jerci Objavljeno Januar 17, 2005 Opozori Objavljeno Januar 17, 2005 Se strinjam z batzajlo, tema ni sam dolgocasna, ampak tut nadlezna. Motoristico, ti pa ne vsga casa preziveta na forumu, ampak zavihi rokave, pejt delat, prodej se tistga ATX-a, pa si kup nov motor. Najboljse so tista mnenja, do katerih bos sam prsu. LP.
Mte :) Objavljeno Januar 17, 2005 Opozori Objavljeno Januar 17, 2005 Se strinjam z batzajlo, tema ni sam dolgocasna, ampak tut nadlezna. Motoristico, ti pa ne vsga casa preziveta na forumu, ampak zavihi rokave, pejt delat, prodej se tistga ATX-a, pa si kup nov motor. Najboljse so tista mnenja, do katerih bos sam prsu. LP. ← se strinjam...
JaRaNe Objavljeno Januar 17, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Januar 17, 2005 originalnega, registriranega atx-a ne mislim prodati, ker imam tudi izpit H kategorije (izpita za A kategorijo zaenkrat še ne mislim opravit), DA BI ŠEL DELAT :lol1: kje pa naj najdem čas, saj obiskujem srednjo šolo in ni časa :( :? drugače pa ne vem od kje vam ideja, da preživim ves prosti čas na forumu, pa tudi tega ne vem zakaj bi bila tema nadležna (kako bi pa vi spraševali o zelo redkem motorju v sloveniji, ki ga nameravate kupit) :? Priznam, da sem dobil že kar nekaj pametnih odgovorov in nasvetov, pozanimal sem se tudi pri prodajalcu tega motorja in mi je (šele danes) odgovoril prek maila; povedal mi je nekaj o vzdrževanju, servisih, pooblaščenih prodajalcih, ..... :hmm: mislim pa da za to, da je tema nadležna nisem odgovoren jaz, nisem se jaz prvi začel prepirat P.S.: :hmm: zakaj se vsi hočete prepirat z mano, kaj sem vam naredil :(
jerci Objavljeno Januar 17, 2005 Opozori Objavljeno Januar 17, 2005 V tretjem letniku srednje sem si sam kupu moped (hond nsr), pa nism najdu 500.000 na plocniku. Sej so sobote, pa pocitnce. Ce pa nimas A kategorije, pa tut ne vem kaj delas na tem forumu. :glare:
jerci Objavljeno Januar 17, 2005 Opozori Objavljeno Januar 17, 2005 Pa ce misl da si zdej bogi k hods na sredno, pocak da na fax prids. Na kero sredno pa sploh hods??
JaRaNe Objavljeno Januar 18, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Januar 18, 2005 Pa ce misl da si zdej bogi k hods na sredno, pocak da na fax prids. Na kero sredno pa sploh hods?? ← sj ne mislem d sm bogi, sam ni cajta d bi šov delat hodim pa na srednjo elektro in strojno šolo kranj - smer tehnična gimnazija, sm pa fazan :OK:
veronek Objavljeno Januar 18, 2005 Opozori Objavljeno Januar 18, 2005 tole vse skupi je mal :topic: pa mislim da bol spada v to temo http://www.motosvet.com/tabla/index.php?showtopic=10600
mjemec Objavljeno Januar 18, 2005 Opozori Objavljeno Januar 18, 2005 Ej jst nebi tega TMa kupoval... Rajš počaki da pride novi Yamaha Fazer 125ccm v Slovenijo. VEŠ KOLK JE LEP?! NITI MAU!! :kva2: :lol1: :D
kocka Objavljeno Januar 19, 2005 Opozori Objavljeno Januar 19, 2005 nimata ktm lc2 in dt enake mašine? :huh:
JaRaNe Objavljeno Januar 19, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Januar 19, 2005 nimata ktm lc2 in dt enake mašine? :huh: ← :hmm: ne bi reku d mata enako mašino Yamaho Fazer 125 sem pa že vidu :SS :SS :SS pa je niti pod razno ne mislim kupit, če mi daš TM-a zastonj, vzmem tudi fazerko (zastonj), vendar jo zavalim v prvo grapo ki jo bom vidu :lol1: :lol1: :lol1: TM-a pa seveda obdržim :lol1:
batzajla Objavljeno Januar 19, 2005 Opozori Objavljeno Januar 19, 2005 no dej že kup pa poročej,da bomo vsaj vedl o čem teče debata in ja,LC2 ima yamahino mašino .) :topic:
JaRaNe Objavljeno Januar 19, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Januar 19, 2005 no dej že kup pa poročej,da bomo vsaj vedl o čem teče debata in ja,LC2 ima yamahino mašino .) :topic: ← najprej moram še zlo premislt glede nakupa, u roku enga mesca bom pa motor sigurn že mev (najbolj sigurno TM-a) pa bom poj poročov, pa še kšno slikco bom gor dav :OK:
Jeremy Objavljeno Januar 21, 2005 Opozori Objavljeno Januar 21, 2005 1.500.000 bos dal za ta moped??? :eek: Sej je cena neki tazga?
JaRaNe Objavljeno Januar 22, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Januar 22, 2005 1.500.000 bos dal za ta moped??? :eek: Sej je cena neki tazga? ← Cena novega je res nekaj čez 1.400.000, vendar mi nekdo ponuja l.94 za 310.000
jerci Objavljeno Januar 23, 2005 Opozori Objavljeno Januar 23, 2005 L. 94 :hmm: .....raj premisl, k te lahk tak moped po enem letu lahk kosta namest 300 k.......600k. Think about it.
Meglenšček Objavljeno Januar 28, 2005 Opozori Objavljeno Januar 28, 2005 TM-samo nabavi ce hodis na taksno šolo boš pa še prakso strojništva naredil na tm-ju pa kako diplomsko kasneje...no problem....a ne? če boš dal zadn cekin za motor ne kupuj ker pol bo pa šlo nekaj v PM pa boš lepo gledal stvarco pokrito z deko!!!...
JaRaNe Objavljeno Januar 30, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Januar 30, 2005 TM-samo nabavi ce hodis na taksno šolo boš pa še prakso strojništva naredil na tm-ju pa kako diplomsko kasneje...no problem....a ne? če boš dal zadn cekin za motor ne kupuj ker pol bo pa šlo nekaj v PM pa boš lepo gledal stvarco pokrito z deko!!!... ← zadnjih denarčkov za motor ne bom dav, ker vsak mesec dobivam štipendijo, in potem bom s tem denarjem popravljal motor (upam da čim manj) dobra ideja, lahko bi naredil diplomsko :OK: :lol1:
Priporočene objave