Noise Objavljeno Januar 13, 2005 Opozori Objavljeno Januar 13, 2005 Kje pri nas v SLO ali blizu se da naročiti opremo ACERBIS, kdo je zastopnik? Obstaja kakšna Aerbisova "online štacuna? Bi rad kar preko neta naročil dele...?
BOJZ Objavljeno Januar 13, 2005 Opozori Objavljeno Januar 13, 2005 (popravljeno) <_< ITALIJA ali AUSTRIJA (Auner) :eek: Popravljeno Januar 13, 2005. Popravil BOJZ
Noise Objavljeno Januar 13, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Januar 13, 2005 Auner ← Jao jao jao, možen je nakup, ni pa elektronskega kataloga. Podn. Še kaka varianta morda?
Gionni Objavljeno Marec 2, 2005 Opozori Objavljeno Marec 2, 2005 Torej v Sloveniji ne moreš nikjer kupiti Acerbis opreme?
simonsi Objavljeno Marec 3, 2005 Opozori Objavljeno Marec 3, 2005 Sem ravno danes ene stare motoriste listal, pa se mi zdi da sem nekje videl zastopnika za acerbis, mislim da je z obale. Bom še enkrat pogledal, če kerga zanima.
Noise Objavljeno Marec 3, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Marec 3, 2005 Sem ravno danes ene stare motoriste listal, pa se mi zdi da sem nekje videl zastopnika za acerbis, mislim da je z obale. Bom še enkrat pogledal, če kerga zanima. ← No daj prosim...
simonsi Objavljeno Marec 3, 2005 Opozori Objavljeno Marec 3, 2005 Sem šel gledat, pa sem ugotovil, da sem zamešal z ariete :slap: Bolj slabo kaže glede zastopnika :hmm:
kp-kp Objavljeno Marec 5, 2005 Opozori Objavljeno Marec 5, 2005 Giona moto v Trstu (takoj za drugim tunelom). Če nima na zalogi ti naroči. Lastnik je strasten enduraš in hodi vsako leto z frendi v S. Afriko in še marsikam. Tako, da lahko najdeš pri njih dosti stvari v zvezi "enduro". Tudi drugih znamk. LP
Noise Objavljeno September 11, 2005 Avtor Opozori Objavljeno September 11, 2005 A Fretigneja se da kupit?
Stric Burek Objavljeno Februar 1, 2006 Opozori Objavljeno Februar 1, 2006 A je po novem kakšen zastopnik za Acerbis v SLO?
marx Objavljeno Februar 1, 2006 Opozori Objavljeno Februar 1, 2006 Bok.Tole je na THEF-u Pozdrav, berem, da hodite veliko k Aunerju. Rad bi vam povedal, da se da nabavit Acerbis opremo tudi v Sloveniji. Tako boste prišparali kar nekaj kilometrov. Če koga zanima naj me pokliče na 031/657-259,Janez.
solo Objavljeno Februar 1, 2006 Opozori Objavljeno Februar 1, 2006 Bok.Tole je na THEF-u Pozdrav, berem, da hodite veliko k Aunerju. Rad bi vam povedal, da se da nabavit Acerbis opremo tudi v Sloveniji. Tako boste prišparali kar nekaj kilometrov. Če koga zanima naj me pokliče na 031/657-259,Janez. Generalni je baje po novem VELO d.d.
Stric Burek Objavljeno Februar 2, 2006 Opozori Objavljeno Februar 2, 2006 velo prodaja neke kolesarske buče, jest bi rad motobuče :D
solo Objavljeno Februar 2, 2006 Opozori Objavljeno Februar 2, 2006 velo prodaja neke kolesarske buče, jest bi rad motobuče :D Daj, ti buča, poglej v Avtomagazinov Moto Katalog 2006, med kros opremo so reklame... :kva2:
_THUNDER_ Objavljeno Februar 2, 2006 Opozori Objavljeno Februar 2, 2006 (popravljeno) mam jaz katalog (nič kaj posebnega ne dobiš za 1400 sit.. :( ) torej Acerbis SLO joj spet ne dela... kar nekaj povezav v katalogu sem preizkusil, pa jih veliko ni pravih oz. ne delujejo.... sorry that's all i can help... :? Popravljeno Februar 2, 2006. Popravil Thundercat
solo Objavljeno Februar 2, 2006 Opozori Objavljeno Februar 2, 2006 mam jaz katalog (nič kaj posebnega ne dobiš za 1400 sit.. :( ) torej Acerbis SLO joj spet ne dela... kar nekaj povezav v katalogu sem preizkusil, pa jih veliko ni pravih oz. ne delujejo.... sorry that's all i can help... :? V katalogu je NAPAKA (kot še čuda drugih). Prav je www.velo.si (ne VEZO).<--še zate, Dimmni
Stric Burek Objavljeno Februar 2, 2006 Opozori Objavljeno Februar 2, 2006 Pa na tej strani nč ne piše, jao!
solo Objavljeno Februar 2, 2006 Opozori Objavljeno Februar 2, 2006 Pa na tej strani nč ne piše, jao! Velo kot Velo. Tema.
goldmeister Objavljeno April 2, 2007 Opozori Objavljeno April 2, 2007 Premovljena stran z Acerbis opremo www.velo.si.
eXTReme13 Objavljeno September 24, 2008 Opozori Objavljeno September 24, 2008 Prek velota sem zasledil da prodajajo hlače pd Acerbis - klima liberty. Piše da so namenjene uporabi v vseh vremenskih pogojih ,uporabne na terenu in na cesti. Ima kdo kake izkušnje ? Je to dost kvalitetno ? Cena je pa 135,95 kar se mi zdi nekako normalna cena za te hlače.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se