ixs Objavljeno Januar 21, 2005 Opozori Objavljeno Januar 21, 2005 ufffffffff.....to je blo pa direkt v........
GorazdH Objavljeno Januar 21, 2005 Opozori Objavljeno Januar 21, 2005 se mi zdi da sanjam.... :lol1: :lol1:
Djoko Objavljeno Januar 22, 2005 Opozori Objavljeno Januar 22, 2005 :grim :grim :grim Pridem v MS...pa pride maj lavin best frend..pa me slika in slika pa fotka in fotka... meni nishta jasno...... Đe si mene našo :fight2: ..jebem mu mater !?!?!?!?!? pa kaže: Pa zdaj enouk maš rojstni den pa ti pripravlan s'prajz... eto ..i šta saznam posle par min?!?!?????? KRETEN ME JE PRIJAVO NA SANJSKO ZENSKO!!!! :eek: :lol1: :lol1: Šta če mi neprijatelji kad imam prijatelje!!!! :lol1: :naughty: na konc pa... <_< :grim :grrr :grim :grim :grim upam da me zberejo...pa da se malo zezamo... :grim :grim
Broj Jedan Objavljeno Januar 23, 2005 Opozori Objavljeno Januar 23, 2005 :grim :grim :grim Pridem v MS...pa pride maj lavin best frend..pa me slika in slika pa fotka in fotka... meni nishta jasno...... Đe si mene našo :fight2: ..jebem mu mater !?!?!?!?!? pa kaže: Pa zdaj enouk maš rojstni den pa ti pripravlan s'prajz... eto ..i šta saznam posle par min?!?!?????? KRETEN ME JE PRIJAVO NA SANJSKO ZENSKO!!!! :eek: :lol1: :lol1: Šta če mi neprijatelji kad imam prijatelje!!!! :lol1: :naughty: na konc pa... <_< :grim :grrr :grim :grim :grim upam da me zberejo...pa da se malo zezamo... :grim :grim ← pee**a še en "pivoljub" pa kaj je zdaj to? 1 ali se je na Olympu Motomarsa začela hiper produkcija 2 ali je pa ne "čapac" v Štepanjcu ukraden pc priklopil na internet in imajo grupne izlive na Motomars po gledanju ljubezenskega področja in slikic na njem :lol1:
batzajla Objavljeno Januar 23, 2005 Opozori Objavljeno Januar 23, 2005 verjamem samo v tisto kar lahko pošlatam :naughty: :whistle: ← omisli si touchscreen :D
Nagaya Objavljeno Januar 23, 2005 Opozori Objavljeno Januar 23, 2005 omisli si touchscreen :D ← ne rabim :naughty:
Dave Objavljeno Januar 23, 2005 Opozori Objavljeno Januar 23, 2005 ... 1 ali se je na Olympu Motomarsa začela hiper produkcija ... ← Zdej sem ze v nekaj temah opazil tele teorije zarote. Kaj pa ce si je moderatorski tim izmislil Jura, da ne bi bilo dolgcas? :whistle:
Broj Jedan Objavljeno Januar 23, 2005 Opozori Objavljeno Januar 23, 2005 (popravljeno) Kaj pa ce si je moderatorski tim izmislil Jura, da ne bi bilo dolgcas? :whistle: ← ja, pajade ... za kej tazga pa usiskupi niso dost :whistle: a mislš, da se boš tko pocen vn zvleku ... :slap: daumo tukile teoretični pinkpok igral ... :grrr dej povej direkt, pa rec: ".. punce pa fantje - tkole reč stoji: ... " ne pa da se skrivaš za antiteorijami, pa še naprej mutiš vodo ... sy sm reku: blagor tistmu kobvlada vse poslovne fore ... ti pa o zarotah ... brez veze David :friend1: Popravljeno Januar 23, 2005. Popravil Jur
klimbra Objavljeno Januar 23, 2005 Opozori Objavljeno Januar 23, 2005 Jura se ne da izmisliti............ je UNIKAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dave Objavljeno Januar 23, 2005 Opozori Objavljeno Januar 23, 2005 Hvala, hvala. Vidim, da vas fiktivni Jur (created by motosvet), kar mocno zabava, zato ga bomo se naprej ohranili.
pirrulz Objavljeno Januar 24, 2005 Opozori Objavljeno Januar 24, 2005 velkam tu d tvajlajt zoun... :alien1:
pupa Objavljeno Januar 24, 2005 Opozori Objavljeno Januar 24, 2005 jebo vas politika........... :slap: dejmo pri sanjskih ženska ustat :whistle: :xx:
nts Objavljeno Januar 24, 2005 Opozori Objavljeno Januar 24, 2005 Mogoče pa bo zdaj sanjska ženska ena od tistih, ki je sodelovala v oddaji samski moški in je ostala brez Damirja :kva2:
Špilferderber Objavljeno Januar 24, 2005 Opozori Objavljeno Januar 24, 2005 (popravljeno) Mogoče pa bo zdaj sanjska ženska ena od tistih, ki je sodelovala v oddaji samski moški in je ostala brez Damirja :kva2: ← jap, tam pa je res bil nabor sanjskih žensk.. ja, seveda.. aha.. :grrr Popravljeno Januar 24, 2005. Popravil Špilferderber
Vale Objavljeno Januar 24, 2005 Opozori Objavljeno Januar 24, 2005 Zakaj pa mora sanjska ženska na TVju iskat moškega, če je sanjska :blink: :? :hmm: ...
Špilferderber Objavljeno Januar 24, 2005 Opozori Objavljeno Januar 24, 2005 da dobi poleg njegovega $$$ še $$$ od televizije..
pirrulz Objavljeno Januar 24, 2005 Opozori Objavljeno Januar 24, 2005 pa da v vse cajtnge prid pa si ego nabilda.
SiR Objavljeno Januar 24, 2005 Opozori Objavljeno Januar 24, 2005 pa da v vse cajtnge prid pa si ego nabilda. ← nič ni boljšega od tega Grem se zdaj malce logirat na forum pod imenom Jur :)
Broj Jedan Objavljeno Januar 25, 2005 Opozori Objavljeno Januar 25, 2005 ..Grem se zdaj malce logirat na forum pod imenom Jur :) ← Dafit + Symtchy ... a je to fer: 2 na enga - poleg vsega je samo Symtchy 2X težji od mene a je TO FER?? :angry2: vaju uprašam še enkrat ... pa uba skupi nimata 3/4 tolk let kt ys booogice :friend1: sramooota lohka se oba logirata pod "Jur", če čta - alpa pod KingKong I in II ampak take pocen finte ne vžgejo ... je pa dejstvo, da je nekdo na motomarsu že namesto Igorja objavljal postke (sam Igor je v Twinu povedal, da jih (očitno) ni sam pisal) pa se nikoli ni izvedelo ali je kdo od moderatorjev to podtaknil ali je nekdo čisto enostavno vedel za Igorjevo kodo sorry :topic:
kekec III Objavljeno Januar 25, 2005 Opozori Objavljeno Januar 25, 2005 in da poleg tega tudi neznosno smrči. ← cyc pravi,da ne tako neznosno.....
gebre Objavljeno Januar 25, 2005 Opozori Objavljeno Januar 25, 2005 A je slučajno že kaka špijonska slika te "Sanjske Ženske"???
kekec III Objavljeno Januar 25, 2005 Opozori Objavljeno Januar 25, 2005 [ A je slučajno že kaka špijonska slika te "Sanjske Ženske"??? ← Ja,eno mi je posredoval prijatelj cyc....
Pravokotar Objavljeno Januar 25, 2005 Opozori Objavljeno Januar 25, 2005 A je slučajno že kaka špijonska slika te "Sanjske Ženske"??? ← Tuki. :grim
Jurij Objavljeno Januar 25, 2005 Opozori Objavljeno Januar 25, 2005 [ Ja,eno mi je posredoval prijatelj cyc.... ← hm...kekec... tale mi je pa že od nekdaj...hmmm... očke ma ful sanjske...za ostalo pa ne vem....
Tedybear Objavljeno Januar 29, 2005 Opozori Objavljeno Januar 29, 2005 :kva2: A ni to K. Cajt? Je , ane? :nono: :nono:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se