda tudi 2,4-litrski agregat, ki je sedaj v Accordu ... naj bi zagotavljal občutno čez 200 konjskih sil ... civic z 2 litrskim agregatom naj bi se imenovala type s, tista z 2,4 pa type R ...

Objavljeno

Hmm ... menda bo imel novi civic poltogo premo? :eek:

Objavljeno

Starejše honde so bile lepše, kar velja tudi za veliko drugih znamk avtomobilov.

Ne vem kam gredo oblikovalski trendi :?

Objavljeno

Sicer sem za Honde, a ta mi je pač grda. Jebiga...

Objavljeno

Res folk honda je za mene najboljsi avto ampak ta je pa direkt grda od zunaj te luci zadek ki zgleda kot stopnice, notranjost se mi res dopade...ampak isto ti je kot da rad jes spagete pa dobis drek na njih :BUA: :SS

Objavljeno

fantje tole bo formula...bo mela čist novo mašino od honde 1.8..tko da...tole je formula....sej..kera honda pa ni?????

drgač men je pa prou ubijalska...sej že delajo type-r različico,tko da me prou ferbc matra kok bo kej močnejši od tega zdejšnga pa valda...dizajn.

edin kar me moti je to da bojo v veliki britaniji jih delal...plunem na to

Objavljeno
edin kar me moti je to da bojo v veliki britaniji jih delal...

a se bojiš da bo volan na desni strani :lol1: :P

Objavljeno

wow, formula .....

btw: bo tut z 2,4 litrsko mašino ...

Objavljeno

ne,nebojim se tega...heheh...ampak k niso tko dobr nareni k na japonskem..bl škrt

Objavljeno

ce se bo dobilo veliko tuning delo v kot so hauba ki me seriska res moti z tem steklenim delom na katerem je znak pa seveda zadaj prtljaznik...celota mi delije kot kak SEAT.. :BUA:

Objavljeno

Avte vozit, ne pa gledat ... pol pa nabijat ... :)

Objavljeno

ko pride bom porocal. :photo:

Objavljeno

Živjo!

Oblika (vsaj na sliki) je všečna, lepo da ne gredo več v smer enoprostorcev (kot kak Peugeot 407) - oblikovno (višina avtomobila).

Čudi pa me, da bo imela zadaj togo premo (vir: Quattroruote)........šparajo? :BUA:

• 4 tedne pozneje...
Objavljeno (popravljeno)

Evo, objavili so cene za Nemčijo:

Modell Preis

Civic 1.4 15.950 Euro

Civic 1.4 Comfort 17.800 Euro

Civic 1.4 Sport 18.800 Euro

Civic 1.8 Comfort 19.300 Euro

Civic 1.8 Sport 20.700 Euro

Civic 1.8 Executive 22.400 Euro

Civic 2.2i-CTDi Comfort 21.200 Euro

Civic 2.2 i-CTDi Sport 22.600 Euro

Civic 2.2 i-CTDi Executive 24.300 Euro

Ta hec pa sploh ne bo pocen: 1.8 Sport = 5 M SIT-ov :eek:

PS: Meni osebno v motorni paleti fali en sodoben motorčič 1.6 ali 1.8 s 115-125 KM.

1.4 je malce podhranjen, 1.8 bo pa zgleda svinsko drag ....

Popravljeno . Popravil Fazer03

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!