Black Knight Objavljeno Marec 18, 2005 Deli Objavljeno Marec 18, 2005 Danes prva ta zaresna tura.Iz Lj do Ivančne Gorice po avtocesti.V Ivančni sem se dobil s sodelavcem Borisom in naprej do Žužemberka, kjer je padla kavica. Nato po the best cesti od Dvora do Kočevja v Ribnico in čez Velike Lašče do Lj na pico v Trnovski zvon... Krasna turca...nekaj manj kot 200 km...perfect day :) ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mrki Objavljeno Marec 18, 2005 Deli Objavljeno Marec 18, 2005 Ob 2h poslal vse skup u PM :SS , se zapeljal domov po papirje, šel po tablico na AMZS, hitro skoču v leder pa se zapeljal v Poljansko dolino. Huso ni nič štrajkal: dvakrat je naredu kev kev, potem pa brez zavga palio! Srečal cel kup motoristov, če bi bil z avto bi se mi ko strgalo! Srečal :eek: Davea na novem bike-u v Šk. Loki na petrolu, pa mi je blo tolk :blush: da sem se kar mimo odpeljal. :fredy: Vroče je blo pa kot svinja, še posebej ker vsi motovilijo - mone. Vsega skupaj komaj 45 prijetnih kilometrov po suhih a prašnih cestah. Skratka, dober začetek sezone :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
strom Objavljeno Marec 18, 2005 Deli Objavljeno Marec 18, 2005 Pršu s šihta, poflancou makarone pa UAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Leteči Objavljeno Marec 18, 2005 Deli Objavljeno Marec 18, 2005 Videm-Vel.Lašče-Ribnica-Kočevje - Petrina - Brod- Kočevje...in nazaj domov .(100km)...Cesta suha (uglavnem) brez večje količine peska, razen ob Kolpi. Vroče pa kot sred poletja... :OK: :OK: :OK: ← Videm :? Ajgor a si ti mogoče iz naših koncev???? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Šarc Objavljeno Marec 18, 2005 Deli Objavljeno Marec 18, 2005 (popravljeno) Hvala sošolcu, za lepo vožnjo in potešitev. Sem ravno mojo kobilco v garaži pripravljal, pa se krotil, da nisem šel tablice dvignit, ko je pripeljal kravco FRJ pa me peljal na vroč pomladni dan v najbolj mrzlo dolino na gorenjskem ohladit živce. :P Sej bo kmal...... Bo mucek bele miške pojedu, pa se gremo spet peljat..... :OK: Popravljeno Marec 18, 2005. Popravil Sharc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
urqlle Objavljeno Marec 18, 2005 Deli Objavljeno Marec 18, 2005 Spet prekrasen dan za mano, štartal v Velenju, pa se potem motovilil na relaciji Šempeter-Celje-Šempeter, razlog gužva na relaciji Lj-Trojane, v kateri se je znašel KeC, no in nakar prihiti do Šempetra, potem pa lepo čez Tuhinjsko dolino do kamniške pumpe na kofe in potem lepo nazaj, nabralo se je slabih 200km, ceste v Tuhinju še vlažne, drugače pa HUDO vam rečem! :kva2: :kva2: :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Godfather Objavljeno Marec 18, 2005 Deli Objavljeno Marec 18, 2005 Divača-Strunjan-Portorož-Koper-Divača Kot vedno je bilo enkratno, tokrat je z menoj uživala tudi moja Katjuša. :yea1: :yea1: :yea1: :yea2: :yea2: :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mirko36 Objavljeno Marec 18, 2005 Deli Objavljeno Marec 18, 2005 OOooo tak noro lep dan, da se ni dalo zdržat. Po tablce pa vsaj nekaj deset km po prelepi Dolenski tam do Šenterneja pa nazaj v KRŠKO. Prijetno a jutri je nov dan in se spustimo kam dlje. Srečno :yea1: :yea1: :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno Marec 18, 2005 Deli Objavljeno Marec 18, 2005 Ista tura kot včeraj, ceste že fajn spucane od kamenja :grim sem pa srečal precej traktorjev :BUA: ...drugače pa :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Erik Objavljeno Marec 18, 2005 Deli Objavljeno Marec 18, 2005 Tudi jaz sem danes naredil približno 10km sicer brez plastik in luči, ampak vseeno je bilo :kva2: :kva2: :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
semamiz Objavljeno Marec 18, 2005 Deli Objavljeno Marec 18, 2005 :OK: Sem zamenu gume , :naughty: staro za novo :yea1: (Dunlop) , pol pa ena kratka furca ,da sem gume ulaufu :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bLuZoNdEr Objavljeno Marec 18, 2005 Deli Objavljeno Marec 18, 2005 Jez sem pa šel v Umag k stari mami na kosilo....vse skupaj 348km... je bila lepa otvoritev sezone: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mustang Objavljeno Marec 19, 2005 Deli Objavljeno Marec 19, 2005 (popravljeno) Poleg vsega fantastičnega kruzanja naj dodam le še; hvala Maši in Zoolotu! Vedno vesel njune kompanije :) Popravljeno Marec 19, 2005. Popravil Mustang Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DDEAN1 Objavljeno Marec 19, 2005 Deli Objavljeno Marec 19, 2005 Včeraj zdržal v službi do 9:00 nato odšel v Kranj na AMZS po tablce sledilo celodnevno uživanje v sončku (Kranj, Logatec, Ljubljana) cca 250 km Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Insallah Objavljeno Marec 19, 2005 Deli Objavljeno Marec 19, 2005 Poleg vsega fantastičnega kruzanja naj dodam le še; hvala Maši in Zoolotu! Vedno vesel njune kompanije :) ← Zbiljsko jezezo. Tamle zadaj pa se sveti moja ST in G.jeva CB 1300. :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
batzajla Objavljeno Marec 19, 2005 Deli Objavljeno Marec 19, 2005 obrisal prah,nalil bencin,nategnu ketno in šu do rondoja pa nazaj.kera nora fura :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ganges Objavljeno Marec 19, 2005 Deli Objavljeno Marec 19, 2005 (popravljeno) Ves vesel se vstanem zjutraj in si rečem "danes je pa dan registracije". Se odpravim porihtat papire, staro nalepko dol strgam, nalepim novo, do kolega in kratka vožnjica. Na koncu se še sam odpravim na Ptuj. Bilo je čudovitih 70 km vse skupaj in dovolj za začetek sezone (rit ni vajena in me je že malo bolela :D ). P.S.: Na poti z Ptuja proti Ormožu (nevem keri poznajo, na križišču mimo nove policijske postaje, kjer se cesta priključi glavni), je bila kot ponavadi dolga kolona. Pred mano je bila voznica rdečega osebnega avtomobila. Med oba smernima pasoma je na določenem mestu betonska ločnica. Vedno, ko se je kolona premaknila se je BABA (bila je mlajša) peljala lepo, ko pa smo zopet ustavili pa se je postavila tako levo, da je nikakor nisem mogel prehitevati (s kolesom se je skoraj dotikala "pločnika"). Spet se premaknemo in, ko pričnemo ustavljati ona zopet skrajno levo (tako, da je imela svojo levo prvo luč na desni luči od avtomobila pred seboj. Ko smo stali je cel čas gledala v vzvratno ogledalo, ampak jaz je nisem videl v obraz, ker sem ji bil preblizu. To se je ene 3-4 krat ponovilo nakar se odločim, da jo prehitevam za vsako ceno. Spravim se skrajno levo in jo pričnem prehitevati, želel sem ji nazaj pokazati tudi sredinec, ampak ko sem zapeljal ven pa nasproti ravno policija. Zato sem nadaljeval svojo pot in čimprej iz križišča, da se nebi kje odločili in za mano. Res ne morem razumeti kaj je z nekaterimi ljudmi???!!! Jaz sem mnenja, da sem ko sem se vozil v koloni kolono večal (ker sem bil med dvema avtoma), če pa grem naprej pa jo sproščam ker sem ob boku z avtom. Jaz nje nisem fizično ogrožal, ona mene je! Kaj jih daje faušija, ker oni morajo v koloni čakati?.... Vem, da je bila podobna tema že velikokrat obdelana, ampak me vedno znova neverjetno razpizdi!!! Ko sem se tako vozil za njo sem celo razmišljal, da bi z velikim, mastnim karbonskim ščitnikom na rokavicah udaril po njeni šipi in če bi mi bila sreča naklonjena jo tudi razbil. Ampak s tem bi si najverjetneje nakopal same težave in sem se raje sam žrl :angry2: :angry2: :angry2: lp in čim manj podobnih bedakov na cestah! Popravljeno Marec 19, 2005. Popravil kukecb Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Marec 19, 2005 Deli Objavljeno Marec 19, 2005 Ob 9.00 sva z Marjanom - Honda VFR , krenila proti Dravogradu in nato čez Radlje na "Route 69". Cesta je še precej posuta, na višjih delih je ob cesti še veliko snega. Srečala sva vsega enega motorista (A) in sicer BMW R 1150 Gs na parkirišču pri okrepčevalnici (še zaprto). Nadaljevala sva do Dravograda in preko Velenja domov. :OK: cca 170 km. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Marec 19, 2005 Deli Objavljeno Marec 19, 2005 Še ena fotka zaledenelega jezera . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Marec 19, 2005 Deli Objavljeno Marec 19, 2005 včeraj kljub vročini in slabemu beri bolanemu počutju sem preživela del dopoldneva in celo popoldne v zadnjem fotelju golde,pot naju je vodila po AC do postojne potem pa po stari naprej proti kopru oz solinam ter prečkanje meje s hrvaško nato pa po nekih čudnih cestah do poreča,rovinja,in nazaj s postankom v limskem fjordu,spet čez neke čudne vasi,motovun mi je bil še najbl znam pa nazaj na isti mejni prehod a je dragonja,ter na hama hama v barko velo v žusterni in lepo proti postojni pa zopet na avtoba do unca in lepo na rakek.krasen dan odpeljanih prijetnih 350kilomertov.danes pa počitek oz čajkči,lekadolči in neoangini Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Marec 19, 2005 Deli Objavljeno Marec 19, 2005 Joj skoraj pozabil: :yea2: :yea2: :yea2: včeraj spustil zverino na plano - deviška vožnja z novo pridobitvijo :yea2: :yea1: sicer samo 15 km, ampak je pasalo da ni za povedat :grim :OK: (no še boljše bi blo če bi mel tablco gor :ninja: ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
urqlle Objavljeno Marec 19, 2005 Deli Objavljeno Marec 19, 2005 Da še jst dodam svoje, okol 12ih štart v Velenju(v družbi KeC-a)relacija Lj, odločiva se, da greva čez Šmartno ob paki in skoz Braslovče, potem pa skoz Trojane v prestolnico, mim Trojan obupna gužva zaradi tovornjakarjev,(KeC, a nisi reku, da majo prepoved :? :P ), no nakar prispeva do 3M, spijeva eno kavo, kam pa zdej? Mahneva jo v smeri Novga mesta, vendar sfaliva oz. moja malenkost očitno še ne pozna tako dobro te majhne Slovenije in greva direkt proti Kočevju, na tej relaciji srečava dva divjaka(mater si me prestrašu ti na Suzi, a si z motosveta :? ), pred Kočevjem zavijeva levo proti Dvoru, odlična cesta, še boljši ovinki, lepo slediva možu na velikem GS-u(si motosvetovc :? maš pir v dobrem), potem pa skozi Trebnje in Sevnico in nazaj skoz Celje in proti Velenju, no zadnjih 30km, je blo pravih adrenalinskih, saj se je pripravljalu k dežju, zato se vsem tistim vozniko, ki so bili na kakršn koli način ovirani, iskreno opravičujem :P ....no nabralo se je slabih 300km, letos pa v 3dneh dobrih 700...da ne pozabm...ps še pa še PAŠE!!! :worship: :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kađiva Objavljeno Marec 19, 2005 Deli Objavljeno Marec 19, 2005 (popravljeno) Uff ja ta sobota je pa bla lepa, čeprov z ne veliko sonca pa vseeno :) Ob 10.30 smo se gorenci zbral pred Rondo-jam v KR in odšli lepo LT proti Medvodam,kjer smo še ravno ujeli zaključne besede Zajca & co. Po kakšne pol ure ogledovanja novih motorjev in pogovora s prijatelji smo Peco, Rock, Metalbike, Cvetoo in pa še eden nemotosvetovc,in seveda moja malenkost krenili proti Ridam :OK: ...cesta je bila do tam kar OK, tud same Ride so še kr v redu z izjemo "glavnega ovinka" ki je moker :angry2: No po kratki pavzici je nekaterim prišla na misel,da bi šli do morja :blink: ...Rock in njegov KTM kolega sta takoj naznanila da ne gresta do morja,...jaz pa nisem bil siguren al naj se jima pridružim pri vožnji nazaj al naj grem z ostalimi do morja :doze: .......lahko ugibate za kaj sem se odločil :D ..morje!!!! Sredi poti proti Obali sem se začel spraševati zakaj mi je tega treba,...to je predolga fura za začetek sezone :slap: ....no sokec v Piranu (hvala cvetoo .) ) in razgled na morje (ki sploh ne vem več če je še slovensko :doze: :D ) me je prepričalo da sem prav naredil,da sem šel :) ...nazaj grede smo srečali dve radarski kontroli, a smo bili na srečo že predčasno opozorjeni tako da smo jo odnesli brez kakšnih prekrškov. Nekje na Ridah smo se po nesporazumu zgubili med seboj tko da sem pot naprej proti domu nadaljeval sam. Preden sem zavil proti domu sem šel še malo naokoli :grim ...in posledica tega je bilo,da sem domov prišel med dežnimi kapljami, v temi in to s temnim vizirjem :eek: ..no ja naredil 351km in to prečudovitih kilometrov :OK: P.S. pi*** vse me boli,...ni kondicije spljoh!! :lol: :lol: :lol: lp cagiva Popravljeno Marec 19, 2005. Popravil cagiva Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Insallah Objavljeno Marec 20, 2005 Deli Objavljeno Marec 20, 2005 A. To sta bila torej vidva - se še ne poznamo, ampak pošiljam pozdrave za nazaj :) Upam, da bomo naslednjič tudi kakšno rekli in kaj spili skupaj. ← It's a deal. :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno Marec 20, 2005 Deli Objavljeno Marec 20, 2005 130 km po prekmurju, prlekiji, štajerski, mal hladno, drugače pa :OK: :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave