Vojč Objavljeno September 16, 2005 Deli Objavljeno September 16, 2005 naprej :004 je lepa, zadaj pa :SS oziroma stvar okusa .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
flero Objavljeno September 16, 2005 Deli Objavljeno September 16, 2005 Ta hec pa sploh ne bo pocen: 1.8 Sport = 5 M SIT-ov :eek: PS: Meni osebno v motorni paleti fali en sodoben motorčič 1.6 ali 1.8 s 115-125 KM. 1.4 je malce podhranjen, 1.8 bo pa zgleda svinsko drag .... ← ...lepo si tole povedal...tole črno :afro1: luknjo med 1.4 in 1.8 bo treba zafilat...drugače bomo pa dve leti počakal...pa bo cena okol 3.5m...pa bo .) lp flox Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gizmOkak Objavljeno September 16, 2005 Deli Objavljeno September 16, 2005 še zmeri je 92-93 HB najlepš... ostale so mi bljak, vključno z 2006 :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
italjet maniac Objavljeno September 16, 2005 Deli Objavljeno September 16, 2005 Meni oblika deluje prevec bom reko temu˝vesolsko˝ sej zelo verjetno da se lepo pelje in tako naprej ampak ce avto zgleda kot mesanica alfarome in daewo pol pa se vec ne grem.. :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno September 16, 2005 Deli Objavljeno September 16, 2005 Meni oblika deluje prevec bom reko temu˝vesolsko˝ sej zelo verjetno da se lepo pelje in tako naprej ampak ce avto zgleda kot mesanica alfarome in daewo pol pa se vec ne grem.. :D ← ti imaš rad BMW, a ne? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
italjet maniac Objavljeno September 16, 2005 Deli Objavljeno September 16, 2005 Ne niti priblizno Honda je avto zame ampak ta pa res ni po mojem okusu o bosanskih motornih wozilih pa raje nebi :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gas gas Objavljeno September 16, 2005 Deli Objavljeno September 16, 2005 Evo americani bodo dobil to lepotico: :devil: Mi pa to k jo je majaCRX predstavla... men osebno ta EU model se kr ne potegne, upam da se ga bom navadu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
urqlle Objavljeno September 16, 2005 Deli Objavljeno September 16, 2005 še zmeri je 92-93 HB najlepš... ostale so mi bljak, vključno z 2006 :BUA: ← se podpišem pod tole Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vojč Objavljeno September 16, 2005 Deli Objavljeno September 16, 2005 Evo americani bodo dobil to lepotico: :devil: ← Men osebno dosti lepše :004 hondice od zgornje civic(majaCRX) :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno September 17, 2005 Deli Objavljeno September 17, 2005 Evropska mi je ful všeč, ameriška (coupe, ki bo pršu tut v evropo) pa dost dolgočasna, preveč podobna Peugeotu 307 cc in Meganu cc ... :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kađiva Objavljeno September 17, 2005 Deli Objavljeno September 17, 2005 jp ameriška je definitivno bolša :grim :grim ....čeprov še zmer ni to tista taprava oblika,ki so jih Honde imele :( ... ...najlepše Civic so ble od 92-99.... :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vojč Objavljeno September 17, 2005 Deli Objavljeno September 17, 2005 (popravljeno) :topic: ampak, ker smo ravno v temi o Hondi Civic :D Prijatelj prodaja Hondo Civic 1.6 vti z malo nad 200 konjiči več preberite tukaj info lahko tudi na PM Popravljeno September 17, 2005. Popravil Ventil Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
flero Objavljeno September 20, 2005 Deli Objavljeno September 20, 2005 ...najlepše Civic so ble od 92-99.... :devil: ← ...to si pa lwpo povedu... :yes: lp flox Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bassko Objavljeno September 27, 2005 Deli Objavljeno September 27, 2005 jp ameriška je definitivno bolša :grim :grim ....čeprov še zmer ni to tista taprava oblika,ki so jih Honde imele :( ... ...najlepše Civic so ble od 92-99.... :devil: ← Pod tole se podpišem :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure007 Objavljeno September 29, 2005 Deli Objavljeno September 29, 2005 Da naum nove teme odpiru, sej avto je glih tko nou... Zadnji izdelan civic type R Poslednje vozilo bo prodano na Otoku Zadnje vozilo so izdelali v barvi nighthawk black. V Hondini tovarni v angleškem Swindonu so izdelali zadnji primerek avtomobila civic type R. Model civic so izdelovali v desetih tovarnah po vsem svetu, različico civic type R pa le v angleški tovarni, kjer so jih izdelali več kot 35.000. Kar 18.000 teh vozil je ostalo na britanskem otoku, nekaj več kot 12.000 so jih prodali po Evropi, skoraj 5.000 pa so jih pokupili Japonci. Zadnjega izdelanega lepotca v barvi nighthawk black bodo prodali nekje v Veliki Britaniji. Type R je imel 2-litrski Vtec z 200 konjskimi močmi. Motor novega modela civica type R, ki ga Honda napoveduje za prihodnjo jesen, bo predvidoma precej bolj navit. vir: rtvslo.si Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
<=YaMaHa=> Objavljeno Oktober 1, 2005 Deli Objavljeno Oktober 1, 2005 Luštena tale tanova Hondica :OK: Je še pedenat nau treba :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
P182 Objavljeno Januar 13, 2006 Deli Objavljeno Januar 13, 2006 (popravljeno) ste ga že vidl v živo, hudoo :photo: Popravljeno Januar 13, 2006. Popravil P182 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregc Objavljeno Januar 14, 2006 Deli Objavljeno Januar 14, 2006 (popravljeno) ce se bo dobilo veliko tuning delo v kot so hauba ki me seriska res moti z tem steklenim delom na katerem je znak pa seveda zadaj prtljaznik...celota mi delije kot kak SEAT.. :BUA: ??? In kaj hošč povedat ???!!! Tale avto je na zuni noro lep ampak znotri pa res SEKA !!!!!!!!!! "QUOTE : GAS GAS: Evo americani bodo dobil to lepotico: trance_14_devil2.gif" Zunanjost se mi ne dopade, pri notranjosti pa je mogoče mal lepša zarad prestavne ročice Popravljeno Januar 14, 2006. Popravil GregorT Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ćardak Objavljeno Januar 21, 2006 Deli Objavljeno Januar 21, 2006 Zelo lepo najbolj lep se mi zdi "zadek" ampak auspuhi pa so zakon :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Silver Objavljeno Januar 21, 2006 Deli Objavljeno Januar 21, 2006 Men rit osebno preveč na audi vleče, sam drgač pa nice aftek ja.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lightning Objavljeno Januar 22, 2006 Deli Objavljeno Januar 22, 2006 (popravljeno) :worship: Čestitke za Hondo..... :worship: ...naredila je zame definitivno najgrši avto zadnjih desetih let :xx: :grim Popravljeno Januar 22, 2006. Popravil lightning Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Januar 22, 2006 Deli Objavljeno Januar 22, 2006 pa še totalno kul reklama Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure007 Objavljeno Januar 22, 2006 Deli Objavljeno Januar 22, 2006 pa še totalno kul reklama Vornk kul tole ja :worship: :worship: :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno Januar 22, 2006 Deli Objavljeno Januar 22, 2006 Meni je pa precej bolj všeč prejšni model Civica. Ta mi deluje nekako preveč izumetničeno, pa še tagrdo različico bomo dobili, ameriška mi je veliko lepša... Kar se tiče pa notranjosti, pa kapo dol! :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dedo Objavljeno Januar 23, 2006 Deli Objavljeno Januar 23, 2006 očitno hondi ni več do denarja. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se