Sanda7 Objavljeno Oktober 1, 2005 Deli Objavljeno Oktober 1, 2005 danes pa na zadnem zicu golde do idrije,most na soči čez vršič do kranjske gore,jesenice,skok do bleda na moto zbor(brez veze)postanek v kranju in nazaj na rakek,kr solidna turca :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Robert Objavljeno Oktober 1, 2005 Deli Objavljeno Oktober 1, 2005 Ker naj bi bil Maltatal samo do 6.10 odprt in je to zadnji vikend v tem letu, sem se odločil, da skočim gor, ker še nisem bil :D Z Autoroute sem zračunal skoraj 500 km in ker vem, da rad marsikaj poslikam in ponovem tudi posnamem, sem se odločil, da jo odrinem že ob 7:30 .) Oblekel sem si vse možne stvari, ki jih premorem in odrinil proti Avstriji. Zjutraj je bil še mraz, vendar ker sem bil konkretno oblečen mi mraz sprva ni prišel do živega. Uspelo mu je šele malo pred Volčami, ko me je skoraj do Kobarida spremljala megla. Zeblo je je več ali manj le v roke. Na srečo imam vedno s seboj tudi dežno opremo, zato sem si oblekel še dežne rokavice in mraza skoraj več nisem čutil. V megli, pa sem imel probleme z vizirjem, ker se je na njem nabirala voda in če sem hotel sploh kaj videt sem si ga moral ves čas brisat :devil: V Kobaridu hvala bogu spet sonček, ki me je spremljal do Gmunda, razen v kotlinah in dolinah, kjer sonce pač ne pride .) Od Seebodna do Gmunda, ob reki Lieser, potekala zanimiva soteska, vendar je na parih mestih potrebno bit zelo previden, ker je par ovinkov kar fajn zaprtih, pred njimi celo prometni znak, ki udeležence v prometu opozarja na motoriste. To mislim, da v mojem življenju prvič vidim ali pa do sedaj še nisem opazil :hmm: No, od Gmunda naprej, pa oblaki skoraj za sneg, ki me spremljajo do vrha Maltatala (jezero Speicher Sameralm). Seveda, preden sem prišel na vrh, sem v dolini moral plačat 8 EUR. Na vrh prispem ob 12h (z motorjem le jaz in en avstrijec) in se odločim, da pomalicam. Snamem rokavice in občutim konkreten mraz. Nč, spet si nadanem rokavice in se odločim, da pomalicam v dolini. Čelade sploh ne dam dol, ampak jo imam kar na glavi :D Vzamem fotoaparat in kamero in na hitro mal posnamem in poslikam, ker opazim, da na hribih na koncu jezera sneži in, da se vse hitreje bliža k meni. Po desetih minutah slikanja, snemanja in opazovanja narave začutim, da začenja padat kot nek leden dež, zato jo hitro popiham v dolino. Med potjo se veliko ustavljam in slikam, tako, da se za malico ustavim šele ob jezeru Brennsee. Tukaj pa je bilo že lepo toplo in prijetno, tako, da me je toplina potem spremljala do doma. Prispel ob cca 17h. Vmes sem se ustavil še ob Mangartskih jezerih in potem še ob Belopeškem jezercu, da sem se malo pretegnil .) Nabralo se je malo čez 480km, pot pa je bila podobno kot prejšnji teden, ko sem sel na Nockalm in sicer Batuje - Bovec - Tarvisio - Arnoldstein - Notisch - Matschiedel - Windische hohe - Kreuzen - Feistritz - Ferndorf - Dobriach - Millstatt - Seeboden - Gmund- Maltatal - Gmund - Seeboden - Radenthein - Feld am See (Brennsee) - Afritzer See - Villach - Wurzenpass - Podkoren - Kranjska Gora (tankanje) - Fusine (Mangartski jezeri) - Tarvisio - Belopeško jezero - Predel - Bovec - Kobarid - N.Gorica - Batuje. Še nekaj slikc iz poti .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Robert Objavljeno Oktober 1, 2005 Deli Objavljeno Oktober 1, 2005 Še par .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Robert Objavljeno Oktober 1, 2005 Deli Objavljeno Oktober 1, 2005 Še štiri za konec :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Oktober 1, 2005 Deli Objavljeno Oktober 1, 2005 evo work hore of the day :) cez col v ajdovščino..pa v kanalu na pico..pa nazaj čez postojno...pa na ridah smo fante v modrem srečali...pa prav nobenega "ridaša" .... :) :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TinaRR Objavljeno Oktober 1, 2005 Deli Objavljeno Oktober 1, 2005 Danes nažalost nič kaj dober vtis :cry: . Šli pa smo vrhnika - logatec - postojna in nazaj :ninja: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zlati Objavljeno Oktober 1, 2005 Deli Objavljeno Oktober 1, 2005 Šentjur,Logarska dolina preko Pavličevega sedla v Železno kaplo potem pa levo čez Obirsko , MP Ljubelj ,obisk motozbora na Bledu. Ker pa so dnevi že kratki in večeri hladni je bilo treba pohiteti domov čez Brnik Domžale,Trojane,Celje ,Šentjur Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
atek Objavljeno Oktober 1, 2005 Deli Objavljeno Oktober 1, 2005 danes lj-vrhnika-sežana-kras-manče-vipava-col-podkraj-logatec-lj vreme krasno kot najbrš tudi drugje na začetku malo mraz potem pa moč sončka :OK: :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DDEAN1 Objavljeno Oktober 2, 2005 Deli Objavljeno Oktober 2, 2005 Včeraj Žiri - Logatec - Idrija - Žiri Krasen sončen zaključek sezone. Jutri pa odjavit in čakat pomlad. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ski_Fanatic Objavljeno Oktober 2, 2005 Deli Objavljeno Oktober 2, 2005 Včeraj tura na Bled. MB-Konjice-CE-Tuhinjska-postanek za kafe in gretje .) nato pa proti KR in na Bled(moto zbor-taka tuga :? ). Pol pa pičli nazaj proti MB, vmes ena mala malca in gasa domu.....brrrr...zvečer že kar mrzlo... :cry: Drugače prijetna vožnja, v prijetni družbi :OK: , pa mislim da ena izmed zadnjih letos.... :wacko: B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Oktober 2, 2005 Deli Objavljeno Oktober 2, 2005 (popravljeno) aja pa čist tko mimogrede...smo še tele srečal...pa ker sem mela glih fotoaparat s sabo sem še tole prtislna :) če pa slučajno koga moti da sem slikco nalimala naj pove da urgiramo da se sname :) Popravljeno Oktober 2, 2005. Popravil Nagaya Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Robert Objavljeno Oktober 2, 2005 Deli Objavljeno Oktober 2, 2005 (popravljeno) Mene ne moti, jaz osebno rad vidim, da ni le gol tekst, ampak je tudi kakšna slikca pripeta :D Pozdrav od Roberta P.S.: Če pa večino populacije to moti, potem bom tudi sam nehal slikce limat :) Popravljeno Oktober 2, 2005. Popravil Robert Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Oktober 2, 2005 Deli Objavljeno Oktober 2, 2005 no sej nima veze :) ...blo ja prav fletno..pa še neko hudo teto italijansko na tdm smo srečal, ki bo strašno pasala v temo o motoristkah..samo nje nisem prtislna :( Jaz tut ne ... ker sem ravno pizzo mlel ... Velika bavarska stružnica je pa stala na avtobusni postaji na nasprotni strani ... potem, ko smo z njo blazno uživali čez Col, Godovič, Waydoušno, Gorico ... Všeč m ije bil umirjen stil vožnje, prehitu me je en FJR1300 pa en jezni-litrski-japonc, pa Böb ene parkrat pa Nagaya ene parkrat ... Pozdravljal sem kar vestno, asocialnosti mi včeraj ni mogel očitati nihče - razen morda Ducatisti, ki sem si jih želel iti pozdravti, pa nam ni zneslo zaradi nekaterih usputnih opravkov ... Pa nekje pred Gorico smo srečali Karmen, če se ne motim ... Blo je luštno. Za kilometre ne vem, kolk jih je blo, ... Pravzaprav me sploh ne zanima. Verjetno "ravno dovolj" :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Oktober 2, 2005 Deli Objavljeno Oktober 2, 2005 Vceraj ob 10.15 startali Ixs, Icy, Fire in moja ne-ravno malenkost. Picili preko Logatca (kjer smo srecali gorenjce - pa najbrz se koga) in nato preko kalc, stare poste do Ajdovscine in do Nove Gorice, kjer je bila prva popotna kavica. Iz Gorice preko bovca (2. kavica) cez vrsic v Kr. goro (kavica, sok in pizza). Po kosilu se do Bleda pogledat na zbor od Gorenjca (beda), tam prvo pivo spili in nazaj. Z Ixsom nabasala direkt na uno nesreco pri kranju (cca 2 min. za resevalci/gasilci) in zato nazaj do kranja in cez Valburgo, Tacen na drugo pivo v ljubljani... Slike sledijo, ko jih dobim oz. jih kdo drug prilima. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
M@to Objavljeno Oktober 2, 2005 Deli Objavljeno Oktober 2, 2005 Včeraj: Jesenice - Kr.Gora - Predil - Bovec - Kobarid - N.Gorica - Šempeter - Opatje selo - podolgem in počez po kraških cesticah (iskala kako avtentično oštarijo) - KOmen - Špacapan :SS in nazaj po dolini Soče do Bovca - Predil in domov. Čudovit dan, ki ga ni pokvaril niti slab vtis iz Špacapana in večerni mraz. Velja omeniti: Na poti od Kobarida proti jugu sva v Idrskem zavila na Livek - Livške ravne - Kambreško in v Ročinju prišla nazaj na glavno cesto. Do Livških raven kar v redu cestica (za cruizanje z kako enduro ali potovalnikom, ni za plastičarje :) ) na vrhu pa prečudovit razgled vse do Tržaškega zaliva :OK: . Nekaj km naprej je bilo par km hudo zdelanega in zanemarjenega makadama, tako da sem še z Africo (dva gor in cestne gume) kar malo švical :kva2: Srečala sva kar nekaj motoristov, precej ducatistov, verjetno je bil tudi kak motosvetouc med njimi .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vuk76 Objavljeno Oktober 2, 2005 Deli Objavljeno Oktober 2, 2005 Sobota: Maribor-Sl.Bistrica-Podčetrtek-Bizeljsko-Brežice-Krško-Zidani Most-Laško-Celje-po stari cesti do MB. Uživaška,zjutraj še rahlo hladna turca, ki se je prav prilegla po enotedenskem premoru. Nedelja: MB-Lenart-Radenci-G.Radgona-Murska Sobota-Tišina-Radenci-G.Radgona-Lenart-Maribor. Proti včeraj rahlo topleje, prvotni namen furce v MS je bil ogled drag-a, ampak sonček(ter pravo glasanje: 3 proti 1) smo raje izkoristili za uživanje dobrot v Motelu Čarda v Nemčavcih;domov prispel skupaj z prvimi dežnimi kapljami. Srečal kr nekaj motoristov in preživel lep dan. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno Oktober 2, 2005 Deli Objavljeno Oktober 2, 2005 (popravljeno) danes dol do Novega marofa, 100 km piste in nazaj domov.....treba izkoristit vreme :) .....'družbo' mi je delal Ventil Popravljeno Oktober 2, 2005. Popravil jose Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Oktober 3, 2005 Deli Objavljeno Oktober 3, 2005 :: nedelja, 01. oktober 2005 :: prva oktobrska (prvooktobrska) vožnja je potekala po relaciji šentjur-lesično-podsreda-senovo-brestanica-zidani most-rimske-trbovlje-marija reka-AC-celje-šentjur 165 km, najboljših v oktobru v zasavju me je dobil dež, ki je nehal šele nekje pri žalcu.. dvakrat srečal dva motorista, ki sta očitno delal isto vožnjo, vendar v obratni smeri.. marija je bila zaradi suše z motoristi (edini na MR) preveč napaljena (beri: vlažna), zato je zaradi pomanjkanja trenja nisem mogel pošteno obdelat.. sem pa bil edini, zato še piva nisem mogel nikomur plačat.. milo mater.. :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pissmonkey Objavljeno Oktober 4, 2005 Deli Objavljeno Oktober 4, 2005 (popravljeno) Včerajšnih 100 km na Grobniku, vreme :OK: samo 30 EUR popoldan... :OK: Popravljeno Oktober 4, 2005. Popravil pissmonkey Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno Oktober 4, 2005 Deli Objavljeno Oktober 4, 2005 (popravljeno) nedelja, 2. okt s kolegom precesala skoraj polovico gorickega (enduro voznja), vozila cca 3-4 h (vecina gozd) non stop, bilo je :OK: mogoce malo premokro in premalo hard Popravljeno Oktober 4, 2005. Popravil stuhec Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
digg Objavljeno Oktober 5, 2005 Deli Objavljeno Oktober 5, 2005 nedelja, 2. okt s kolegom precesala skoraj polovico gorickega (enduro voznja), vozila cca 3-4 h (vecina gozd) non stop, bilo je :OK: mogoce malo premokro in premalo hard ← ja res je blo dobro, samo na poti domov se pa je pa tak vlilo da to ni res. To morama ob prvi priliki ponovit! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Oktober 5, 2005 Deli Objavljeno Oktober 5, 2005 gladko. "asrano". delno mokro. hladno. vsekakor uzivancija po tednu dni abstiniranja. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Moto32 Objavljeno Oktober 5, 2005 Deli Objavljeno Oktober 5, 2005 Včeraj in danes naredu skupno dobrih 250km :yes: To niti ni tko malo,glede na vreme... Vsi km narejeni po dežju (od rahlega dežja pa do nalivov) :cry: Wintexov dežni kombinezom je zakon,treba bo pa zamenat škornje (al pa gamaše nabavt) in obiskat Kompija :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Oktober 6, 2005 Deli Objavljeno Oktober 6, 2005 :OK: :yea2: :yea1: :worship: skratka konkretno popoldne. B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Draksler Objavljeno Oktober 8, 2005 Deli Objavljeno Oktober 8, 2005 Popoldne sem naredil sem en lep krog po Gorenjski in srečal ene 4 motoriste! Na relaciji Selška dolina, Dražgoše, Besnica, Kranj in malo okrog Kranja sem napravil okrog 80 km! Kar prijetno se je vozit v tem letnem času - definitivno rabim novo čelado (piha)! Cesta - pričakovano slaba - pesek, listje, sadje, zemlja.... Jutri bo lepše vreme - vsaj napoved je takšna in verjetno, da bo padla še kakšna fura! Da Nedelja dobi pravi smisel... Danes sem napravil 30 000 km po števcu- lepo za dve leti in pol. Mare Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave