pupa Objavljeno Julij 19, 2001 Deli Objavljeno Julij 19, 2001 Ne vem tocno koliko sem bila stara mislim, pa da okoli 16-17-18. Pri 20 sem pa spoznala nekoga, ki je bil kar nekaj let starejši. Zdej sem pa 23 let!!! Torej nad 15!! kisses Pupa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Julij 19, 2001 Avtor Deli Objavljeno Julij 19, 2001 in kaj ima zdaj to veze s forumom?! ----------- remember the times when sex was safe and motorcycles were not? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Julij 19, 2001 Deli Objavljeno Julij 19, 2001 Samo odgovarjam mislim da AK-ju. kisses Pupa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Julij 19, 2001 Deli Objavljeno Julij 19, 2001 quote: 4v koncni fazi ji še vedno lahko ostane pervy, Ad4: ehehe.... Pervy... mladicek... lej, kolk mlad je.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Julij 19, 2001 Avtor Deli Objavljeno Julij 19, 2001 quote: 4.1 - lahko sem tudi drugi. so little girls to do, so much competition! "sorry" stari,samo zensk je vec kot moskih na svetu. GO GET THEM,TIGER! ----------- remember the times when sex was safe and motorcycles were not? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Julij 19, 2001 Deli Objavljeno Julij 19, 2001 pa ceprav 5 letnice!!?? kisses Pupa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Julij 19, 2001 Deli Objavljeno Julij 19, 2001 Ice: 16-17-18 ima veze, da je Pupa takrat enkrat (matr ma slab spomin ) dozivela svoj prvi flodr... Pervy: ma, saj vem, da se ne bi sekiral, tudi ce bi bil drugi... kar pa mislim, da bi bil... Pupa: ja, tudi 5-letnice, ce imajo vsaj 20 let podlage... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Julij 19, 2001 Deli Objavljeno Julij 19, 2001 Ne, ne, jaz nisem o nikakršni podlagi govorila!! Jebeš podlago, osnova mora biti dobra in zanimiva!! kisses Pupa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ak Objavljeno Julij 20, 2001 Deli Objavljeno Julij 20, 2001 quote: Ne vem tocno koliko sem bila stara mislim, pa da okoli 16-17-18 ...Hmmm, pa pravijo, da si ljudje zapomnijo svojega prvega..., Pupa ima pa kar veliko luknjo v spominu ... What the hell ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ak Objavljeno Julij 20, 2001 Deli Objavljeno Julij 20, 2001 quote: Jebeš podlago, osnova mora biti dobra in zanimiva!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Julij 20, 2001 Avtor Deli Objavljeno Julij 20, 2001 quote: quote: Jebeš podlago, osnova mora biti dobra in zanimiva!! ne se sekirat,ak,zenska logika.moskim absolutno nedostopna. ----------- remember the times when sex was safe and motorcycles were not? Edited by - Ice on 20/07/2001 08:28:25 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ak Objavljeno Julij 20, 2001 Deli Objavljeno Julij 20, 2001 quote: ne se sekirat,ak,zenska logika.moskim absolutno nedostopna. ja, ženske so res ena posebna vrsta ljudi... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Julij 20, 2001 Deli Objavljeno Julij 20, 2001 quote: quote: Ne vem tocno koliko sem bila stara mislim, pa da okoli 16-17-18 ...Hmmm, pa pravijo, da si ljudje zapomnijo svojega prvega..., Pupa ima pa kar veliko luknjo v spominu ... What the hell ? Jaz se zelo dobro spomnim mojega prvega!!! Pa tudi vem, koliko sem bila stara. pa to ni bilo v tistih letih, ki sem jih ze nastela, ampak.... Takrat (pri 15,16,17) sem pa zacela "hoditi" s tipi, ce lahko temu sploh tako reces. kisses Pupa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Julij 20, 2001 Deli Objavljeno Julij 20, 2001 quote: quote: ne se sekirat,ak,zenska logika.moskim absolutno nedostopna. ja, ženske so res ena posebna vrsta ljudi... Ce ne bi bile posebna vrsta, ne bi bile zanimive za moške!! kisses Pupa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ak Objavljeno Julij 20, 2001 Deli Objavljeno Julij 20, 2001 quote: Jaz se zelo dobro spomnim mojega prvega!!! Pa tudi vem, koliko sem bila stara. pa to ni bilo v tistih letih, ki sem jih ze nastela, ampak.... Sej mi je zdel, da je blo 14 , pa nisem 'mel jajc napisat ... Keep on rollin' Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Julij 20, 2001 Deli Objavljeno Julij 20, 2001 quote: quote: Jaz se zelo dobro spomnim mojega prvega!!! Pa tudi vem, koliko sem bila stara. pa to ni bilo v tistih letih, ki sem jih ze nastela, ampak.... Sej mi je zdel, da je blo 14 , pa nisem 'mel jajc napisat ... Keep on rollin' Si preprican, da pri 14h???? kisses Pupa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Julij 20, 2001 Avtor Deli Objavljeno Julij 20, 2001 al tko natancno nas to tudi ne interesira.vazno,da ves,kje je spredaj in kje zadaj. ----------- remember the times when sex was safe and motorcycles were not? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Julij 20, 2001 Deli Objavljeno Julij 20, 2001 Ja ampak ne vem tocno kje je kaj!!! kisses Pupa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Julij 20, 2001 Avtor Deli Objavljeno Julij 20, 2001 hehe,se mi zdi,da ves.in to se celo zelo natacno. ----------- remember the times when sex was safe and motorcycles were not? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Julij 20, 2001 Deli Objavljeno Julij 20, 2001 Predvsem ti veš, da jaz vem!!! Ok, mene ne bo 30 min. moram s psom ven!!! I'll be back!!! kisses Pupa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Julij 20, 2001 Avtor Deli Objavljeno Julij 20, 2001 quote: I'll be back!!! zmeraj te groznje.... ----------- remember the times when sex was safe and motorcycles were not? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ak Objavljeno Julij 20, 2001 Deli Objavljeno Julij 20, 2001 quote: Si preprican, da pri 14h???? kisses Pupa Kok hudica panej jst to vem , sm še nedolžen ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Julij 20, 2001 Deli Objavljeno Julij 20, 2001 Aha, verjamem ja, koliko si pa star??? kisses Pupa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Julij 20, 2001 Avtor Deli Objavljeno Julij 20, 2001 ce ma hornetko,najbrz cez 20?! ----------- remember the times when sex was safe and motorcycles were not? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Julij 20, 2001 Deli Objavljeno Julij 20, 2001 Ce ne drugega ima vsaj dober, ne odlicen motor!!! Pohvalno!! kisses Pupa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se