Sam dePihlja Objavljeno Avgust 2, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2005 Al pa bolje vrabec na strehi, ko žulj na roki :grim ← :krneki: Sem si vedno predstavljal, da ob prekomerni uporabi prej v ščegija žul fašete kot pa v rokco :lol1: :devil: Kake organe te mate vi to :eek:
Vale Objavljeno Avgust 2, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2005 :krneki: Sem si vedno predstavljal, da ob prekomerni uporabi prej v ščegija žul fašete kot pa v rokco :lol1: :devil: Kake organe te mate vi to :eek: ← Sam ne se delat blontnega ... prav :friend1:
Nagaya Objavljeno Avgust 2, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2005 Sam ne se delat blontnega ... prav :friend1: ← mogoče ma pa sinapse narobe zvezane :(
Vale Objavljeno Avgust 2, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2005 :krneki: Sem si vedno predstavljal, da ob prekomerni uporabi prej v ščegija žul fašete kot pa v rokco :lol1: :devil: Kake organe te mate vi to :eek: ← Sploh pa pejdi na kakšen začetniški seksualni tečaj ... s pravilno uporabo t.i. ščegija nimaš kam žula fasat :grrr
Brihta Objavljeno November 2, 2005 Opozori Objavljeno November 2, 2005 Ja na drugi sliki zabe, na prvi pa en kos garderobe, za katerega na vem imena :hmm:
Leon Objavljeno November 2, 2005 Opozori Objavljeno November 2, 2005 Ma ne vem. Mogoče ime: Alma. :? http://www.playboy.si/forum/viewtopic.php?t=126
moto rider Objavljeno November 3, 2005 Opozori Objavljeno November 3, 2005 Sanjska ženska???! Jaz jo do don's še nisem sreču'!!! No... Sem eno, pa se je izkazalo, da ni znala mleka skuhat! :eek:
Sanda7 Objavljeno November 4, 2005 Opozori Objavljeno November 4, 2005 glavno da ma dve zadevi katere so tudi namenjene molži :slap:
moto rider Objavljeno November 4, 2005 Opozori Objavljeno November 4, 2005 glavno da ma dve zadevi katere so tudi namenjene molži :slap: Sej jest sem tko' zmeri raje surov'ga pil! To mi je še od malega ostal'. .)
moto rider Objavljeno November 7, 2005 Opozori Objavljeno November 7, 2005 (popravljeno) da je bil še mlačen :grim Takšnega 'mam najrajš! Pa mehko pakingo! :P Bom mal zamižu'... JOOOOJ!!! :o Popravljeno November 7, 2005. Popravil fičo
Vojč Objavljeno December 15, 2005 Opozori Objavljeno December 15, 2005 Baje pripravljajo novo odajo Sanjska ženska :grim na tv ekranih bi naj bila na sporedu prve mesce naslednjega leta .)
SiR Objavljeno December 15, 2005 Opozori Objavljeno December 15, 2005 Baje pripravljajo novo odajo Sanjska ženska :grim na tv ekranih bi naj bila na sporedu prve mesce naslednjega leta .) a bo sanda?
Vojč Objavljeno December 15, 2005 Opozori Objavljeno December 15, 2005 (popravljeno) a bo sanda? ....avdicija še pride :grim jo bo treba obvestit :yes: :P Popravljeno December 15, 2005. Popravil Ventil
Vojč Objavljeno December 15, 2005 Opozori Objavljeno December 15, 2005 Če si pomočnik programskega direktora?? :OK: VIR: rumeni tisk :krneki: imena ne smem izdati, ker bi to bila brezplačna reklama na MS, poleg tega pa bi se še povišala prodaja tistemu časopisu :P
Sanda7 Objavljeno December 16, 2005 Opozori Objavljeno December 16, 2005 pa kaj vam delujem kot sanjska ženska :lol1: za crknt raz če je to kakšna posebna verzija bolj debeloritnih,kmečkih deklet,ki ne vejo kaj so štiklci,šminka in pudr,ter so ponavadi po vonju bencina,na rokah šmir po obrazu umazanija od smoga .)
Leon Objavljeno December 16, 2005 Opozori Objavljeno December 16, 2005 pa kaj vam delujem kot sanjska ženska :lol1: za crknt raz če je to kakšna posebna verzija bolj debeloritnih,kmečkih deklet,ki ne vejo kaj so štiklci,šminka in pudr,ter so ponavadi po vonju bencina,na rokah šmir po obrazu umazanija od smoga .) Sanda7 prosim ne govori takšnih stvari na tem spodobnem forumu, ker me rajcaš.
Skubaduba Objavljeno December 16, 2005 Opozori Objavljeno December 16, 2005 Ne naredijo Sanjsko motoristko .)
Vojč Objavljeno December 16, 2005 Opozori Objavljeno December 16, 2005 Ne naredijo Sanjsko motoristko .) prevelika konkurenca :naughty:
Sanda7 Objavljeno December 16, 2005 Opozori Objavljeno December 16, 2005 Sanda7 prosim ne govori takšnih stvari na tem spodobnem forumu, ker me rajcaš. a tebe tud .) a boš reku da ti je všeč bl taka obilna rit,močna stegna,nespedenana baba,dej ga srat no :P S7 za miss motosvet :) .) ja ja glasujte zame,oblubm mir na svetu :lol1:
pirrulz Objavljeno December 16, 2005 Opozori Objavljeno December 16, 2005 ja ja glasujte zame,oblubm pir na svetu :lol1: You got my vote. B) :grim
jose Objavljeno December 17, 2005 Opozori Objavljeno December 17, 2005 prevelika konkurenca :naughty: a ti bi se tud prijavo :hmm: :evilgrin: :chase:
Nagaya Objavljeno December 17, 2005 Opozori Objavljeno December 17, 2005 ja ja glasujte zame,oblubm mir na svetu :lol1: ni blema :) ......kje podpišem :blink: ???
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se