bmwslo Objavljeno Oktober 8, 2005 Deli Objavljeno Oktober 8, 2005 Žalec-Škofja Loka- Cerkno-Tolmin, postanek pri prijatelju in obiiilno in dooobro kosilo, nato čez Novo Gorico-Ajdovščino-LJ_žalec. cca 360 km, zgleda da je tole nakaka poslovilna vožnja za letos. :OK: :unsure: :unsure: :cry: :cry: :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Oktober 8, 2005 Deli Objavljeno Oktober 8, 2005 zajebano je če se po dobremu tednu brez motorja usedeš na neregistriran motor z namenom da ga sam mal segreješ pol pa kr nevede vržeš v prvo in že se voziš brez čelade po rakeku :slap: :slap: upam da bo jutr vreme ker že prov nucam eno furo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vojč Objavljeno Oktober 8, 2005 Deli Objavljeno Oktober 8, 2005 danes cca. 75 km z novo CBR 1000 R :) ..na žalost mi je bila kot sopotnica v kombiju :( rajši bi jo zajahal :yes: saj 1km pa sem se vseeno peljal :OK: Kolega je debelejši za novo CBR 1000R, jaz pa bëë........ :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Leteči Objavljeno Oktober 9, 2005 Deli Objavljeno Oktober 9, 2005 Zjutraj odrinil v precej mrzlo in oblačno jutro. Skozi povsem usrane ride proti morju. Dol je pravi balzam, sonce brez oblačka in prav prijetno toplo. Naredil en krog po obali in se počasi vrnil v tole našo klinčevo sibirijo. Bemti primorci dajte malo sonca posodit ta teden :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kađiva Objavljeno Oktober 9, 2005 Deli Objavljeno Oktober 9, 2005 No po enem tednu sem spet spravil na motor,odločil sem se da enkrat za spremembo ne grem na Obalo :blush: ...ja šel sem do Trebnjega pogledat maksijevce in varno vožnjo,...lep popoldanski izlet ampak zelo zelo mrzlo!!!!! :wacko: nazaj grde po AC se mi je tko domov mudilo na toplo,da sm če se le dalo vozil tm okol 200km/h :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tedybear Objavljeno Oktober 9, 2005 Deli Objavljeno Oktober 9, 2005 Za zaključek sezone; Bled - Domžale - Moravče - Zagorje - Sevnica - Mokronog - Škocjan - Otočec - pa po AC do Ljubljane - po stari do Kranja - Naklo - od tu naprej so se mi pridružili trije sportaki - Posavec - pol še mal proti Jesenicam pa domov. Mraza nič spljoh :rolleyes: , termo perilo rulz...čez kak dan pa odjavt :glare: . Srce je proti, zadnja guma in denarnica pa... :fight2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno Oktober 9, 2005 Deli Objavljeno Oktober 9, 2005 do Novega marofa pa nazaj....se bo treba bolj oblačit, ker ni več neke vročine :unsure: :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
peter1 Objavljeno Oktober 9, 2005 Deli Objavljeno Oktober 9, 2005 :OK: lepo ...lepovidi ,da se še kar vozite,tudi jaz bi se pa ni bilo časa ta vikend,sam posprava ga pa še naum kakšen km bo še letos magar po snegu kot lani pozdrav vsem ,pa da bo čimprej nova sezona :OK: :OK: pa še ena slikca iz snega -ogled Planice-skokov z motorjem pa še ene dva sem videl tam z bajki Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Killroy Objavljeno Oktober 9, 2005 Deli Objavljeno Oktober 9, 2005 Luštnih 225 km je dons po dveh tednih premora kr pasal :) Z gebretom pa z njegovim bratrancem smo šli skupej do Bohinjske Bistrice, kjer sta onadva šla naprej do Bohinja, jaz pa eno solorajdersko čez Petrovo brdo do Mosta na Soči do kolegice na en vroč kakav s smetano(mater je pasal :yea1: ), nato pa čez Idrijo, Logatec in Ljubljano nazaj na Bled. Bilo je :OK: Lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Oktober 9, 2005 Deli Objavljeno Oktober 9, 2005 danes se je po krasu,vipavskem,goriškem,ilirsko bistriškem,nabralo lepih malce vetrovnih 255km Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Šarc Objavljeno Oktober 9, 2005 Deli Objavljeno Oktober 9, 2005 Pa še moj zaključek sezone: Kranj, Petrovo brdo, Tolmin, Kobarid, Dolina Lepene, Vršič, Kr Gora, pa domov. Lepo, mrzlo, pa za živčke na pašo peljat. Posočje pa take lepe jesenske barve v sončku, da sam gledaš. Jebat ga, zima prihaja in ni ga čez dobrega toplega domačega ognjišča. :D Sej bo kmal pomlad Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Oktober 9, 2005 Deli Objavljeno Oktober 9, 2005 Ljubno - Logarska Dolina - Pavličevo sedlo - Železna kaplja - po avstrijski strani Karavank do Arnoldsteina - Trbiž - Predel - Mangart - Bovec - Tolmin - Cerkno - Škofja Loka - Kamnik - Černivec - Ljubno Dinamičnih 400km :yes: , dopoldne sicer hladnih, popoldne pa ravno pravšnjih za motoriziranje (izvzemši kakšno sotesko ali pa prelaz :( ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Oktober 9, 2005 Deli Objavljeno Oktober 9, 2005 m-m-m-m-m-mr-mrrrr-mrzlo. :xx: ampak vseeno 180 km. :grim in pozdrav sotrpinu v sl. bistrici na crni aprilii mille. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
margo Objavljeno Oktober 9, 2005 Deli Objavljeno Oktober 9, 2005 toplo oblečen do postojne-do morja ni znesl, nazaj cez kladje v sk. loko. Smo strečal kar nekaj motoristov :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DrAc0 Objavljeno Oktober 9, 2005 Deli Objavljeno Oktober 9, 2005 No ne vem ravno, ce bi to opredelil kot zakljucek sezone. A mrzlo je bilo. A uzitek ni bil dosti manjsi, sploh ko 2 tedna tudi videl nisem motorja.. :) Relacija..pa.. Idrija - Planina - Cerknica - Sodražica - Ribnica - Kočevje (Tu je bil čaj z rumom ki ga je castil > frankie <, Hvala, hvala... :) Prijetna debata...ter (spet) prijazno dejanje frankie-ja,..ki mi je namazal ketno s sprejem....Tnx again.. Potem pa pocasi nazaj..(Pi*da se hitro temni zadnje dni!) Kočevje - Ribnica - Škofljica - Ljubljana - Brezovica - Logatec - Idrija .. Ej..franike..mater ej..mate mrzlo tam dol...ko sm prsu v Idrijo...sm se brez problemov..vozu z odprtim vizirjem.....dol pr vas mi je mraz pa skoraj..prste na roki nesu.. No ja..okoli 250 km..pa dokaz da se vedno obstajajo... bolj zamorjeni kraji..od Idrije. :) Cau Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno Oktober 9, 2005 Deli Objavljeno Oktober 9, 2005 Noro je bilo. Karton pomaga :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cvetoo Objavljeno Oktober 9, 2005 Deli Objavljeno Oktober 9, 2005 Po dolgem času spet furica po lepih in praznih cestah, tam kjer se najraje vozim. Dežela Cvetja v jeseni, Žiri, Logatec, Planina, Cerknica, Sodražica, Ribnica, Ložine, kosilo, nato pa spet proti domu preko LJ in Šk. Loke. Srečal presenetljivo veliko motoristov, bilo je prav fino, mislim, da še ne bomo vrnili tablice. LP Cvetoo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Oktober 9, 2005 Deli Objavljeno Oktober 9, 2005 juhuhuuuuuuu :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Oktober 10, 2005 Deli Objavljeno Oktober 10, 2005 Po dolgem času spet ena uživaška SOLO furca za živčke poštelat. Brez kufra, le fotoaparat v tank torbo, poln kesel bencina in gasaaaa. Na Brezovci sta me dohitela en čoperist in en Goldwingar, ki sta jo lepo brisala proti primorski. Se zalimam za rit Goldwini in evo tik tak in cik cak Postojne. Pred tem seveda preklel posvinjani "The ovinek" na Planini! :angry2: Od tam naprej pa res čisto pravo soliranje! Kras je tudi v tem času čudovit! Srečujem kar veliko motoristov, pzdravljam in uživam malo v ovinkih malo v naravi. Čez Štanjel se spustim navzdol in si ogledam Sv. Katarino, nakar v Ajdovščino, N. Gorico, Most na Soči in po moji priljubljeni poti čez Podbrdo in Sorico v Bohinj. V Podbrdu srečam nekaj trike-ov. Žirovci? Iz Bohinja pa po stari cesti in do Kranja po Avtocesti visa domov. Tokrat v hitrejšem tempu. Tako lepo ZR-ka že dolgo ni pela! :OK: Nabralo se je cca 350 uživaških. Slikce Sorice v čudovitih jesenskih barvah pa v naslednjih dneh. Je fotoaparat ostal v Bohinju pri Lady! In da ne pozabim. Zvečer DDV z vklopljenim surround zvočnim sistemom in pivom v naročju. Prazna bajta rules, pa čeprav se trese :OK: !!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno Oktober 10, 2005 Deli Objavljeno Oktober 10, 2005 so prejšni teden se vsi šatejerci hvalili koliko sonca da je pri njih ! in sem šel v soboto pogledat koliko resnice je na tem ! NIČ ! 15 stopinj oblačnih od lj do ptuja, ormoža in ljutomera kjer sem si po kakem mesecu spet privoščil da vidim koliko pravzaprav beštija leti ! nova zajla za števec in par deci olja bo dovolj do prvega snega ! tudi v nedeljo ob povratku nič sonca, le več blata po podpohorski vinski cesti in vzpodbuda perestaltiki po stari cesti čez Frankolovo ! saj obljubljajo novo prevleko asfalta ! :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
M@to Objavljeno Oktober 10, 2005 Deli Objavljeno Oktober 10, 2005 :OK: lepo ...lepovidi ,da se še kar vozite,tudi jaz bi se pa ni bilo časa ta vikend,sam posprava ga pa še naum kakšen km bo še letos magar po snegu kot lani pozdrav vsem ,pa da bo čimprej nova sezona :OK: :OK: pa še ena slikca iz snega -ogled Planice-skokov z motorjem pa še ene dva sem videl tam z bajki ← Zima? A je to kakšen problem spljoh? :) :kva2: :xx: :ninja: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Oktober 10, 2005 Deli Objavljeno Oktober 10, 2005 Po dolgem času spet furica po lepih in praznih cestah, tam kjer se najraje vozim. Dežela Cvetja v jeseni, Žiri, Logatec, Planina, Cerknica, Sodražica, Ribnica, Ložine, kosilo, nato pa spet proti domu preko LJ in Šk. Loke. Srečal presenetljivo veliko motoristov, bilo je prav fino, mislim, da še ne bomo vrnili tablice. LP Cvetoo. ← zakaj zmeri Rakek pozabte napisat je med planino in cerknico :angry2: .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cvetoo Objavljeno Oktober 10, 2005 Deli Objavljeno Oktober 10, 2005 zakaj zmeri Rakek pozabte napisat je med planino in cerknico :angry2: .) ← A je to tam kjer je ena srebrna GW na desni (v moji smeri vožnje ) pred enim večjim poslopjem parkirana? :P Če je to tam, a moram potem nov potopis sestaviti :) :whistle: BTW, kako to, da si ti skoraj vsak dan tam okoli in da te jaz nikdar ne vidim? A greš kdaj tudi ven iz spalnice :lol: :yea1: Cvetoo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vuk76 Objavljeno Oktober 10, 2005 Deli Objavljeno Oktober 10, 2005 (popravljeno) Končno se je tudi meni uspelo spraviti spet na motor, današnji dopust sem izkoristil za furco: MB-Sl.Bistrica-Podčetrtek-Bistrica ob Sotli-Brestanica-Krško-Novo Mesto-Trebnje-Bič-Šmartno-Trbovlje-Marija Reka(gor-dol-gor-dol)-Šempeter-Sl.Bistrica-Maribor. Ceste ponekod zelo zasvinjane,listje se tudi že nabira,ampak sonček je bil še vseeno dovolj močan,da ni zeblo, spet pa pozabil pogledat na števec kolko km se je nabralo. lp vuk Popravljeno Oktober 10, 2005. Popravil vuk76 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stefic Objavljeno Oktober 10, 2005 Deli Objavljeno Oktober 10, 2005 Evo, po dolgem cajtu vceri spet bil v sedlu, tile vikendi letos so mi kr neki gume pa servis prsparal...se fura: Br. Reber-Dvor-Kocevje-Ribnica-Sodrazica-Loski Potok-Cabar (Hr)-Prezid-Babno Polje-St. trg-Sodrazica-Ribnica-Lasce (ne gre brez odojka)-Dvor-garaza...nabralo se je nekaj cez 200 km, mrzlih a cudovitih jesenskih barv. Srecal bl malo motoristov, so pa vsi odzdravli :OK: Ta petek zjutraj pa na krvodajalsko, ce bo vreme pa se na zadnjo letosnjo furco, se ne vem kam :hmm: Uzivajte! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave