Ice Objavljeno Julij 20, 2001 Avtor Deli Objavljeno Julij 20, 2001 zastava v vetru. ----------- remember the times when sex was safe and motorcycles were not? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ak Objavljeno Julij 20, 2001 Deli Objavljeno Julij 20, 2001 quote: Ce ne drugega ima vsaj dober, ne odlicen motor!!! Pohvalno!! Ja hvala no Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Julij 20, 2001 Deli Objavljeno Julij 20, 2001 Kaj? spet te ne razumem!! kisses Pupa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ak Objavljeno Julij 20, 2001 Deli Objavljeno Julij 20, 2001 Se mi zdi, da smo se srecali v Lendavi. Al pa tudi ne? Me je nekdo (ženska) zaslišala okrog motorja... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Julij 20, 2001 Deli Objavljeno Julij 20, 2001 Kakšna je pa bila ta ženska?? Iz kje pa si ti pravzaprav?? A je rumene barve?? Horneta namrec. kisses Pupa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Julij 20, 2001 Avtor Deli Objavljeno Julij 20, 2001 quote: Kaj? spet te ne razumem!! asociiraj...saj se vedno hvalis,da to posebno dobro znas. ----------- remember the times when sex was safe and motorcycles were not? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ak Objavljeno Julij 20, 2001 Deli Objavljeno Julij 20, 2001 quote:Kakšna je pa bila ta ženska?? Iz kje pa si ti pravzaprav?? A je rumene barve?? Horneta namrec. Dolgi, crni lasje (simpaticna) Velenja Rdece barve Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Julij 20, 2001 Deli Objavljeno Julij 20, 2001 Nisem bila jaz... sem crna, ampak kratki lasje.... pa definitivno bolj simpaticna kisses Pupa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Julij 20, 2001 Avtor Deli Objavljeno Julij 20, 2001 potem pupe ne poznas. ----------- remember the times when sex was safe and motorcycles were not? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Julij 20, 2001 Deli Objavljeno Julij 20, 2001 Kaj je to zate dobro ali slabo Ice??? Koliko si pa pravzaprav star AK??? kisses Pupa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ak Objavljeno Julij 20, 2001 Deli Objavljeno Julij 20, 2001 Pravzaprav - 28 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Julij 20, 2001 Deli Objavljeno Julij 20, 2001 Ma full vas je na tem forumu moških, ki ste ravnokar v najlepših letih. Pa caz zapravlate na internetu.... sram naj vas bodi. Pa štajercev je tudi full veliko. Mi je mama danes rekla, da so štajerci težki ljudje, ampak jaz pa vas poznam, pa ste same simpaticne duše. kisses Pupa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ak Objavljeno Julij 20, 2001 Deli Objavljeno Julij 20, 2001 quote: Ma full vas je na tem forumu moških, ki ste ravnokar v najlepših letih. Pa caz zapravlate na internetu.... sram naj vas bodi. Look who's talking ! Kdo pravi, da ga zapravljam, sem pa tebe spoznal Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Julij 20, 2001 Deli Objavljeno Julij 20, 2001 Oh ne no, k mi bo nerodno Ja jaz imam cas, ker sem samska, pa nimam nekih obveznosti, razen službe in psa doma. A ja pa gospodinjstvo!! kisses Pupa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ak Objavljeno Julij 20, 2001 Deli Objavljeno Julij 20, 2001 quote: ampak jaz pa vas poznam, pa ste same simpaticne duše. Res je... Tako Ober kot Unter Štajerci, a ne Ice? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ak Objavljeno Julij 20, 2001 Deli Objavljeno Julij 20, 2001 quote:Ja jaz imam cas, ker sem samska, pa nimam nekih obveznosti, razen službe in psa doma. A ja pa gospodinjstvo!! Ja ja izgovori izgovori Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Julij 20, 2001 Avtor Deli Objavljeno Julij 20, 2001 YEP! ----------- remember the times when sex was safe and motorcycles were not? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Julij 20, 2001 Deli Objavljeno Julij 20, 2001 No, no, naj ti ne stopi v glavo. Samo do sedaj res nisem imela slabih izkušenj s štajerci. S štajerkam pa!! Te so pa že težji primer!! Ampak ne vse, da me ne bo Dr. Looney ganjala!! kisses Pupa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Julij 20, 2001 Avtor Deli Objavljeno Julij 20, 2001 quote: Kaj je to zate dobro ali slabo Ice??? da te ne pozna: definitivno slabo! ----------- remember the times when sex was safe and motorcycles were not? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Julij 20, 2001 Deli Objavljeno Julij 20, 2001 quote: quote:Ja jaz imam cas, ker sem samska, pa nimam nekih obveznosti, razen službe in psa doma. A ja pa gospodinjstvo!! Ja ja izgovori izgovori Ce bi imela fanta, bi bila verjetno sedaj z njim zunaj. Kako pa to, da si ti doma AK??? kisses Pupa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Julij 20, 2001 Deli Objavljeno Julij 20, 2001 quote: quote: Kaj je to zate dobro ali slabo Ice??? da te ne pozna: definitivno slabo! ----------- remember the times when sex was safe and motorcycles were not? No AK, me moraš spoznati, meni Ice!! A prideš na forumsko srecanje AK? ali pa ce greš na kak zbor?? kisses Pupa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Julij 20, 2001 Deli Objavljeno Julij 20, 2001 Samski ali nesamski, na Forumu si se vedno lahko... decvo spravis malo v hladilnik, pa imas urico casa za pisanje (upam, da ne bere tega...). Pupa, spet si me razveselila... Moski v najlepsih letih.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Julij 20, 2001 Deli Objavljeno Julij 20, 2001 Ce pa kaj znam, znam pa moškim na dušo pihati!!! kisses Pupa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Julij 20, 2001 Deli Objavljeno Julij 20, 2001 quote: Ce pa kaj znam, znam pa moškim na dušo pihati!!! ehehe.... v tem primeru definitivno... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Julij 20, 2001 Avtor Deli Objavljeno Julij 20, 2001 yep.BT. ----------- remember the times when sex was safe and motorcycles were not? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se