Port Folio Objavljeno April 11, 2016 Deli Objavljeno April 11, 2016 Evo pa sem zrihtal ,strgal sem notranje šive ,današnja noč je odločilnaq če bom moral še enkrat pod nož res sem včasih kmet na kvadrat In moja draga me slika v popolni agoniji ,da ji bi telefon zatlaču nekam kjer sonce ne posije .......je rekla ,ti bom pokazala sliko drugič ko boš spet pretiraval Na ortopediji.... ...bil na podobnem, glede trganja šivov in ponovne operacije.....majčken ima tvoja kar prau, "been there, done that"! Ne želim več ponovitev, prav tako tebi lahko le želim, samo najboljše, "take it easy, life is to short". maus, Kmet2, DAMI34 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
FLY Objavljeno April 11, 2016 Deli Objavljeno April 11, 2016 Kmet2 a je to Dr.Pompe: Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno April 11, 2016 Deli Objavljeno April 11, 2016 pred 1 uro, Port Folio pravi: ...bil na podobnem, glede trganja šivov in ponovne operacije.....majčken ima tvoja kar prau, "been there, done that"! Ne želim več ponovitev, prav tako tebi lahko le želim, samo najboljše, "take it easy, life is to short". Hvala,sej zdej ležim čist na miru in upam da ne bo treba odpirat še enkrat Bmflar, DAMI34, maus in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno April 11, 2016 Deli Objavljeno April 11, 2016 pred 14 minutami, Kmet2 pravi: Hvala,sej zdej ležim čist na miru in upam da ne bo treba odpirat še enkrat prvezat te je treba DAMI34 in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno April 11, 2016 Deli Objavljeno April 11, 2016 (popravljeno) pred 7 minutami, maus pravi: prvezat te je treba Pa 4 mlade bjonde na tebe naščuvat Popravljeno April 11, 2016. Popravil HD-Dyna maus, Kmet2 in DAMI34 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno April 11, 2016 Deli Objavljeno April 11, 2016 pred 4 urami, maus pravi: sj jih ne .. ampak Kmet2 bi res morau mau po riti fasat .. s ketno od kawasakija ... sj ve, da mora počivat ampak se ne pusti motit men je najbolj všeč, ko me Kmet opozori, da ne smem pretiravat in da moram bit previden. DAAAAA maus in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno April 11, 2016 Deli Objavljeno April 11, 2016 pred 13 minutami, HD-Dyna pravi: Pa 4 mlade bjonde na tebe naščuvat k majo mini kawasaki majćke na seb pred 1 minuto, DAMI34 pravi: men je najbolj všeč, ko me Kmet opozori, da ne smem pretiravat in da moram bit previden. DAAAAA ja sj DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno April 11, 2016 Deli Objavljeno April 11, 2016 pred 1 minuto, DAMI34 pravi: men je najbolj všeč, ko me Kmet opozori, da ne smem pretiravat in da moram bit previden. DAAAAA Jz hočem vsem dobro sam seb ne ....čudn vse skupaj DAMI34 in maus 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno April 11, 2016 Deli Objavljeno April 11, 2016 Nehita ga zezat, k se ne sme preveč na glas smejat Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno April 11, 2016 Deli Objavljeno April 11, 2016 Pravkar, DAMI34 pravi: Nehita ga zezat, k se ne sme preveč na glas smejat Sej se ne smeji s kolenom DAMI34, Kmet2 in I30 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno April 11, 2016 Deli Objavljeno April 11, 2016 Pravkar, Kmet2 pravi: Jz hočem vsem dobro sam seb ne ....čudn vse skupaj si hotu brazgotino povečat, da bi biu zmagovauc res si za šeškat DAMI34 in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno April 11, 2016 Deli Objavljeno April 11, 2016 Pravkar, maus pravi: si hotu brazgotino povečat, da bi biu zmagovauc res si za šeškat Eto, sej ga en ortopedski kirurg poučuje ... DAMI34, maus, Kmet2 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno April 11, 2016 Deli Objavljeno April 11, 2016 pred 4 minutami, HD-Dyna pravi: Sej se ne smeji s kolenom pr njem nikol ne veš kake vibracije lahko povzroča pa une tri bjonde kr k men pošlji, men ne bo noben šiv počil (najbrž) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno April 11, 2016 Deli Objavljeno April 11, 2016 Pravkar, DAMI34 pravi: pr njem nikol ne veš kake vibracije lahko povzroča pa une tri bjonde kr k men pošlji, men ne bo noben šiv počil (najbrž) Hmmm, kam se je pa ena zgubila ????? Če jih hočte pa več, morte pa kej razstrelit Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno April 11, 2016 Deli Objavljeno April 11, 2016 konc lajkou za dons s ketno ga je treba ... ne pa z rokco, k da bi tapkou znamke Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Port Folio Objavljeno April 11, 2016 Deli Objavljeno April 11, 2016 1 hour ago, Kmet2 said: Hvala,sej zdej ležim čist na miru in upam da ne bo treba odpirat še enkrat Vzam eno gorjačo in jo imej ob postelji, ko pomisliš, da ne bi bil več rad pri miru, se užgi po drugi nogi (THE zdravi), sam tolk da dobiš "kindly reminder", da se moraš mal več mirkat in imet več potrpljenja v fazi zdravljenja. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno April 11, 2016 Deli Objavljeno April 11, 2016 Sem bil že večkrat poškodovan in se je obnesla moja trma in volja po čim hitrejši rehabilitacijo ,tokrat ne.......kdor ne reskira ne profitira ,no ja včasih moraš pa tud požrt kar si skuhal pik1, DAMI34 in Port Folio 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno April 13, 2016 Deli Objavljeno April 13, 2016 No samo ležanje ni bilo dovolj saj se mi je začela kri nabirat v podkožju ko je bilo koleno polno ,tako mi ni preostalo drugega kot vrnitev na ortopedijo in punkcija 1dcl pa še mal so izpumpal in stara navodila ,hladit in počivat ter se v petek vrnit na še eno punkcijo .........lepo sem jo skuhal pravi kirurg zdej pa samo držimo pesti da se ni kaj inficiralo .... Šta je tu je RobiRoberto, Igi Pop, DAMI34 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno April 13, 2016 Avtor Deli Objavljeno April 13, 2016 Je kr komplicirano to z drugo koleno Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno April 13, 2016 Deli Objavljeno April 13, 2016 Pravkar, stuhec pravi: Je kr komplicirano to z drugo koleno Ma ni panike,to so že rutinske operacije ,problem je ko ne gre vse po načrtih,takrat se pač rehabilitacija zavleče . Bmflar in stuhec 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno April 13, 2016 Avtor Deli Objavljeno April 13, 2016 Pa vzrok se zna ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno April 13, 2016 Deli Objavljeno April 13, 2016 Pravkar, stuhec pravi: Pa vzrok se zna ? Pa normalno .....na kratko ....jaz bedak DAMI34 in stuhec 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno April 13, 2016 Deli Objavljeno April 13, 2016 (popravljeno) pred 5 minutami, Kmet2 pravi: Ma ni panike,to so že rutinske operacije ,problem je ko ne gre vse po načrtih,takrat se pač rehabilitacija zavleče . Operacije so najbrž res rutinske za kirurge, za paciente pa prav gotovo NE ... Popravljeno April 13, 2016. Popravil RobiRoberto DAMI34, Bmflar, stuhec in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno April 13, 2016 Deli Objavljeno April 13, 2016 Pravkar, RobiRoberto pravi: Operacije so najbrž res ruutinske za kirurge, za paciente pa prac gotovo NE ... To pa drži Robi. DAMI34, Bmflar in RobiRoberto 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno April 13, 2016 Avtor Deli Objavljeno April 13, 2016 pred 2 urami, Kmet2 pravi: Pa normalno .....na kratko ....jaz bedak Pa veš kje telo trpi ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se