Skoči na vsebino

Žena ne pusti nakupa motorja

Priporočene objave

Objavljeno (popravljeno)

kul..... :)

sex kot pasji piškot za moškega...priden kuža..priden :grrr

nej ti bo :grrr

Popravljeno . Popravil Nagaya
Objavljeno
:blink: ma ja..... :?

sicer ne vem kako mate vi svoje deklice postimane.....mi bo pa enkrat eden razložil kako pride do tega da lahko eden od partnerjev na tak način  posega v drugega....

:blink:  :blink:  :blink:

Moja deklica je čisto poštimana. :grim Nekateri pa pač pustijo, da jim vlada strah.

Objavljeno
Moja deklica je čisto poštimana.  :grim  Nekateri pa pač pustijo, da jim vlada strah.

hočeš rečt, da regulatorni/nadzorni organ kvalitetno in redno opravlja svojo funkcijo? :lol:

Objavljeno (popravljeno)

strah pred...čim :blink: ?

pomanjkanjem sexa po pervyju? :blink: ....

sej niste resni no :grrr

a vas zjutraj na nočni omarici čaka ženin racun za "burno" noč? :whistle:

Objavljeno

takega psa ne rabiš imet niti na ketni, ker je po značaju navadno boječe potepuško ščene, ki se ga zaradi garjavega izgleda niti dotaknit ne upaš. Oči se mu pa tako ali tako ne bleščijo, ker so že zdavnaj otopele... Jebeš takega n-nožca. Naravno, easy popizdljivo bitje s presežkom življenja...to je pa druga... ;)

Objavljeno
takega psa ne rabiš imet  niti na ketni, ker je po značaju navadno boječe potepuško ščene, ki se ga zaradi garjavega izgleda niti dotaknit ne upaš. Oči se mu pa tako ali tako ne bleščijo, ker so že zdavnaj otopele... Jebeš takega n-nožca. Naravno, easy popizdljivo bitje s presežkom življenja...to je pa druga... ;)

:kva2: :kva2: :blush: :wub:

Objavljeno
strah pred...čim :blink: ?

pomanjkanjem sexa po pervyju? :blink: ....

sej niste resni no :grrr

a vas zjutraj na nočni omarici čaka ženin racun za "burno" noč? :whistle:

Ej, strah pač. Nekateri so slabiči. Preprosto ko pasulj.

Pa račun za burno noč? Baby, tudi to se nekaterim dogaja. Nekatere pač znajo (zlo)uporabljati svoje primarne spolne organe. Sem že naletel na takšne primerke, pa je kmalu letela čez prag.

Nekateri tipi pa neustreznega vedenja ne znajo prepoznat in definirat, pol se jim pa po 15 letih zakona zgodi, da ne vedo več kaj je prav in kaj narobe. No, takrat so pa res v qrcu.

Objavljeno

:grrr .....ne se šalit no :grrr

kaj se je zgodilo pa z zensko emancipacjio in pravico do uzivanja v sexu? :blink: :?

Objavljeno

kaj se je zgodilo pa z zensko emancipacjio in pravico do uzivanja v sexu? :blink:  :?

Takrat, ko so zavestno začele posegat po njej se je izkrivila. Pa kajje narobe z naravno danostjo do tega? Aja...premalo kompliciranja je...saj res... :)

Objavljeno (popravljeno)

kaj se je zgodilo pa z zensko emancipacjio in pravico do uzivanja v sexu? :blink:  :?

Hvala Bogu za žensko emancipacijo. Vsaj v določenih pogledih. :)

Menda pa ne boš rekla, da nekatere sexa žal ne uporabljajo tudi kot orožje. Zadnjič sem ravno govoril z eno, ki je rekla, da ga je ona svojemu tipu fafala samo dokler ga ni zapecala. Zdaj pa nič več. Da si slučajno ne bi kaj preveč predstavljal. :eek: In sem pol gledal tega njenega moža. Zelo otožno bitje. :cry:

Popravljeno . Popravil Polž
Objavljeno

A lahko napišem, da nimam komentarja na to in s tem povem vse....???

Objavljeno
In sem pol gledal tega njenega moža. Zelo otožno bitje.  :cry:

.....takih je kr neki bivših motoristov :( ....v mladih letih se je z njim prevozila in .....pa je čez cajt rekla da zdej morta pa mal poskrbet za naraščaj,dom,večji avto,službo in vse nujno potrebne zadev za normalno življenje - pa naj za en cajt motor proda in pole ko vse to uredita pa naj spet pride k hiši...lepo rečeno....pole - pole- pole lahko si mislte kaj jih je čakalo....zdej jih pa že par let poslušamo kako so si že izbrali motor,oblekco novo in....kej bi reku....zelo otožna bitja :hmm:

Objavljeno
Hvala Bogu za žensko emancipacijo. Vsaj v določenih pogledih.  :)

Menda pa ne boš rekla, da nekatere sexa žal ne uporabljajo tudi kot orožje. Zadnjič sem ravno govoril z eno, ki je rekla, da ga je ona svojemu tipu fafala samo dokler ga ni zapecala. Zdaj pa nič več. Da si slučajno ne bi kaj preveč predstavljal.  :eek:  In sem pol gledal tega njenega moža. Zelo otožno bitje.  :cry:

... slisim neke urbane mite.... :doze: :blink: ....o sexu kot orožju :blink:

ob tvoji zgodbici pa mi na misel pride zgolj ena beseda ..."prostitutka" :doze:

in zakaj ostaja moški s tako deklico? elaborirat prosim! more input! :wacko:

Objavljeno
in zakaj ostaja moški s tako deklico? elaborirat prosim! more input! :wacko:

Evo, tega pa ne vem. :wacko: One of the great misteries of life I guess. Samo opazujem in se čudim.

More input? To, da mu ga ne fafa več in zakaj, je ženska govorila pred celim omizjem. Tudi njen tip je slišal, pa se samo bebavo režal. Pa dojenček je pri hiši. Še kaj?

Objavljeno

:eek: ...pa je ni nihce informiral da je vulgarna :blink: ????

Objavljeno

Eh smo že malo spili in se režali. :lol1: Nekatere ostale bejbe pa so govorile, da se da med fafanjem celo orgazem doživet. Sem reku cool. Skratka imaš takve i onakve. Ampak v tej temi govorimo o tipih, ki služijo samo še kot predpražnik njenega psa.

Objavljeno

ta prasička ga zihr samo njemu ne fafa, drugim ga pa zagvišno vleče ... ;)

Objavljeno

ne gre za vulgarnost zaradi govora o sexu.....gre za vulgarnost, ki si jo dovolijo določena dekleta s tem ko tako mrtvo hladno deklarirajo moškega za svojo lastnino ki jim neizpodbitno pripada in z njo lahko počnejo karkoli zelijo...in to samo zato ker so se nekajkrat potrudile in jo nastavile...

in za kretenizem moških ki to igro špilajo dalje :glare:

Objavljeno (popravljeno)
Evo, tega pa ne vem.  :wacko: One of the great misteries of life I guess. Samo opazujem in se čudim.

More input? To, da mu ga ne fafa več in zakaj, je ženska govorila pred celim omizjem. Tudi njen tip je slišal, pa se samo bebavo režal. Pa dojenček je pri hiši. Še kaj?

Nikoli, zares nikoli ne zagovarjam uporabe fizične sile na ženskami. Ko pa prenehajo bit ženska, potem pa ubij hudiča, ki govori iz nje...samo tolk. Take pokvarjene, gobezdave in ogabne prasice, ne bi imel niti za v trgovino pošiljat. precej grdo...

Popravljeno . Popravil Anubis
Objavljeno
ta prasička ga zihr samo njemu ne fafa, drugim ga pa zagvišno vleče ... ;)

Je precej znana gospa. :blush:

Objavljeno
Nikoli, zares nikoli ne zagovarjam uporabe fizične sile na ženskami. Ko pa prenehajo bit ženska, potem pa ubij hudiča, ki govori iz nje...samo tolk. Take pokvarjene, gobezdave in ogabne prasice, ne bi imel niti za v trgovino pošiljat. precej grdo...

Mislim, da ne bom nikoli tako šibak, da bi uporabil fizično silo nad bejbo. Pa tudi, če bi lahko samo na ta način izgnal hudiča iz nje. Ji že raje pustim, da se sama cvre v peklu :grim . In grem naprej v stilu Nagayinega podpisa: zelo dolgo časa sem imel občutek, da se bo moje življenje kmalu začelo. :OK:

Objavljeno (popravljeno)

meni se zdi to vulgarno in predrzno in neokusno....

tko kot se mi zdi neokusno, da se žena dere mozu v telefon :" ne! ne boš ga kupu!..sem ti rekla da rabmo najprej kopalnico!"

neokusno... <_<

tako neokusno kot so prekratke minike, previsoke stikle, pregloboki dekolteji, preveč našminkani obrazi......čez vse to pa tako fino seka pramajhna samozavest...

:glare:

Objavljeno
meni se zdi to vulgarno in predrzno in neokusno....

tko kot se mi zdi neokusno, da se žena dere mozu v telefon :" ne! ne boš ga kupu!..sem ti rekla da rabmo najprej kopalnico!"

neokusno... <_<

To ni samo neokusno, to kaže na pomanjkanje spoštovanja. Dogaja pa se obema spoloma.

Kakorkoli: glavno, da je seks dober :grim

Objavljeno
To ni samo neokusno, to kaže na pomanjkanje spoštovanja. Dogaja pa se obema spoloma.

Kakorkoli: glavno, da je seks dober  :grim

seks in da zna bograč skuhat...

Objavljeno
seks in da zna bograč skuhat...

Ljubezen gre skozi želodec. Absolutno. Predin: Dišali so boki, melone v bluzi... Najbolj pa je dišal njen pražen krompir. :yea1:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!