JEJŽ Objavljeno Marec 24, 2005 Objavljeno Marec 24, 2005 Kakorkoli. Tiste, ki niste za motor se mi skinite s q. :grim ← A,ne! meni pa lahko vsaka gre na Q...dobesedno. :P
Pervy Objavljeno Marec 25, 2005 Objavljeno Marec 25, 2005 Kakorkoli. Tiste, ki niste za motor se mi skinite s q. :grim ← takoj ko mi pride in niti sekunde pozneje!!!! :P :grim pa za kazen ne dobite lubčeka v zahvalo ker ste zlobne - ker ste proti motorjem! :whistle:
Insallah Objavljeno Marec 25, 2005 Avtor Objavljeno Marec 25, 2005 (popravljeno) takoj ko mi pride in niti sekunde pozneje!!!! :P :grim pa za kazen ne dobite lubčeka v zahvalo ker ste zlobne - ker ste proti motorjem! :whistle: ← Takoj, ko mi pride in niti sekunde prej ali pozneje. Ker pa ste proti motorjem, mi ga lahko še cca 2x potegnete. :grim Popravljeno Marec 25, 2005. Popravil Polž
Nagaya Objavljeno Marec 26, 2005 Objavljeno Marec 26, 2005 Zabavamo se mnogi. Sploh, ker se ženske tako čudite, da je mogoče, da je kakšna ženska tako zatežena in da celo uporablja svoj organ zato, da izsiljuje svojega moškega. Pa o čem se ve pogovarjate na WCjih???? :afro1: ← ne ga srat no......jest sem bla iskerno frapirana :blink: :blink: :wacko: :wacko: .... sej vem da je mim... :topic: ampak k si rečete deklce,.....ej a greš z mano na WC, .....mislm :SS ← :blink: .....tam do nekega 18tega leta ja :doze: ....... :grrr če žena ne pusti nakupa motorja; kupi motor in menjaj ženo :OK: ; ali obratno seveda. ← pa bi blo prav fino ce bi blo vse tko zlo simpl a ne?.....a kaj klinac ko svet deluje po pervyjevem principu (beri nekaj strani nazaj) poleg pa se vmešavajo se neke moralne in etične obveznosti :naughty: .......no ja :doze: :glare: Kako se že reče LAPSUS SCRIPTE al tako nekako :blush: ← lapsus liquae :blush: :blush: :blush:
Insallah Objavljeno Marec 26, 2005 Avtor Objavljeno Marec 26, 2005 :blink: .....tam do nekega 18tega leta ja :doze: ....... :grrr ← Jaz jih imam 30+ pa včasih še vidim moje "sošolke", ko gred v 3 ali 4 na WC. :blink: Pol pa hihitanje. :grrr
Nagaya Objavljeno Marec 26, 2005 Objavljeno Marec 26, 2005 hecno....jest ze 10 let ne poznam nobene ki bi hodila v paru na wc... razen! .....v kakem nočnem lokalu..in to izključno zato ker se je v dvoje lažje gužvat do sekreta......fizično lažje ...beri: več komolcev naredi več škode pod rebri <_<
klimbra Objavljeno Marec 29, 2005 Objavljeno Marec 29, 2005 Jaz jih imam 30+ pa včasih še vidim moje "sošolke", ko gred v 3 ali 4 na WC. :blink: Pol pa hihitanje. :grrr ← Verjetno frizurce primerjajo :hmm: :hmm: :hmm: :hmm:
Insallah Objavljeno Marec 29, 2005 Avtor Objavljeno Marec 29, 2005 Verjetno frizurce primerjajo :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: ← Golice ali frizurice??? :hmm: :hmm: .)
SHARKi Objavljeno Marec 29, 2005 Objavljeno Marec 29, 2005 Golice ali frizurice??? :hmm: :hmm: .) ← Polž,...sej je vseen kaj primerjajo,....še zmerom pa nazaj grede Hihihi,....ziher pa ne zarad tega kr bi na poti v WC kakšnega v rebra ruknle :lol1: :lol1:
Tomozuki Objavljeno April 16, 2005 Objavljeno April 16, 2005 Treba je met oboje. Če si prideta v konflikt žena in motor ni problema. Sej zato je pa več vrst motorjev in več vrst žensk, da se potem najdeta taprava dva. Razlika je samo, da ženske ne vidiš v katalogu, motor pa. Če že majo pri Motorradu zvezdice za podvozje, agregat, vsakodnevno uporabnost motorja in prodajanost, zakaj ne naredijo še zvezdic o razumevanju povprečne ženske in dotičnega motorja? :love1:
SONCE Objavljeno April 22, 2005 Objavljeno April 22, 2005 Sej maš tudi kataloge žensk. Playboy, Omama, Top secret..... :eek: Samo so pomankljivi podatki v teh katalogih. :hmm: Ne veš, kolk bi te koštalo vzdrževanje, pa koliko servisov potrebuje na teden, pa kakšen procesor ima vgrajen in še nekaj zelo pomembnih podatkov primanjkuje. :doze:
lina Objavljeno Maj 8, 2005 Objavljeno Maj 8, 2005 (popravljeno) Polž,...sej je vseen kaj primerjajo,....še zmerom pa nazaj grede Hihihi,....ziher pa ne zarad tega kr bi na poti v WC kakšnega v rebra ruknle :lol1: :lol1: ← Naj vam razkrijem...to žensko lastnost Gremo na wc.....in pol si povemo in hihihitamo kok majhnega ima kdo. In pol ko grmo ven in vas vidimo kok se duvate....me pa vemo resnico...samo še hihihi :doze: Popravljeno Maj 8, 2005. Popravil lina
SiR Objavljeno Maj 8, 2005 Objavljeno Maj 8, 2005 Naj vam razkrijem...to žensko lastnost Gremo na wc.....in pol si povemo in hihihitamo kok majhnega ima kdo. In pol ko grmo ven in vas vidimo kok se duvate....me pa vemo resnico...samo še hihihi :doze: ← mah, tipi si te stvari o ženskah povemo kar za šankom :D
lina Objavljeno Maj 8, 2005 Objavljeno Maj 8, 2005 (popravljeno) te stvari o ženskah...katera ima majhnega?...Sym...zamenjaj družbo :) Popravljeno Maj 8, 2005. Popravil lina
Tepko Objavljeno Maj 8, 2005 Objavljeno Maj 8, 2005 Tudi sam sem bil v situaciji, ko sem hotel stari motor zamenjati za novega in mi je draga rekla: starega prodaj in kupi avto ali pa me pelji na počitnice. Ubogu je nism in lepo kupu motor. En tedn se je "kujala" po svoje in potem sem lahko spet prišel k njej. Najprej grozno ljubosumje na motor, češ on je na 1. mestu jaz pa na 2. Po parih vožnjah ji je postal tako všeč, da sedaj samo rečem: "Spucat bo treba mojga lubčka" in že sta oba čista... :devil: :OK: :yea2: Nauk zgodbe: Motor je prva stvar zaradi katere diham, ženska ti si pa druga stvar zaradi katere mi bije srce! :wub:
Brihta Objavljeno Maj 8, 2005 Objavljeno Maj 8, 2005 A obstajajo tudi taki možki ? :eek: ← 3/4 ljubljanskih drisk se ne upa na motor usest, pol moram pa jst njihove lubice okol razvazat :D
Nagaya Objavljeno Maj 13, 2005 Objavljeno Maj 13, 2005 Tudi sam sem bil v situaciji, ko sem hotel stari motor zamenjati za novega in mi je draga rekla: starega prodaj in kupi avto ali pa me pelji na počitnice. Ubogu je nism in lepo kupu motor. En tedn se je "kujala" po svoje in potem sem lahko spet prišel k njej. Najprej grozno ljubosumje na motor, češ on je na 1. mestu jaz pa na 2. Po parih vožnjah ji je postal tako všeč, da sedaj samo rečem: "Spucat bo treba mojga lubčka" in že sta oba čista... :devil: :OK: :yea2: Nauk zgodbe: Motor je prva stvar zaradi katere diham, ženska ti si pa druga stvar zaradi katere mi bije srce! :wub: ← otroc :grim
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se