JEJŽ Objavljeno Marec 22, 2005 Objavljeno Marec 22, 2005 Torej...bistvo vsega je,da je ženska strpna,popustljiva,ustrežljiva,pametna,pridna,sposobna,motorje mora met rada,pa kuhat mora znat. Ej,a sem zdaj jaz ženska? :?
Insallah Objavljeno Marec 22, 2005 Avtor Objavljeno Marec 22, 2005 Torej...bistvo vsega je,da je ženska strpna,popustljiva,ustrežljiva,pametna,pridna,sposobna,motorje mora met rada,pa kuhat mora znat. Ej,a sem zdaj jaz ženska? :? ← You have to stay in touch with your feminin side. :alien1:
JEJŽ Objavljeno Marec 22, 2005 Objavljeno Marec 22, 2005 You have to stay in touch with your feminin side. :alien1: ← Da,dragi... :(
Insallah Objavljeno Marec 22, 2005 Avtor Objavljeno Marec 22, 2005 Mah jebeš vse skup. Kje je vomitorium? :SS :)
JEJŽ Objavljeno Marec 22, 2005 Objavljeno Marec 22, 2005 Mah jebeš vse skup. Kje je vomitorium? :SS :) ← Ti si se na nas obrnil po pomoč,zdaj pa me zanima,če je kaj koristilo in če si se s prijateljem sploh kaj pogovarjal o tem-in kaj on pravi zdaj?
SiR Objavljeno Marec 22, 2005 Objavljeno Marec 22, 2005 jejz, eno ali 2 strqni sem isto vprašal jaz in bil deležen odgovora ... a si mal prešprical celo temo?
Insallah Objavljeno Marec 22, 2005 Avtor Objavljeno Marec 22, 2005 Ti si se na nas obrnil po pomoč,zdaj pa me zanima,če je kaj koristilo in če si se s prijateljem sploh kaj pogovarjal o tem-in kaj on pravi zdaj? ← Sva se pogovarjala. Tip je čisto zmešan na motorje - mojega kar boža in sanja. Ampak mu pomoje ne bo ratalo. :SS Jaz sem vrgel puško v koruzo. Saj ne moreš pomagat nekomu, ki si ne zna poslušat dobrih nasvetov. Je pa vseeno tale tema naplavila nekaj dobrih idej in izkušenj.
bubamara Objavljeno Marec 22, 2005 Objavljeno Marec 22, 2005 (popravljeno) kaj pa če bi jo ti zapeljal en krog ... včasih pač ne veš, kaj ti je všeč. če ne probaš.... mogoče bi potem lažje razumela....mogoče....sam predlog.... Popravljeno Marec 22, 2005. Popravil bubamara
Insallah Objavljeno Marec 22, 2005 Avtor Objavljeno Marec 22, 2005 kaj pa če bi jo ti zapeljal en krog ... včasih pač ne veš, kaj ti je všeč. če ne probaš.... mogoče bi potem lažje razumela....mogoče....sam predlog.... ← Bil tam. Poskusil tudi to. Pa še mojo kobilo (galoperka :OK: ) lažje spraviš na prikolico, kot tole bejbo na motor. :grrr Kak hudič grize in brca. :D
Pervy Objavljeno Marec 22, 2005 Objavljeno Marec 22, 2005 samo še enkrat, tak ki si pri svoji vulvoimetnici ne zna izborit pravice do motorja NI VREDEN da bi imel motor! simpl as that! <_< razumem če ni denarja pri hiši, ampak če je edina ovira ženska - DAMN! kupiš motor, vozit sam se je fajn, by-the-way pa tudi kaj položiš. čistilko pa tudi najameš za par jurjev mesečno! :grim pihhhhhh ko mi ni jasno zakaj eni gledajo take zmaje doma? da pa še ne fafa - what her use????? :hmm:
Insallah Objavljeno Marec 22, 2005 Avtor Objavljeno Marec 22, 2005 (popravljeno) Tista (ne)fafačica in tale žena, ki ne pusti kupiti motorja, nista ena in ista oseba. :grrr Sicer pa glede tega, kar si povedal Pervy. Howgh ;) Popravljeno Marec 22, 2005. Popravil Polž
pirrulz Objavljeno Marec 22, 2005 Objavljeno Marec 22, 2005 Tista (ne)fafačica in tale žena, ki ne pusti kupiti motorja, nista ena in ista oseba. :grrr ← ma obedve sta bedni. :BUA:
urqlle Objavljeno Marec 22, 2005 Objavljeno Marec 22, 2005 samo še enkrat, tak ki si pri svoji vulvoimetnici ne zna izborit pravice do motorja NI VREDEN da bi imel motor! simpl as that! <_< razumem če ni denarja pri hiši, ampak če je edina ovira ženska - DAMN! kupiš motor, vozit sam se je fajn, by-the-way pa tudi kaj položiš. čistilko pa tudi najameš za par jurjev mesečno! :grim pihhhhhh ko mi ni jasno zakaj eni gledajo take zmaje doma? da pa še ne fafa - what her use????? :hmm: ← :OK: :OK: :OK:
Gregs Objavljeno Marec 22, 2005 Objavljeno Marec 22, 2005 ne gre za vulgarnost zaradi govora o sexu.....gre za vulgarnost, ki si jo dovolijo določena dekleta s tem ko tako mrtvo hladno deklarirajo moškega za svojo lastnino ki jim neizpodbitno pripada in z njo lahko počnejo karkoli zelijo...in to samo zato ker so se nekajkrat... ... tudi to se zgodi... pametni odide stran oz. bolje rečeno: fukne jo čez prag... :grim
Gregs Objavljeno Marec 22, 2005 Objavljeno Marec 22, 2005 ... da pa še ne fafa - what her use????? ← ...ta komentar je vreden samo tega: :worship: .... :grim
Maichy Objavljeno Marec 22, 2005 Objavljeno Marec 22, 2005 samo še enkrat, tak ki si pri svoji vulvoimetnici ne zna izborit pravice do motorja NI VREDEN da bi imel motor! simpl as that! <_< ← Yap... :OK: Kar se pa tiste "fafe" tiče je pa bejba itaq čist mim.... :SS Sam dost žalostn da model ni prej vidu kaj ma..... tko da za obadva.... :BUA: Tista k se pa z vsem 4 bran, da bi jo na motor spravil pa... :slap: jah kaj nej rečm ne ve kaj zamuja... :P
JEJŽ Objavljeno Marec 23, 2005 Objavljeno Marec 23, 2005 Sva se pogovarjala. Tip je čisto zmešan na motorje - mojega kar boža in sanja. Ampak mu pomoje ne bo ratalo. :SS Jaz sem vrgel puško v koruzo. Saj ne moreš pomagat nekomu, ki si ne zna poslušat dobrih nasvetov. Je pa vseeno tale tema naplavila nekaj dobrih idej in izkušenj. ← Izgleda,da sem res malo "prešprical". Torej je zadeva zdaj rešena.Tip motorja nikol ne bo mel in to je to! Lahko pa odpremo novo temo,bi tut bil vesel takih debat...No in naslov teme bi bil: Motor ne pusti punce zraven. Any ideas? :unsure:
renton Objavljeno Marec 24, 2005 Objavljeno Marec 24, 2005 Če ji dovoliš da te komanidira pri takih stvareh pol pa mislim da ti bo kmalu prepovedala še dihat! (Moja je na začetku bla proti ker sem se pred leti dobro sesul toda sem kaj hitro dobil nekakšen kompromis češ kaj si pa ona želi pa sva zdaj vsak svojo poštelala) Tako da mislim da se da politično uštimat vsaj tričetrt primerov.
SiR Objavljeno Marec 24, 2005 Objavljeno Marec 24, 2005 Izgleda,da sem res malo "prešprical". Torej je zadeva zdaj rešena.Tip motorja nikol ne bo mel in to je to! Lahko pa odpremo novo temo,bi tut bil vesel takih debat...No in naslov teme bi bil: Motor ne pusti punce zraven. Any ideas? :unsure: ← Ja. Preveč resno si vzel "motorizem".
LordSmith Objavljeno Marec 24, 2005 Objavljeno Marec 24, 2005 glej preprosto je, ženska ima spolni organ ki ima veliko moč nad moškimi, moški pa ima kurac ampak je brez jajc. In tako se zgodi da je brez motorja in se mu to sploh ne zdi velika žrtva za dobro zvezo ali si misli "ma boljše ne motorja pa imam saj razpoloženo ženko ki mi da 1x na teden kot pa motor in spet nič seksa, tako kot je bilo dokler nisem spoznal nje!" :SS ← :OK: :lol1:
motobaby Objavljeno Marec 24, 2005 Objavljeno Marec 24, 2005 Ko bi vi vedel, kako se jaz zabavam ob branju te teme...........resnično :whistle: :OK: :lol1:
Insallah Objavljeno Marec 24, 2005 Avtor Objavljeno Marec 24, 2005 Ko bi vi vedel, kako se jaz zabavam ob branju te teme...........resnično :whistle: :OK: :lol1: ← Zabavamo se mnogi. Sploh, ker se ženske tako čudite, da je mogoče, da je kakšna ženska tako zatežena in da celo uporablja svoj organ zato, da izsiljuje svojega moškega. Pa o čem se ve pogovarjate na WCjih???? :afro1:
motobaby Objavljeno Marec 24, 2005 Objavljeno Marec 24, 2005 Pa o čem se ve pogovarjate na WCjih???? :afro1: ← Tega pa ne boš nikol izvedel :devil: :whistle:
bubamara Objavljeno Marec 24, 2005 Objavljeno Marec 24, 2005 Zabavamo se mnogi. Sploh, ker se ženske tako čudite, da je mogoče, da je kakšna ženska tako zatežena in da celo uporablja svoj organ zato, da izsiljuje svojega moškega. Pa o čem se ve pogovarjate na WCjih???? :afro1: ← na WCjih?????!!! pa kake ženske vi to poznate :grrr :slap:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se