Skoči na vsebino

TM Racing 125 E

Priporočene objave

Objavljeno

Se strinjam z batzajlo, tema ni sam dolgocasna, ampak tut nadlezna. Motoristico, ti pa ne vsga casa preziveta na forumu, ampak zavihi rokave, pejt delat, prodej se tistga ATX-a, pa si kup nov motor. Najboljse so tista mnenja, do katerih bos sam prsu. LP.

Objavljeno
Se strinjam z batzajlo, tema ni sam dolgocasna, ampak tut nadlezna. Motoristico, ti pa ne vsga casa preziveta na forumu, ampak zavihi rokave, pejt delat, prodej se tistga ATX-a, pa si kup nov motor. Najboljse so tista mnenja, do katerih bos sam prsu.    LP.

se strinjam...

Objavljeno

originalnega, registriranega atx-a ne mislim prodati, ker imam tudi izpit H kategorije (izpita za A kategorijo zaenkrat še ne mislim opravit),

DA BI ŠEL DELAT :lol1: kje pa naj najdem čas, saj obiskujem srednjo šolo in ni časa :(

:? drugače pa ne vem od kje vam ideja, da preživim ves prosti čas na forumu, pa tudi tega ne vem zakaj bi bila tema nadležna (kako bi pa vi spraševali o zelo redkem motorju v sloveniji, ki ga nameravate kupit) :?

Priznam, da sem dobil že kar nekaj pametnih odgovorov in nasvetov, pozanimal sem se tudi pri prodajalcu tega motorja in mi je (šele danes) odgovoril prek maila; povedal mi je nekaj o vzdrževanju, servisih, pooblaščenih prodajalcih, .....

:hmm: mislim pa da za to, da je tema nadležna nisem odgovoren jaz, nisem se jaz prvi začel prepirat

P.S.: :hmm: zakaj se vsi hočete prepirat z mano, kaj sem vam naredil :(

Objavljeno

V tretjem letniku srednje sem si sam kupu moped (hond nsr), pa nism najdu 500.000 na plocniku. Sej so sobote, pa pocitnce. Ce pa nimas A kategorije, pa tut ne vem kaj delas na tem forumu. :glare:

Objavljeno

Pa ce misl da si zdej bogi k hods na sredno, pocak da na fax prids. Na kero sredno pa sploh hods??

Objavljeno
Pa ce misl da si zdej bogi k hods na sredno, pocak da na fax prids.  Na kero sredno pa sploh hods??

sj ne mislem d sm bogi, sam ni cajta d bi šov delat

hodim pa na srednjo elektro in strojno šolo kranj - smer tehnična gimnazija,

sm pa fazan :OK:

Objavljeno

Ej jst nebi tega TMa kupoval... Rajš počaki da pride novi Yamaha Fazer 125ccm v Slovenijo. VEŠ KOLK JE LEP?! NITI MAU!! :kva2: :lol1: :D

Objavljeno

nimata ktm lc2 in dt enake mašine? :huh:

Objavljeno
nimata ktm lc2 in dt enake mašine? :huh:

:hmm: ne bi reku d mata enako mašino

Yamaho Fazer 125 sem pa že vidu :SS :SS :SS

pa je niti pod razno ne mislim kupit, če mi daš TM-a zastonj, vzmem tudi fazerko (zastonj), vendar jo zavalim v prvo grapo ki jo bom vidu :lol1: :lol1: :lol1:

TM-a pa seveda obdržim :lol1:

Objavljeno

no dej že kup pa poročej,da bomo vsaj vedl o čem teče debata

in ja,LC2 ima yamahino mašino .) :topic:

Objavljeno
no dej že kup pa poročej,da bomo vsaj vedl o čem teče debata

in ja,LC2 ima yamahino mašino .)  :topic:

najprej moram še zlo premislt glede nakupa, u roku enga mesca bom pa motor sigurn že mev (najbolj sigurno TM-a)

pa bom poj poročov, pa še kšno slikco bom gor dav :OK:

Objavljeno

1.500.000 bos dal za ta moped??? :eek:

Sej je cena neki tazga?

Objavljeno
1.500.000 bos dal za ta moped??? :eek:

Sej je cena neki tazga?

Cena novega je res nekaj čez 1.400.000, vendar mi nekdo ponuja l.94 za 310.000

Objavljeno

L. 94 :hmm: .....raj premisl, k te lahk tak moped po enem letu lahk kosta namest 300 k.......600k. Think about it.

Objavljeno

TM-samo nabavi ce hodis na taksno šolo boš pa še prakso strojništva naredil na tm-ju pa kako diplomsko kasneje...no problem....a ne? če boš dal zadn cekin za motor ne kupuj ker pol bo pa šlo nekaj v PM pa boš lepo gledal stvarco pokrito z deko!!!...

Objavljeno
TM-samo nabavi ce hodis na taksno šolo boš pa še prakso strojništva naredil na tm-ju pa kako diplomsko kasneje...no problem....a ne? če boš dal zadn cekin za motor ne kupuj ker pol bo pa šlo nekaj v PM pa boš lepo gledal stvarco pokrito z deko!!!...

zadnjih denarčkov za motor ne bom dav, ker vsak mesec dobivam štipendijo, in potem bom s tem denarjem popravljal motor (upam da čim manj)

dobra ideja, lahko bi naredil diplomsko :OK: :lol1:

• Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!