klimbra Objavljeno Januar 25, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Januar 25, 2005 Klimbra je žalosten Klimbra nima več moči Klimbra je zapuščen Klimbra trpi Ampak se izboljšuje Kaj delaš danes? Dopoldne al popoldne? Ma tam nekje vmes! Doma sem!!!!! Maš kaj kave? Mam. Bi mi jo skuhal? Zate vse.......
JAZBEC Objavljeno Januar 25, 2005 Opozori Objavljeno Januar 25, 2005 Klimbra, a si že obupal? :naughty: B) ← .. .. takogledoč in čitajoč bi rekel da se stanje izboljšuje...mogoče pa se je na tako provokativno vprašanje zavedel resnosti svojega problema...dejmo ga nadzorovat... :eek:
klimbra Objavljeno Januar 25, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Januar 25, 2005 Ljubljena moja Nikoli te ne bom silil,da z menoj sediš doma in pregleduješ nezanimivi program,ki je dostopen na več kot 50-ih kanalih.....takšno trplenje je namenjeno izključno moškim. Nikoli te ne bom odvračal od želje po kofetkanju....še več,v tvoje nežne ročice bom potisnil bankovec za 10 tisočakov in ti s poljubom zaželel prijeten večer.......zavedam se namreč,da moški pač nimamo smisla za opravljanje tračev iz rumenega tiska. Vedno ti bom verjel,da je ta neprijetni Herpes zgolj posledica neumitih šalčk za kavo v lokalu.....v katerega sem te tako brezsrčno silil na popoldansko seanso,ki si jo ženske tako rade privoščite. Vem preljuba moja,da je beli tok posledica sedenja na neudobnem stolu v službi in v usnje oblazinjenih stolov bližnjega Kaffe bara.........saj tvoja higiena je brez madeža, tudi tam,kjer ni mogoča. Že mati me je naučila,da sex z ženo ni nujna stvar.....je zgolj njena dobra volja.....zato kar mirno zaspi in sanjaj.
JAZBEC Objavljeno Januar 25, 2005 Opozori Objavljeno Januar 25, 2005 ...težka terapija..slabo mu kaže.. :cry:
c0Li Objavljeno Januar 25, 2005 Opozori Objavljeno Januar 25, 2005 (popravljeno) ...ti, a tvoja še zmeram žmi med sexom..? :blush: Popravljeno Januar 25, 2005. Popravil c0Li
klimbra Objavljeno Januar 25, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Januar 25, 2005 Klimbra, a si že obupal? :naughty: Alla B) ← Vse svoje znanje.......desetletja izkušenj.....sem izlil na tele strani Vam pa.......porka madona.....a vam dedcem sploh kdaj še stoji??????
Pravokotar Objavljeno Januar 25, 2005 Opozori Objavljeno Januar 25, 2005 dodji mi kobila digla mi se žila (to vedno pali)
klimbra Objavljeno Januar 25, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Januar 25, 2005 dodji mi kobila digla mi se žila (to vedno pali) ← Ju filti animal!!!!!!!!
klimbra Objavljeno Januar 25, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Januar 25, 2005 (popravljeno) Draga Ni prostorov Kjer s tabo nebi bil Prostor kjer nate svojih sokov nebi zlil Podila sva se od kuhinjskih vrat pas ve do kleti kjer še stal je soldat . .. . . . . Popravljeno Januar 25, 2005. Popravil klimbra
pirrulz Objavljeno Januar 25, 2005 Opozori Objavljeno Januar 25, 2005 ...in zraven se je milozvočno razlegala Lili Marlen. :lol:
klimbra Objavljeno Januar 25, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Januar 25, 2005 Draga Poznaš morda Lili Marlen Glazbo mojih prednikov Poznaš občutek samote,ko stojiš pod leščerbo in čakaš nanj nikar se ne sekiraj..... vedno bom poleg tebe Ukinili so obvezno služenje vojaškega roka!!!!!!!!!!!!!!!
kekec III Objavljeno Januar 25, 2005 Opozori Objavljeno Januar 25, 2005 Ukinili so obvezno služenje vojaškega roka!!!!!!!!!!!!!!! ← ..to pomeni,da se bo cyc vrnil iz ilegale.....
Vale Objavljeno Januar 25, 2005 Opozori Objavljeno Januar 25, 2005 Daš ji kruhov knedl in šnicl v smetanovi omaki, z izbranim poprom in parmezanom ... seveda ne smeš pozabit na kokto :blush: :whistle:
Pravokotar Objavljeno Januar 26, 2005 Opozori Objavljeno Januar 26, 2005 Daš ji kruhov knedl... Zna palit. Zlasti če ti ona vrne pozornost s čimerkoli na češpljevi bazi. Potem že veš, da si (takorekši) zmagal.
pirrulz Objavljeno Januar 26, 2005 Opozori Objavljeno Januar 26, 2005 Daš ji kruhov knedl in šnicl v smetanovi omaki, z izbranim poprom in parmezanom ... seveda ne smeš pozabit na kokto :blush: :whistle: ← In šnopc.
Erik Objavljeno Januar 26, 2005 Opozori Objavljeno Januar 26, 2005 In šnopc. ← To bo zihr užgal :grim
Pravokotar Objavljeno Januar 26, 2005 Opozori Objavljeno Januar 26, 2005 baba p'jana r't prodana :grim :whistle:
SiR Objavljeno Januar 26, 2005 Opozori Objavljeno Januar 26, 2005 baba p'jana r't prodana :grim :whistle: ← vsa skausana v r't nažgana :D
Nagaya Objavljeno Januar 27, 2005 Opozori Objavljeno Januar 27, 2005 vsa skausana v r't nažgana :D ← napačen ritem... <_<
pirrulz Objavljeno Januar 27, 2005 Opozori Objavljeno Januar 27, 2005 (popravljeno) Nisi hotla rečt: napačna luknja? :eek: :lol1: :lol1: :lol1: :kva2: :kva2: šit, od tega dela se mi že meša. se opravičujem. NOT. Popravljeno Januar 27, 2005. Popravil pirrulz
SiR Objavljeno Januar 27, 2005 Opozori Objavljeno Januar 27, 2005 napačen ritem... <_< ← kak enajsterec? haiku maybe baby ? :D
Einherjar Objavljeno Januar 27, 2005 Opozori Objavljeno Januar 27, 2005 Nisi hotla rečt: napačna luknja? :eek: :lol1: :lol1: :lol1: :kva2: :kva2: šit, od tega dela se mi že meša. se opravičujem. NOT. ← Kako napacna luknja? Sej je rekel v r't - kje je kle napacno.... Vsako zensko je treba najprej nabrisat normalno pol pa se v pi**o :) Sicer pa bi Hotschko se vedel o tem povedat.
SiR Objavljeno Januar 27, 2005 Opozori Objavljeno Januar 27, 2005 Kako napacna luknja? Sej je rekel v r't - kje je kle napacno.... Vsako zensko je treba najprej nabrisat normalno pol pa se v pi**o :) Sicer pa bi Hotschko se vedel o tem povedat. da malce navežem na Pupino SM temo: najprej "normalno", potem pa še odvezat s postelje in še enkrat v "prostem slogu" :D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se