mayci Objavljeno Februar 12, 2002 Deli Objavljeno Februar 12, 2002 Iščem kogarkoli za skupne vožnje to pomlad in poletje (sem ostala brez sovozača) nisem navdušena nad norenjem, rada pa imam hitro vožnjo in ovinke. Kam boste kaj hodili letos? Prosim za predloge, ponudbe, karkoli, če ne bom letos bol malo vozila, ker ne maram se vozit sama. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Februar 12, 2002 Deli Objavljeno Februar 12, 2002 Aha, ne iščeš sopotnika, temveč motoristično družbo. Beri forum. Zelo prikladno je poglavje Kaj bomo pa danes delali - dnevne furce v On the road. Tam se običajno menimo, kam bo kdo z motorjem skočil popoldne. Sedaj sicer bolj rinemo o vremenu, čez kak mesec pa bodo notri konkretni predlogi. Za kakšne posebne cilje pa običajno odpremo posebno poglavje. Če nas boš redno prebirala in sodelovala, ti družbe ne bo manjkalo. Brrrm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noise Objavljeno Februar 12, 2002 Deli Objavljeno Februar 12, 2002 quote: Aha, ne iščeš sopotnika, temveč motoristično družbo. Beri forum. Zelo prikladno je poglavje Kaj bomo pa danes delali - dnevne furce v On the road. Tam se običajno menimo, kam bo kdo z motorjem skočil popoldne. Sedaj sicer bolj rinemo o vremenu, čez kak mesec pa bodo notri konkretni predlogi. Za kakšne posebne cilje pa običajno odpremo posebno poglavje. Če nas boš redno prebirala in sodelovala, ti družbe ne bo manjkalo. Brrrm Meni tudi ni bilo jasno ali išče sopotnika ali družbo --> najprej sem mislil prestavit v Ljubezen, pa mi je poštekalo da bo On the road bolj primerno N0iSe DaTa-=> Motosvet.com <=- Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno Februar 12, 2002 Deli Objavljeno Februar 12, 2002 Majci, mene lahko zmer poklices. Ce mas dovolj potrpljenja, da me za kakim vecjim stevilom ovinkov tut pocakas. Sicer pa pridi kaj v sredo v twina, da se spoznamo. jsssssstttttttt tuuuuuuuuuuuuuuuut Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
YZFgeorge Objavljeno Februar 12, 2002 Deli Objavljeno Februar 12, 2002 CBR 250 RR.....hudo redka zadeva. Ja, se bo že poskrbelo, da neboš samevala. Accelerate 'till you see God ....then brake. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marijan Objavljeno Februar 12, 2002 Deli Objavljeno Februar 12, 2002 bravo mayci to je pravi naslov za sopotnike oz. skupinsko vožnjo. lp marijan Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suzuki Objavljeno Februar 12, 2002 Deli Objavljeno Februar 12, 2002 Hola! Pozdravljena mayci! Ti kar pridi kaksno sredo v Twina (izjemoma lahko prides tudi danes na maskerado), pa se bomo zmenili - za ljubitelj(ic)e hitre voznje in ovinkov ni bil se nikoli problem. Kvecejmu zaradi pomanjkanja... LP suzuki PS Tale tvoja Honda... cool maccina, ni kej. Prav tako Vanuatu... Popravil/a - suzuki dne 12/02/2002 ob 15:22:52 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno Februar 12, 2002 Deli Objavljeno Februar 12, 2002 Iz kje pa si če ni skrivnost KOMAJ EAKAM NASLEDNJE FS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Februar 12, 2002 Deli Objavljeno Februar 12, 2002 Beri,beri dečva......pol pa izberi in se priklopi...... Ni panike za interesente Klimbra.....saj le najmehkejši je dovolj nežen Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Leteči Objavljeno Februar 12, 2002 Deli Objavljeno Februar 12, 2002 Ni blema,sam lepo bi bilo če bi vedli iz kje si. Drgač smo pa kle trije fajn zagnani motoristi in ena motoristka k smo poleti več na motorju kot kjerkoli drugje. Sicer je pa tako da ob vsakem lepem vremenu smo 99%na motorju. Glede norenja se tud ni treba bat saj imamo med sabo dva 125 kubičnika. Piši na mail pa se bomo zmenil. Shit happens,unfortunetly all the time Leteči Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Februar 12, 2002 Deli Objavljeno Februar 12, 2002 Mayci je iz Ljubljane, vsaj ce je njen profil pristen. Drugace pa: mayci, kot je ze Brrm napisal, ali pa pises na mail, pridi v Twina, da se spoznamo, izmenjamo kaksne mobi stevilke in zadeva je resena. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Leteči Objavljeno Februar 12, 2002 Deli Objavljeno Februar 12, 2002 quote: Mayci je iz Ljubljane, vsaj ce je njen profil pristen Dost bliz.Mi smo pa iz Grosuplja-okolica Shit happens, unfortunetly all the time Leteči Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vragica Objavljeno Februar 13, 2002 Deli Objavljeno Februar 13, 2002 quote: Dost bliz.Mi smo pa iz Grosuplja-okolica Leteči? Ker konc? Mayci... pridruzujem se izjavam ostalih... prid v Twina... I promise I will be goon..ee..goof..ee..goob..ee..g...BAD. I am sorry I just can't be GUT! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzi Objavljeno Februar 13, 2002 Deli Objavljeno Februar 13, 2002 Ampak še zmeri ne vemo natančno, al Mayci išče sovoznika (sopotnika) al družbo za skupne izlete? No ja, eno in drugo bo pr nas najdla, sej mamo še par fantov brez motorja Lojzi ma vas rad Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
.T. Objavljeno Februar 13, 2002 Deli Objavljeno Februar 13, 2002 Mayci pridi danes v Twina, pa se vse lepo dogovorimo! Kdo bo koga, kdo se bo s kom peljlal, ... Tadej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Leteči Objavljeno Februar 13, 2002 Deli Objavljeno Februar 13, 2002 quote:Leteči? Ker konc? Južni konc!Greš proti Račni kjer je BMW servis ter nato naprej do Dobrepolja (Videm) tam smo pa mi. A si kje tam bliz? Shit happens,unfortunetly all the time Leteči Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vragica Objavljeno Februar 13, 2002 Deli Objavljeno Februar 13, 2002 Leteči... Šmarje... kolk bliz se ti zdi? I promise I will be goon..ee..goof..ee..goob..ee..g...BAD. I am sorry I just can't be GUT! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Leteči Objavljeno Februar 13, 2002 Deli Objavljeno Februar 13, 2002 Dost bliz da bi se lohk zmenil za kakšno furo. A mogoče pr vas delate dodatke za motor (reklama v enem od motoristov)? Ker moj sosed je v Šmarju pr enmu mojstru dal delat nosilce za kufre. Shit happens, unfortunetly all the time Leteči Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Februar 13, 2002 Deli Objavljeno Februar 13, 2002 quote: A mogoče pr vas delate dodatke za motor (reklama v enem od motoristov)? Ker moj sosed je v Šmarju pr enmu mojstru dal delat nosilce za kufre. Ehehehe.... ja, ta prava decva bo... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vragica Objavljeno Februar 15, 2002 Deli Objavljeno Februar 15, 2002 quote: quote: A mogoče pr vas delate dodatke za motor (reklama v enem od motoristov)? Ker moj sosed je v Šmarju pr enmu mojstru dal delat nosilce za kufre. Ehehehe.... ja, ta prava decva bo... Gregs... ... psssssstttttttt... nubenmu povedat... I promise I will be goon..ee..goof..ee..goob..ee..g...BAD. I am sorry I just can't be GUT! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Leteči Objavljeno Februar 16, 2002 Deli Objavljeno Februar 16, 2002 quote:Ehehehe.... ja, ta prava decva bo... Ha, ha, ha! Me veseli, da imaš smisel za humor!! Shit happens,unfortunetly all the time Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cyc Objavljeno Februar 16, 2002 Deli Objavljeno Februar 16, 2002 quote: Ampak še zmeri ne vemo natančno, al Mayci išče sovoznika (sopotnika) al družbo za skupne izlete? No ja, eno in drugo bo pr nas najdla, sej mamo še par fantov brez motorja Jaaaaaaaaaa hehehe Hmmm .... v bistvu. -- Andraz, cyc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Februar 16, 2002 Deli Objavljeno Februar 16, 2002 quote: quote:Ehehehe.... ja, ta prava decva bo... Me veseli, da imaš smisel za humor!! Humor?! Ma to je cista resnica! Ceprav me bo sedaj vragec spet okaral, da ne smem nic povedati... c Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Februar 16, 2002 Deli Objavljeno Februar 16, 2002 quote: Gregs... ... psssssstttttttt... nubenmu povedat... V redu... ne bom.. obljubim... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Climber Objavljeno Februar 16, 2002 Deli Objavljeno Februar 16, 2002 Matr ste gofle. Tolk ste navalili, da je pod silnim navalom dekle raje uslo v ilegalo. Eni so srecni drugi pa trezni LP Climber Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se