Vale Objavljeno Januar 21, 2005 Opozori Objavljeno Januar 21, 2005 Nehajte osvajat mojo Tejko! :angry2: K ona je moj fant :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: Alla :wub: ← No a lahko pol tebe peljem z motorjem :naughty:
pirrulz Objavljeno Januar 21, 2005 Opozori Objavljeno Januar 21, 2005 TO! TO! Lezbo scena! JUPIIIIIII! :yea2:
Alla Objavljeno Januar 21, 2005 Opozori Objavljeno Januar 21, 2005 No a lahko pol tebe peljem z motorjem :naughty: ← Ne, k me bo Tejka zapeljala! :wub: :wub: :wub: Alla :rolleyes:
Nagaya Objavljeno Januar 21, 2005 Opozori Objavljeno Januar 21, 2005 (popravljeno) Ja pri meni to ful pali, pa pri kaki Tejki in ostalih tudi :lol1: :lol1: :lol1: Tejka a te peljem z motorjem :naughty: ← bi zapalilo...sam pod pogojem da bi mi v prvih 600 metrih voznje pokazal vse kar zna...se pravi po prvem...po zadnjem ...pa kok gre.... no.... :doze: .....h kakšnemu bi se pa prav rada vsedla kot sopotnica.....tko...za izgovor da ga lahko objamem :blush: ...... Ne, k me bo Tejka zapeljala! :naughty: :naughty: :naughty: :whistle: Popravljeno Januar 21, 2005. Popravil tejka
Rude Boy Objavljeno Januar 21, 2005 Opozori Objavljeno Januar 21, 2005 jap ! vse se začne kao z izgovori by Tejka ! Pol pa kar naekrat, praktično iz nič, huda slabost :SS pa povečanje apetita, širjenje trebušnega obsega .... pa ja bil samo izgovor da ga lahko objame ! .)
Dave Objavljeno Januar 21, 2005 Opozori Objavljeno Januar 21, 2005 no.... :doze: .....h kakšnemu bi se pa prav rada vsedla kot sopotnica.....tko...za izgovor da ga lahko objamem :blush: ...... ← To je ze skoraj taprav odnos. Takoj PM pisat, da ne bo revez v negotovosti.
Nagaya Objavljeno Januar 21, 2005 Opozori Objavljeno Januar 21, 2005 To je ze skoraj taprav odnos. Takoj PM pisat, da ne bo revez v negotovosti. ← :blush:
malaguti boy Objavljeno Januar 21, 2005 Opozori Objavljeno Januar 21, 2005 :004 :devil: :devil: :devil: najbol sev strinjam z onim k je napisu da samo daš da ti ga potegne. to je po moje ful akcija. :yea2: :yea2: :yea2: :OK:
SiR Objavljeno Januar 21, 2005 Opozori Objavljeno Januar 21, 2005 Nehajte osvajat mojo Tejko! :angry2: K ona je moj fant :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: Alla :wub: ← a zdaj si se pa na najstniše pobaline napalila? :D :afro1:
Einherjar Objavljeno Januar 21, 2005 Opozori Objavljeno Januar 21, 2005 bi zapalilo...sam pod pogojem da bi mi v prvih 600 metrih voznje pokazal vse kar zna...se pravi po prvem...po zadnjem ...pa kok gre.... no.... :doze: .....h kakšnemu bi se pa prav rada vsedla kot sopotnica.....tko...za izgovor da ga lahko objamem :blush: ...... :naughty: :naughty: :naughty: :whistle: ← caki, da dobim akumulator :blush: ti bom pokazal vse kar znam ... po obeh, po hrbtu...
GorazdH Objavljeno Januar 21, 2005 Opozori Objavljeno Januar 21, 2005 e, pa smo zakurli vse ukop :lol1: :lol1: :lol1: :devil:
SiR Objavljeno Januar 21, 2005 Opozori Objavljeno Januar 21, 2005 zdaj k bo napaljena, sam še Klimbro naučimo po prednjem pa po zadnjem vozit, pa "kolk gre" :)
Nagaya Objavljeno Januar 21, 2005 Opozori Objavljeno Januar 21, 2005 caki, da dobim akumulator :blush: ti bom pokazal vse kar znam ... po obeh, po hrbtu... ← po hrbtu :kva2: ...........:blush:
Anubis Objavljeno Januar 21, 2005 Opozori Objavljeno Januar 21, 2005 ...hehehe, z nizkoprofilno gumo velik bolj varno, kot pa s samo feltno :)
dave the wave Objavljeno Januar 23, 2005 Opozori Objavljeno Januar 23, 2005 bi zapalilo...sam pod pogojem da bi mi v prvih 600 metrih voznje pokazal vse kar zna...se pravi po prvem...po zadnjem ...pa kok gre.... A ti misliš, da je Vale Batman?
dave the wave Objavljeno Januar 23, 2005 Opozori Objavljeno Januar 23, 2005 :OK: ← Ponižno :worship: in zmeraj na uslugo :blush:
klimbra Objavljeno Januar 23, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Januar 23, 2005 Tudi jaz "sem"......... :blush: :blush: :blush: :blush: :blush: T...... Hotel ali ne hotel želel ali ne želel oči poljub . . . . Pustite me spati!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nagaya Objavljeno Januar 23, 2005 Opozori Objavljeno Januar 23, 2005 Tudi jaz "sem"......... :blush: :blush: :blush: :blush: :blush: T...... Hotel ali ne hotel želel ali ne želel oči poljub .Pustite me spati!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ← ampak ne klimbri...obviously.... :grrr .... :whistle:
klimbra Objavljeno Januar 23, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Januar 23, 2005 Ščemi...... Bolečina po .......................... Ampak nasmeh je.......................... TTTTTTTTT
Nagaya Objavljeno Januar 23, 2005 Opozori Objavljeno Januar 23, 2005 Ščemi...... Bolečina po .......................... Ampak nasmeh je.......................... TTTTTTTTT ← ampak ti res nisi gladek :grim ..... ....se dobro da te poznamo :rolleyes:
klimbra Objavljeno Januar 23, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Januar 23, 2005 zdaj k bo napaljena, sam še Klimbro naučimo po prednjem pa po zadnjem vozit, pa "kolk gre" :) ← Klimbra ne vozi ne po prednjem in ne po zadnjem Klimpra pripelje odspred pa (sicer zelo nerad) tut udzad........ Klimbra je en butl!!!!!!!!!!!!!!!!!!.....zakaj.....ker se pamet dons ne splača!!!!!! si rekla,da te spredaj tišči Še bolj si jokala,da od zadaj boli le kaj naj obdarjen moški stori...... .......................sec,sec,sec,sec,sec......a je zdej tko,kot dama želi???????
klimbra Objavljeno Januar 23, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Januar 23, 2005 Hudo Hudo je sedeti hudo je sedeti in trpeti Hudo je sedeti in trpeti in gledati Hudo je sedeti in trpeti in gledati takšne oči
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se