Marky Objavljeno Januar 19, 2005 Opozori Objavljeno Januar 19, 2005 zanimiva reklama za sanjsko žensko, "pokaži mi ljubezen", seveda draga, vseh XX cm :lol1: :lol1: ← Zakaj pa kar dva x-a? :whistle:
Nagaya Objavljeno Januar 19, 2005 Opozori Objavljeno Januar 19, 2005 :004 :wub: ← teče....teče.......ampak ne dost hitr zate
Pervy Objavljeno Januar 19, 2005 Opozori Objavljeno Januar 19, 2005 sanjske ženske ni. To je konstrukt. So samo sanjski deli ženske. :grim :grim ← ABSOLUTNO RESNIČNO MOJ PIVOLJUBNI PRIJATELJ!!!!!! v obrazložitev prilagam naslednjo datoteko (preimenuj jo iz jpg v pps) :grim
cyc Objavljeno Januar 19, 2005 Opozori Objavljeno Januar 19, 2005 Cyc,upanje človeka zapusti zadnje..... ← Saj ravno zato pa ne dajo slike .)
pirrulz Objavljeno Januar 19, 2005 Opozori Objavljeno Januar 19, 2005 ABSOLUTNO RESNIČNO MOJ PIVOLJUBNI PRIJATELJ!!!!!! v obrazložitev prilagam naslednjo datoteko (preimenuj jo iz jpg v pps) :grim ← ja, ja, ja. :grim tako in nič drugač. :yea2: Klap, klap, klap ploskam temu.
GorazdH Objavljeno Januar 19, 2005 Opozori Objavljeno Januar 19, 2005 2 x-a zato ker če maš X cm lahko daš od 0 - 9 cm ljubezni, pri dveh X-ih pa lahko med 10 in 99 cm :lol1: :lol1: whole lotta love
kekec III Objavljeno Januar 19, 2005 Opozori Objavljeno Januar 19, 2005 Slišal sem, da bo na oddaji kot sanjska ženska nastopil tranvestit.....
Pravokotar Objavljeno Januar 20, 2005 Opozori Objavljeno Januar 20, 2005 in da poleg tega tudi neznosno smrči.
Jurij Objavljeno Januar 20, 2005 Opozori Objavljeno Januar 20, 2005 Sem slišal, da je sanjski ženski ime Mirela. Tadej ← Sanjsko... :wub: tole zna bit še zanimivo.. vsaj 1.del prvih 14minut :zzz: ampak, da naumo prehitro sklepali.... :nono:
premza Objavljeno Januar 20, 2005 Opozori Objavljeno Januar 20, 2005 Pohitite s prijavami! ...samo še danes! :devil:
pirrulz Objavljeno Januar 20, 2005 Opozori Objavljeno Januar 20, 2005 Pohitite s prijavami! ...samo še danes! :devil: ← ih, ih, ih...! Že letim! NOT. :BUA:
pupa Objavljeno Januar 20, 2005 Opozori Objavljeno Januar 20, 2005 sanjske ženske ni. To je konstrukt. So samo sanjski deli ženske. :grim :grim ← nono...... daj se umiri, da ne bom pomislila še celo, da znaš razmišljat :lol1: sicer pa, a ni groza, da kurčevih 25. tipov ne morjo najdt, da bi začeli s temle, pa da vidim, kero smatrajo, da je sanjska :BUA: :hmm:
pirrulz Objavljeno Januar 20, 2005 Opozori Objavljeno Januar 20, 2005 (popravljeno) nono...... daj se umiri, da ne bom pomislila še celo, da znaš razmišljat :lol1: sicer pa, a ni groza, da kurčevih 25. tipov ne morjo najdt, da bi začeli s temle, pa da vidim, kero smatrajo, da je sanjska :BUA: :hmm: ← Čakaj, a potem ti trdiš, da so dejansko smatrali, da je oni tip bil sanjski? :eek: Aja razmišljat pa ne znam, to pa ne. to so samo naključni preboji nevronskih vozlišč ali po odmače - kurcšlus. :grim Popravljeno Januar 20, 2005. Popravil pirrulz
pupa Objavljeno Januar 20, 2005 Opozori Objavljeno Januar 20, 2005 Čakaj, a potem ti trdiš, da so dejansko smatrali, da je oni tip bil sanjski? :eek: Aja razmišljat pa ne znam, to pa ne. to so samo naključni preboji nevronskih vozlišč ali po odmače - kurcšlus. :grim ← Niti pod razno ni bil sanjski..... čudim se le tvojemu konstruktivnemu mnenju, da je sanjska ženska le konstrukt.
pirrulz Objavljeno Januar 20, 2005 Opozori Objavljeno Januar 20, 2005 (popravljeno) Niti pod razno ni bil sanjski..... čudim se le tvojemu konstruktivnemu mnenju, da je sanjska ženska le konstrukt. ← Če pa je. :grim Popravljeno Januar 20, 2005. Popravil pirrulz
pupa Objavljeno Januar 20, 2005 Opozori Objavljeno Januar 20, 2005 sej pravim... ti si tolk pameten :004 :friend1:
GorazdH Objavljeno Januar 20, 2005 Opozori Objavljeno Januar 20, 2005 sanjska ženska je lahko le..no, v sanjah. :lol1:
LordSmith Objavljeno Januar 20, 2005 Opozori Objavljeno Januar 20, 2005 Ste si pogledal pogoje za sodelovanje? To je huje kot sužnjelastništvo. Tole si moram zaskeđulirat, da pogledam prvo oddajo, ker me res zanima kdo bo pristal na te pogoje in kakšna bo ta "sanjska" ženska. Tole si preberite: "V pooblastilu, dogovoru o razkritju in odškodnini polfinalisti pristanejo na to, da sprejmejo rizik poškodb, bolezni, škode, izgube ali oškodovanja polfinalista kot osebe ali njegove lastnine, ne glede na način povzročitve, ki je nastala in je povezana z oddajo prijave za sodelovanje,..." Lahko te izgubijo kot osebo :eek: :? :hmm:
Broj Jedan Objavljeno Januar 20, 2005 Opozori Objavljeno Januar 20, 2005 sanjska ženska je lahko le..no, v sanjah. :lol1: ← sy ni res ys poznam eno virtualno sanjsko žensko kživi na Motormarsu in sliši na nick Ervina ta zna pomagat, ampak res pomagat - četudi je človek ne prosi pomoči ... ena redkih, ki enostavno opazi, da lahko pomaga in to stori čeprow ima minipudla blagor njemu - mislm pudlu :blush:
Einherjar Objavljeno Januar 20, 2005 Opozori Objavljeno Januar 20, 2005 sy ni res ys poznam eno virtualno sanjsko žensko kživi na Motormarsu in sliši na nick Ervina ta zna pomagat, ampak res pomagat - četudi je človek ne prosi pomoči ... ena redkih, ki enostavno opazi, da lahko pomaga in to stori čeprow ima minipudla blagor njemu - mislm pudlu :blush: ← Ni kej, kar je res, je res...
dave the wave Objavljeno Januar 20, 2005 Opozori Objavljeno Januar 20, 2005 Ni res! Ni res! Ni virtualna! Jaz to dobro vem :wub:
Einherjar Objavljeno Januar 20, 2005 Opozori Objavljeno Januar 20, 2005 (popravljeno) Ni res! Ni res! Ni virtualna! Jaz to dobro vem :wub: ← Vesel si lahko, da je za ostale samo virtualno sanjska :) Sej kle gor je tudi ena, ki moje srce pogreje, pa je za vecino samo virtualna :wub: Popravljeno Januar 20, 2005. Popravil Einherjar
dave the wave Objavljeno Januar 20, 2005 Opozori Objavljeno Januar 20, 2005 Tako je in dobro je tako! :)
Broj Jedan Objavljeno Januar 20, 2005 Opozori Objavljeno Januar 20, 2005 eeeh ys pa useen rad vidim, da kdo semintja stopi iz zaslona in postane resnična oseba - sploh če gre za dobrega/o človeka/injo :yes: :OK:
Nagaya Objavljeno Januar 21, 2005 Opozori Objavljeno Januar 21, 2005 verjamem samo v tisto kar lahko pošlatam :naughty: :whistle:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se