pinjas Objavljeno Januar 12, 2005 Deli Objavljeno Januar 12, 2005 no stvar je taka. tisti ki me poznajo pa tud za tisste ki n evedo kdo sem imam runerja 172ccm z vsemi možnimi deli malossi na njemu. sedaj sem zamenjal originalno pipco na sekundarnem rezervoarju ( tisti ki imajo runnerja ž evedo o čem govorim) z direktno, ki ne rabi nobenega podtlaka za delovanej, saj deluje na prosti pad. pol problema sem s tem rešil. sedaj me matra druga polovica problema. od te proste pipce gre cev do uplinjača, tu nič narobe. sam če bi kdaj to cev dol dal iz uplinjača bi benzin tekel naprej in g ane bi upal nikakor zaustaviti zato potrebujem nekaj takega kot je v sliki, stvar sem dobil v trgovini z akvariji in je super le malce premajhno je. zato prosim vse ki mi lahko pomagate da mi dobiste podobno stvar sam mal večjo. mora pa bit iz kovine oziroma plastike ki uzdrži benzin in olja. z aplačilo ni problema. za vašo pomoč se vam v naprje zahvaljujem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno Januar 12, 2005 Deli Objavljeno Januar 12, 2005 A si kupil motoer v trgovini z malimi živali :hmm: Pejt v trgovino z avto deli: tam jo bodo zagotovo meli , tako univerzalno, za manj kot 5 jurjev sigirno Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pinjas Objavljeno Januar 12, 2005 Avtor Deli Objavljeno Januar 12, 2005 A si kupil motoer v trgovini z malimi živali :hmm: Pejt v trgovino z avto deli: tam jo bodo zagotovo meli , tako univerzalno, za manj kot 5 jurjev sigirno ← brez zamere sam preiskal sem vse možne trgovine z avto moto deli, in razne železnine in orodjarne in noben ni še videl kaj takega. dobil sem milion klasičnih pipc za v rezervoar sam jaz jo rabim za na cevo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Januar 12, 2005 Deli Objavljeno Januar 12, 2005 Lahko bi si recimo nardil z pipice od Tomosovega tanka...Tist del ki pride not v tank(plasticna cevka z filtrom) das vstran pa pac zdrejas drug zadni konec na katerega gre cevka gor......Moja ideja za resitev problema :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pinjas Objavljeno Januar 12, 2005 Avtor Deli Objavljeno Januar 12, 2005 tnx za idejo, sej do tega sem tud jaz že prišel, sam sem rekel da raje poiščem še malo preden se tega lotim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Januar 12, 2005 Deli Objavljeno Januar 12, 2005 tnx za idejo, sej do tega sem tud jaz že prišel, sam sem rekel da raje poiščem še malo preden se tega lotim ← Ja np .) Verjetno bo to edina resitev..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se