Skoči na vsebino

Vtisi z dnevnih vozenj 2005

Brrrm

Priporočene objave

Jaz sem včeraj tud šel prvo furco!!!! :OK: :OK: :004

Naredil zgolj 50km, ker nimam še tablice! :krneki:

Bilo je nepozabno! :yea2:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Danes sem šel na easy do Podpeči na kavico...za prvo letošnjo turico čist dost, jutr pa kam dlje :) ...

A pa te ni nič zeblo? :hmm:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

A pa te ni nič zeblo? :hmm:

Včeraj je bila moja prva letošnja furca, sicer še brez tablice in le 40 km.

Ampak... komaj sem čakal ta trenutek in nimam besed kako je bilo lepo... :OK:

:004 :oops:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Divača - Izola - Ljubljana - Divača Full uživaško razen tisti del od Postojne do Planine je še kr moker in tako sem usral ves motor.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Padli prvih 160 km letos :OK: star tod doma-Velke Lašče-Sodražica-Bloška polica-Cerknica-Rakek-Planina-Logatec-Vrhnika-Ljubljana-Grosuplje-garaža(vikend v okolici Grosuplja)Ceste suhe sem pa tja mokre (kjer se sneg topi) :BUA: malo vetrovno(okoli Blok)Občutki za prvo letošnjo furco ODLIČNO-5 :yea1:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

jesssss :OK: :OK: :OK: ,

tud jest dons registriral motor in ponovil včerejšno "črno" furo, le z razliko da sm v Dvoru zavil proti severu (še prej dolil gorivo) in ne nazaj kot včerej. Šel skozi Žužember-Krko-Vidm -Dobrepolje in prišel vn na Rašči. Ker je mojo bolšo polovico vrgel prehlad v pojstlo, sm imel sabo mlajšega sina,......fulll uživa, no in na Rašči ga vprašam, sine, no a veš kje sva zdej. Ja ja vem reče, tuki je oštarija Slavček, HALOOOO :kva2: (nočem delat reklame), matr mularija, po kom se dons orentirajo, skor sm padu dol :grim :grim :grim . Sej nebi nč reku, ampak kaj pa Trubarjev Hram ki je bil 50m od naju. Mislm pa to ni res. :hmm: :hmm:

No in nadaljevala proti Kočevju do doma, kjer se je ravno obrnla stotka......

Krasno, super , lepo,.... :OK: :OK:

srečal tudi ene 5 motoritev, in dobil zanimiv občutek, nevem zdelo se mi je da so bili avtomobilisti kr nekako uvidevni :OK: :OK:

lp :yea1:

P.S. relacija Kočevje - Dvor, je še zmerom zakon :OK:

Popravljeno . Popravil SHARKi
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Evo ravnokar prišel s prve resne turce letos, skupaj s KeC-om sva se podala zmagam naproti, štartala v Velenju in se podala proti prelepi koroški, najprej Mislinja potem Slovenj Gradec nato Dravograd in potem vse tako naprej do Prestolnice štajerske Maribor, hitro na eno kavo v štuk, malo očke spočit na brhkih deklinah, ki hodijo zelo pomnkljivo oblečene nato do DKS-a, mal lušte si nardit, potem pa proti domu nazaj, vmes se ustavla še pr Perviju, in potem skoz Vitanje in Hudo luknjo nazaj v Velenje, nabralo se je dobrih 200km in povem vam Pa še pa še pa še PAŠE! :OK:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pa še pa še pa še PAŠE! :OK:

Pa še prav maš stari :OK:

P.S. Pred štukom še pozdravila Špilferderberja ki je v civilu skakal tam naokoli :D

Popravljeno . Popravil KeC
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

zdravo vsm,

danes prvič na motorju sedu in morm priznt, da se mi še zdaj smeji. Sicer samo do Celja pa nazaj. Lepo je bilo.

lp

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

No. Pa smo zaceli! :OK:

Resda samo iz brloga - garaže do Slov. Bistrice in do doma - Maribora.

Slabih 50 km, ampak za prvi dan je dovolj, se je vseeno še treba malce ogret za tapravo furo. :yea1:

Upam, da bo v soboto dovolj leop za daljši krog

LP Milko

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

:topic: Pa mate vi tukaj(zadnjih nekaj poustov) že registrirane motorje al kr mal na črno? :?  :ninja:

zdej je naša ljuba država :angry2: poskrbela, da se lahko tud švercaš z drugo tablco

za traktorje sta dej dve različni velikosti tablc in tamala je ista kot za motorje :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Aaaaaaa...... pa je padla prva letošnja vožnja s tablico :P

..izpred AMZS v Kranju direkt na črpalko in hitro do Medvod, potem mimo Zbilj in čez Mavčiče še na obisk k prijatelju motoristu, in potem direkt nazaj v Kranj.

Kratka a vsekakor lepa vožnja :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Mozirje - Žalec - Pirešca - Polzela - Šmartno/Paki - domov

svinjsko fajn :yea2:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ma menda bo treba it res registrirat! :krneki: Včeraj na c.c.a 15km razdalje trije policiski avti! :blink: Tolk jih ne srečam tud takrat ko je najhujša sezona! :angry2:

En policiski avto sm moral celo čakati v križišču,ker sem zavijal levo oni pa peljali naravnost. :eek:

Pol jaz pa po gasu proti domu in dohitim enga benfla pred njim pa kombi!

Ko se približam pa,da bi ga prehitu fantiček rata mal živčen in prehiti kombi pred menoj jaz pa seveda za njim! Pol je pa tiščov tizga benfla da je komi spelov ovinek ampak jaz skoz lepo za njim! V vas je prletu s mal majn kot 150!To pa ni tok mal za vas! Jaz sem pol zavil proti domu,norca pa pustil naj nori po vaseh!! :BUA:

Mulc misli da je glavni,če ma benfla,ki ga je dubu od fotra! :angry:

:oops:

Skratka adrenalinsko dobro! :yea2:

LP!

Popravljeno . Popravil tato
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Čez zimo sem jo samo kdaj pa kdaj poslušal. Zvok ak-ja čez 8k mi vedno postavi kocine pokonci. Včeraj sem jo končno tudi občutil. Njo, ki me še ni razočarala. Ko sva skupaj v počasnem in hitrem sva kot eno. Med nama in bliskom (lahko da tud policajskim <_< ) je samo asfalt. In ta je v tem času res čudn. Pa to je že druga zgodba!

Najprej je bil test vremena :krneki: , potem legalizacija :unsure:, na koncu pa še uresničena potreba, ki sem jo najpogosteje čutil cez zimo :yea1: !

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Včeraj naredil prve kilometre,relacija ormož-ptuj-ormož 50km,občutki :OK: .več pozornosti,pa sem polagal novi čeladi,jakni in rokavicam,ki sem komaj čakal da jih probam.srečal nisem nobenega motorista,razen popoldan na poti v službo črno cbr1100xx po ormožu.bilo pa je tudi prvo srečanje z radarjem,samo odziv drugih voznikov je bil hitrejši,tako da so blendali že 3km prej.skratka za prvič :grim

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Takole, včeraj sem registriral motor in naredil eno kratko turo (cca. 55 km) :) Občutek je božanski :worship: Danes pa takoj po službi na motor ;) :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Včeraj in danes naredo okrog 100km.Relacija je bila večina okolica MB.Ceste 99%suhe in brez peska :D

Vsega skupaj pa vido samo en :eek: radar :eek: ,tako da ni panike,kajti verjetno še spijo :zzz:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Včeraj namontiral novo zadnjo gumo Dunlop D220. Mogoče bo pa na račun mal trše gume padu kakšn kkm več - upam. Sicer pa jo sprobu na relaciji Kočevje - Petrina - Dol - Brezovica - Kočevje.......Cesta suha /uglavnem/ brez neke večje količine peska, razen ob Kolpi, o gumi pa zaenkrat vse najboljše. Dons spet :OK: :OK: :OK: :OK:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Včeraj me je premamil sonček, pa sem prišel na eno bistro idejo, da bi naredil en krog skozi vas. :slap:

Speljem od hiše, proti glavni cesti, zapeljem okrog ovinka, tam pa seveda kekci v zasedi! :kva2:

Tako hitro še nikoli nisem obrnil motorja! Pa gasa nazaj v garažo, vrata zapret pa na okno špegat, če so šli za mano. :lol1:

Pi..., bo treba res tablco zrihtat, pa čelado na glavo, pa izpit v žep. Drugič zna bit tole drago! O:-)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Videm-Vel.Lašče-Ribnica-Kočevje - Petrina - Brod- Kočevje...in nazaj domov .(100km)...Cesta suha (uglavnem) brez večje količine peska, razen ob Kolpi.

Vroče pa kot sred poletja... :OK: :OK: :OK:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!