Skoči na vsebino

Vtisi z dnevnih vozenj 2005

Brrrm

Priporočene objave

živjo

danes ena lepa kurešček-ribnica-kočevje-žužemberk-črnomelj-potem pa prvič iz črnomlja v kočevje in nazaj na kurešček

črnomelj-kočevje lepa fura ampak ker sem šel prvič sem vozil ko po jajcih pa še sonce sem imel v oči bilo je tud kar nekaj peska na ovinkih skupaj 200km

l.p.janih :OK: :OK:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

danes krožna tura Ljutomer-Ormož-Sr. ob Dravi-HR-domov....veliko traktorjev in blata po cestah  :doze:

Ptuj-Ormož-Ljutomer | tankanje | Ljutomer-Ormož-Ptuj. Pa se mi ni zdelo, da mi na relaciji Ormož-Ljutomer blo kaj dosti blata. :hmm: Kakor tudi ne traktorjev. Srečal pa enega modela, ki mi je iz neke male plehnate škatle na štirih kolesih mahal ven kot nor, ko sem ga prehitel. Čeprav ga ne poznam, po videnih gestah sodim, da je pozdravljal in ne preklinjal.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

včeraj in danes

na šiht z motorjem.. skupaj cca 240km

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

včeraj in danes

na šiht z motorjem.. skupaj cca 240km

pa sem videl tvoj motor že nekajkrat pred štukom v mb in gor nalepko motosvet. pa nisem vedel kdo je. kaj delaš kje v bližini štuka?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Včeraj Lj-Logatec-Laze-Cerknica:

zanimiva vožnja po poznopopoldanskem sončku, poskusil zanemariti vse tiste šleperje, ki so prekinjali moj tempo vožnje, v logatcu naletel na zaporo ceste mimo pokopališča, moral obrniti in še enkrat čez logatec :angry2: (bravo cestarji - nobene oznake dokler ne prideš do gradbišča..

spet zanemaril to slepo ulico in se osredotočil na cesto in dogajanje na njej in ...ovinke do Rakeka... :wub: .. party&sex plac pri Cerknici (ex vojašnice) je postal ena sama ravnina... :cry: polna bagerjev in tovornjakov.

Cerknica-Planina-Laze-Logatec-LJ

Noč, na poti Cerknica-Rakek vozil za kamionom, ki je ravno zapeljal z omenjenega gradbišča - žurka... prah.. :SS ker je zavil proti Lazam sem švignil do Planine in tam nazaj na Laze in po ovinkih :wub: do Logatca, tankal za 4500SIT :eek: 18l benza in hitro v garažo..

danes bomo spet mal naftno krizo povečali, ker je tak lep sonček...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Včeraj: k Šilerju po novo obutev za Zja...nato pa zelo easy vožnja preko Ruš nazaj domov.

Danes: pobegnil iz službe že ob 13uri, se malo kasneje dobil z Dr-big, odšibala sva proti Ptuju čez Vurberk,nadaljevala proti Sl. Bistrici po stari cesti do MB, skočla pod Pohorje na kavo,on obveznostim naproti jaz pa sem odpeljal še eno rundo: Šentilj-Sladki Vrh-Lenart-Ptuj-Maribor in domov.

lp vuk

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Danes preko Ivančne in Bogenšeperka v Litijo do Fičota kjer sva jih ene par rekla (hvala za postrežbo) potem pa sem odrinil proti Grosuplju od koder sem v sončni zahod odjezdil proti domu.

Krasen dan za furco, sonce je prav lepo grelo v hrbet, jutri definitvno ponovim vajo, konec tedna bomo pa delal ko bo dež.

LP

Leteči

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Danes po motorček (je bil na osmeh rednem servisu :eek: ), potem pa šreko Sodražice do Gerovega... dvakrat gor-dol... :yea2: .... pa potem na ride... na grozdej&kitkat party... :yea2: ... potem še na sestanek... in lepo domov... 256 lepih km... :yea2:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Tudi jaz v sredo na Veliki Klek. Lepo vreme, ampak me je vseeno vožnja pustila ravnodušnega. So mi dolomiti bolj všeč. Kilometrov pa malo čez 500.

LP

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

....lepo vreme me je zvleklo ven...resda bolj soft varianta toda bilo mi je lepo....dobro da je še toplo - pri prečkanju reke me je fajn zalilo,pole pa se je blato še bolj prflikalo na mene....poleg ritja sem odpeljal še turistično furco čez Kobariški stol - kjer sem srečal štiri švabe z potovalnimi endurcami - pač so na dopustu in zato je bilo tud dost fotkanja na vrhu....popili neki skupi - oni še pojeli in pole skupi proti Učji...tam sem jim pomahal u slovo - in po levem bregu reke Soče proti domu - tik pred domom zaslutim da neki ne štima- pa ja - poknjena prva guma....v dveh tednih dvakrat guma- upam da ni spet kakšen žebelj iz prve svetovne vojne...tko - gremo flikat,ker jutr bo tud lep dan....

Šele zdej vidu... Tm čez smo jo mi lanskoleto švignili z mopedi... dvobrzinci, trobrzinci pa ene dve plastike... :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Eno kratko furco sem naredu tko za dušo, ampak ceste so pa polne ko :devil: .

Škatla do škatle :BUA: No cca 70 km je pa blo.

:OK: Grem nazaj delat.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

...šel v hribe,ker je pač lepi dan :D ...resda iskal pot do italijanske kapelice (po turistični poti nisem hotel .) ..resda lutal....ene trikrat sem "jebal" vse po spisku .) ....ma je bilo lepo...lep razgled :OK: ...hladna studenčnica...kosmate maline....

..ja pa pozabu.....prvo "jebanje"....ostalih ni dokumentiranih,ker sem imel vsega že čez glavo :grim :grrr

post-2263-1127304859_thumb.jpg

post-2263-1127304870_thumb.jpg

post-2263-1127304885_thumb.jpg

post-2263-1127305072_thumb.jpg

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Harije-Pregarje-Obrov-Podgrad-Ilirska Bistrica-Šembije-Ilirska Bistrica-Gostilna Potok-Ilirska Bistrica(h punci :004 )-Harije

Zakon, sam gume slabš držijo, je led po cesti :ninja:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ena beseda: mrzlo. :xx:

:yes: čista resnica :cry: verjetno bom še ponoči sanjala tople ročke v svoji dlani...

v bistvu smo danes doživeli en tak opening v sezono ozeblih pomodrelih prstov :doze:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

:yes: čista resnica  :cry: verjetno bom še ponoči sanjala tople ročke v svoji dlani...

v bistvu smo danes doživeli en tak opening v sezono ozeblih pomodrelih prstov  :doze:

Od vsega teksta, mi je najbolj žgečkljiv tisti v rdečem.

Kaj praviš BolhA?! :naughty:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Včeraj, 22.09.

Protagonisti: AfricaTwin, moja najdražja inu moja malenkost

Jesenice - Poreč

fajht - megla - mraz - burja - Dragonja - aaaahhhhhh toplooooo

Poreč - Jesenice

zelo toplo - burja - fajht - megla - dež - fajht - noč+fajht - home sweet home -šnopc - :zzz:

Rezime: Kar v redu turica! Saj lepo vreme je itak preveč kičasto.... :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Danes je prov pasal po dolgem času spet na motor, ko je tako lepo vreme. Ampak na žalost samo KR-LJ-KR pol je blo pa treba v službo :angry2:

Ampak jutri je nov dan!!!!! :kva2:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

lepo vreme mi ni dalo miru...mal po ovinkih do tržiča,naprej čez dolžanovo sotesko in mal fjakanja po makedamih tm okol.rezerva->nazaj,tankat pa še mal pred iskro se afnat.

prou ena tistih fur..... :) špica dan B)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!