SiR Objavljeno November 13, 2004 Objavljeno November 13, 2004 ktera mačka - felix domestica ali homo sapiens vulgaris sodomax?
Kruse Objavljeno November 14, 2004 Objavljeno November 14, 2004 Da ne smes macka prevec zadrogirat :? Aja, ne to... Ne smes bit podjetnik :P :OK: Ma, ne vem... :(
Thundercat Objavljeno November 14, 2004 Objavljeno November 14, 2004 (popravljeno) In kaj je nauk te zgodbe??? :naughty: ← da se z "mucami" ni za igrat? :hmm: ;) da moški ovce uspešno jebemo, ženske pa pri jebanju ostalih živalih nimajo take sreče? :hmm: Popravljeno November 14, 2004. Popravil Thundercat
Teya Objavljeno November 14, 2004 Objavljeno November 14, 2004 Da mora moški poskrbet za svoje muce :OK: ... Drugače so problemi...
Kruse Objavljeno November 14, 2004 Objavljeno November 14, 2004 Da mora moški poskrbet za svoje muce :OK: ... Drugače so problemi... Eh, a to je nauk zgodbe :? Kakor sem jaz razbral, ima probleme edino zenska - najprej jo je macek pogrizel, potem jo je pa moz pustil (pa jo podjetnik ne bo vec vzdrzeval :D ) A bi bil lahko nauk zgodbe ne varat moskega, ki te vzdrzuje? (pa ceprav z macko :wacko: )
Pervy Objavljeno November 14, 2004 Objavljeno November 14, 2004 A bi bil lahko nauk zgodbe ne varat moskega, ki te vzdrzuje? (pa ceprav z macko :wacko: ) ← :OK: :notworthy: :lol1: :grim BRAVO!!!!!!!!! evo lepo vidiš dve plati zgodbe: žensko - kriv je mož, ki jo je zanemarjal :angry: moško - kriva je zmešana baba, ki gre že mački nastavljat p**** :wacko:
Teya Objavljeno November 14, 2004 Objavljeno November 14, 2004 Eh, a to je nauk zgodbe :? Kakor sem jaz razbral, ima probleme edino zenska - najprej jo je macek pogrizel, potem jo je pa moz pustil (pa jo podjetnik ne bo vec vzdrzeval :D ) A bi bil lahko nauk zgodbe ne varat moskega, ki te vzdrzuje? (pa ceprav z macko :wacko: ) ← Misliš da je res ne bo več vzdrževal? :o Koliko sem razumela je bila nepotešena gospa gospodijna.... tukajlele pa sledijo alimenti in podobno. :grim Teta bo sedaj lahko našla enega aktivnega, pridnega strica :naughty: ... Naš podjetnik po pa ostal brez denarja in tudi sexa (tistega enkrat na mesec :kva2: ).... Zato fantje... poskrbite za svoje muce... da ne bo problemov... :OK:
Teya Objavljeno November 14, 2004 Objavljeno November 14, 2004 :OK: :notworthy: :lol1: :grim BRAVO!!!!!!!!! evo lepo vidiš dve plati zgodbe: žensko - kriv je mož, ki jo je zanemarjal :angry: moško - kriva je zmešana baba, ki gre že mački nastavljat p**** :wacko: ← Prav maš... itak da je kriva baba... jaz ZIHER ne bi mačke in podobnega iskala... enega vzdržljivega mladca bi našla, pa bi blo rešeno :D
Pervy Objavljeno November 14, 2004 Objavljeno November 14, 2004 Prav maš... itak da je kriva baba... jaz ZIHER ne bi mačke in podobnega iskala... enega vzdržljivega mladca bi našla, pa bi blo rešeno :D ← definitivno bolj varno, seveda če podjetnik tega ne zve :devil: .)
Thundercat Objavljeno November 15, 2004 Objavljeno November 15, 2004 Zato fantje... poskrbite za svoje muce... da ne bo problemov... :OK: ← naši kupujemo najdražji whiskas pa še s tem ni zadovoljna.... :blink:
lina Objavljeno November 15, 2004 Objavljeno November 15, 2004 Whiskas---najdražji??? Mogoče bi šel kdaj v kakšno specializirano trgovino in svoji muci privoščil nekaj profesionalnega (ne komercialnega)--ker jo ceniš seveda :)
SiR Objavljeno November 15, 2004 Objavljeno November 15, 2004 naši kupujemo najdražji whiskas pa še s tem ni zadovoljna.... :blink: ← če je govora o felix domestica: whiskas vsebuje preveč soli, kar je nevarno in kvarno za mucina jetra itd... Ti bo prej crknla, če boš wiskas vanjo metal ...
lojzi Objavljeno November 15, 2004 Objavljeno November 15, 2004 Muce vejo kaj je dobro ....zato ga namakam v Whiskas :OK: :yea2:
Kruse Objavljeno November 15, 2004 Objavljeno November 15, 2004 Misliš da je res ne bo več vzdrževal? :o Koliko sem razumela je bila nepotešena gospa gospodijna.... tukajlele pa sledijo alimenti in podobno. :grim Mogoce se motim, ker sem bolj na brzino pogledal tisto, ampak glede na imena se je stvar zgodila v Rusiji, in malce dvomim, da je tam stvar glede alimentov urejena (in pa glede na to da je Gospod pri denarju ima najbrz tudi poznanstva z mafijo.... pa za par dolarjev se da vse urediti...) A smo ze :topic:
Thundercat Objavljeno November 15, 2004 Objavljeno November 15, 2004 Whiskas---najdražji??? ← govorim v prispodobi, če ti še ni jasno nismo v temi Naši kućni ljubimci..... :)
lina Objavljeno November 15, 2004 Objavljeno November 15, 2004 Men je jasno...sam teb glih ni...no edin če so prispodobe rezervirane samo zate....oz. ti priporočam da si montiraš izmeničen kliker....dobiš ga v Iams briketih.
motoristek Objavljeno November 15, 2004 Objavljeno November 15, 2004 Men je jasno...sam teb glih ni...no edin če so prispodobe rezervirane samo zate....oz. ti priporočam da si montiraš izmeničen kliker....dobiš ga v Iams briketih. ← Zdaj mu pa še moraš razložiti kaj je kliker :lol1:
Kruse Objavljeno November 23, 2004 Objavljeno November 23, 2004 Ko nas je lojzi ze tako prijazno usmeril nazaj na temo .) Italijanski luster AKA Luster... Tole: Italian Chandelier - This is when you stand up and have a chick suck your dick while you munch her box. Caution: this may cause back injury with a fat chick. - Madd Mike & Slammin Sam, Nebraska Meni tale opis nekako ne gre skupaj s tole slikco.... :? Sym, a si preprican, da si dal pravi link :P (mogoce pa jaz ne znam vec anglesko O:-) )
SiR Objavljeno November 23, 2004 Objavljeno November 23, 2004 no končno je en pogruntu :) razlaga je prava, slika je pa tam napačna :) it's a truely vertical 69 :)
btobias Objavljeno Februar 4, 2005 Objavljeno Februar 4, 2005 :004 Perla kadarkoli boš rabila pomoč me lahko pokličeš!!!!!
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se