P182 Objavljeno Januar 25, 2006 Deli Objavljeno Januar 25, 2006 očitno hondi ni več do denarja. zakaj že :? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stric Burek Objavljeno Januar 25, 2006 Deli Objavljeno Januar 25, 2006 Vidu dons u živo :SS :SS :SS :SS :SS Get it? Aja, pa ženska je bla not Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregc Objavljeno Januar 25, 2006 Deli Objavljeno Januar 25, 2006 Noro huda reklama, za noro hud avto :OK: :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fazer03 Objavljeno Januar 27, 2006 Deli Objavljeno Januar 27, 2006 Vidu dons u živo :SS :SS :SS :SS :SS Ej poba, to pa je komentar :naughty: ; sama "strokovnost" ga preveva ... Kot je bilo že velikokrat povedano: okusi so različni, vsake oči imajo ...... ; ko se boš imel priliko tudi peljat boš spoznal, da mogoče le ni tako mem avto; materiali, notranjost, ergonomija in počutje sta kar OK; PS: sam pa sem že pred leti sklenil, da ne gre kupovati avto po ključu "lep" - "ni lep" ampak po dokazani zanesljivosti, kvaliteti, čim manjši pokvarljivosti .... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Januar 27, 2006 Deli Objavljeno Januar 27, 2006 (popravljeno) Men pa je ta pokrovača kar všeč. Mal kičasta, tehnično zlo ok, pa še bojda pride kmalu en hibrid, za katerega bodo stroški registracije in zavarovanja zelo nizki, pa še davka se bo ful manj plačal zarad okoljevarstvene zasnove. Pomislite - kdo bi naslednjih 3-5 let kradel Hondo Civic Hybrid, ko še ne bo tolk zanimanja itd... ;) No, mulčki se naj pa še kar naprej slinijo "je fuuul lep" vs. "je fuuuul grd". Popravljeno Januar 27, 2006. Popravil SymRu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Januar 27, 2006 Deli Objavljeno Januar 27, 2006 včeraj se kolega pripeljal z njo, črna z tamočnim dizlom - me like it!!!!!! seveda IMHO. posebaj dobre so črne mat lite felgne - pravi dark design, bi jih kar mel na mojem, treba pogledat kje parkira :grim :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GrCaR Objavljeno Januar 27, 2006 Deli Objavljeno Januar 27, 2006 ste ga že vidl v živo, hudoo :photo: danes vidu tole čudo... ampak avto res hudo zgleda :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BC Objavljeno Januar 27, 2006 Deli Objavljeno Januar 27, 2006 ko sem jo prvič videl sem se najprej spomnil na mercuryja drugače mi je pa nasplošno všeč malo bolj futuristično oblikovanje... :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
P182 Objavljeno Januar 27, 2006 Deli Objavljeno Januar 27, 2006 Men pa je ta pokrovača kar všeč. Mal kičasta, tehnično zlo ok, pa še bojda pride kmalu en hibrid, za katerega bodo stroški registracije in zavarovanja zelo nizki, pa še davka se bo ful manj plačal zarad okoljevarstvene zasnove. Pomislite - kdo bi naslednjih 3-5 let kradel Hondo Civic Hybrid, ko še ne bo tolk zanimanja itd... Hybrid pride k nam sred leta in samo v 4 vratni različici Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BaTeMaN Objavljeno Januar 30, 2006 Deli Objavljeno Januar 30, 2006 Zadnjič sem eno polepljeno od Čepina videl na AC Celje - Šempeter :) V živo je sexy,.. sploh ko je šla pri ene 180km/h mimo mene,... :D NICE Sicer pa sem nor na te čudne oblike (imam megane II) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Februar 3, 2006 Deli Objavljeno Februar 3, 2006 (popravljeno) Tudi sam sem ga videl v živo in moram rečt, da me je oblika zelo navdušila. Ena boljših, če ne celo najboljša za srednji-spodnji razred. Videl sem tudi omenjenga hibrida in sicer v LJ pred Kolosejem. Spominja na RSX. Nekega srednjega mnenja od novem CIVIC-u ni. Nekaterim, predvsem futuristom (like me) je zelo všeč, nekaterim (predvsem konzervativcem) pa grd. Popravljeno Februar 3, 2006. Popravil Tomozuki Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Februar 3, 2006 Deli Objavljeno Februar 3, 2006 Men je kičast in cenen. Ampak zihr se dobr pelje in je dost optimaln nakup, če imaš tolk šuškov. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jetman Objavljeno Februar 3, 2006 Deli Objavljeno Februar 3, 2006 Vi nimate pojma... VW Golf in Passat sta stokrat boljša, ful zanesljiva, da njune dizajnerske inovativnosti sploh ne omenjam :krneki: :lol1: :OK: :wub: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregc Objavljeno Marec 5, 2006 Deli Objavljeno Marec 5, 2006 (popravljeno) Vi nimate pojma... VW Golf in Passat sta stokrat boljša, ful zanesljiva, da njune dizajnerske inovativnosti sploh ne omenjam :krneki: :lol1: :OK: :wub: Sm mislu da ti to resno :eek: pol sm opazu da se hecaš... :D Popravljeno Marec 5, 2006. Popravil GregorT Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Marec 5, 2006 Deli Objavljeno Marec 5, 2006 Sm mislu da ti to resno :eek: pol sm opazu da se hecaš... :D Heh, da neboš mislu, takega mnenja je večina slovencev. You count me out :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kađiva Objavljeno Marec 7, 2006 Deli Objavljeno Marec 7, 2006 pa jo imamo!!! TypeR izvedbo namreč :devil: :grim :OK: :OK: Engine Type: Inline-4 Displacement cu in (cc): 122 (1998) Power bhp (kW) at RPM: 200(147) / 7400 Torque lb-ft (Nm) at RPM: 144(196) / 5900 Redline at RPM: 8000 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Marec 7, 2006 Deli Objavljeno Marec 7, 2006 :OK: :grim ! Edino mašinco bi lahko malo navili. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Marec 7, 2006 Deli Objavljeno Marec 7, 2006 pa jo imamo!!! TypeR izvedbo namreč :devil: :grim :OK: :OK: Kdo jo ima? :eek: :hmm: Jaz ne. :doze: Morda Button. :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kađiva Objavljeno Marec 7, 2006 Deli Objavljeno Marec 7, 2006 Kdo jo ima? :eek: :hmm: Jaz ne. :doze: Morda Button. :hmm: dej dej no...ne izzivaj :D :D ...imamo jo mi=javnost na ogled :P .ja ja pir sem ti dolžan,sem bil zadnjič v vaših krajih pa tebe ni bilo za dobit :grrr :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Marec 7, 2006 Deli Objavljeno Marec 7, 2006 Pa baje Barrichello tudi! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cyc Objavljeno Marec 7, 2006 Deli Objavljeno Marec 7, 2006 Zelo lušten izgled, je pa opazno šibkejša od konkurence, četudi ta pride do večje moči s turbinami. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Marec 7, 2006 Deli Objavljeno Marec 7, 2006 .ja ja pir sem ti dolžan,sem bil zadnjič v vaših krajih pa tebe ni bilo za dobit :grrr :devil: ja ja ko nimam časa niti 0.0005% ste vsi glasni. :doze: sicer pa tale avtej (navadno izvedbo) baje jeb... eee... kolega od mame misli kupit. Bom si ga malo sposodu :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simonsi Objavljeno Marec 7, 2006 Deli Objavljeno Marec 7, 2006 :OK: :grim ! Edino mašinco bi lahko malo navili. Mašina je že zdej navita do dile. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fazer03 Objavljeno Marec 7, 2006 Deli Objavljeno Marec 7, 2006 Za to konceptno izvedbo (pokazano na sejmu) so presadili kar motor iz prejšnje Type R, za serijsko pa baje pripravljajo nekaj močnejšega; bili živi pa videli čez cca 1 leto, ko pride v prodajo :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregc Objavljeno Marec 7, 2006 Deli Objavljeno Marec 7, 2006 Mašina je že zdej navita do dile. Ja niti ni :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se