Fazer03 Objavljeno Januar 25, 2005 Opozori Objavljeno Januar 25, 2005 Motorist/ka ima pozimi več časa in premeče in "pospravi" po garaži in pri tem nemalokrat naleti na različne stvari, ki so še uporabne, pa so zaradi nakupa lepših, boljših ali novejših romale na police in omare. Pri tem imam v mislih tako moto opremo (tank torbe, dodatna oprema, ... ) kot tudi opremo za motoriste/ke: (jakne, čelade, rokavice ... ). V klubu VB se ukvarjamo z mislijo, da bi na koncu meseca aprila ali takoj po 1. maju organizirali enodnevni moto sejem; sedaj pa me zanima le vaše kratko mnenje. Hvala in LP.
Marky Objavljeno Januar 25, 2005 Opozori Objavljeno Januar 25, 2005 Ideja je. Samo se mi zdi malo pozen datum. Zakaj pa ne kak mesec prej?
krca25 Objavljeno Januar 25, 2005 Opozori Objavljeno Januar 25, 2005 Saj je tak sejem ze bil v Kamniku pri uziju , pa se ni najbolje obnesel vsaj takrat ne, ko sem bil jaz tam. lp.
Marky Objavljeno Januar 25, 2005 Opozori Objavljeno Januar 25, 2005 Zakaj? Verjetno premalo ponudbe. :hmm:
Jurij Objavljeno Januar 25, 2005 Opozori Objavljeno Januar 25, 2005 pridem. datum je ok, bom glih mal našparu do takrat... :D
SF Objavljeno Januar 25, 2005 Opozori Objavljeno Januar 25, 2005 Upam, da bo prodano... Mam namreč kr neki robe za stara jajca pa literature po trajno nizkih cenah... En štant mi rezervirajte!
bLuZoNdEr Objavljeno Januar 25, 2005 Opozori Objavljeno Januar 25, 2005 za moje potrebe malce pozen datum (za 1. maja pade že prvi tedenski izlet v sezoni, in takrat je treba že vso potrebno opremo imet ki jo za to sezono potrebujem - govorim na splošno), drugače pa ideja ni slaba :OK:
pirrulz Objavljeno Januar 25, 2005 Opozori Objavljeno Januar 25, 2005 saj res kje bi pa ti to zadevo organiziral? :hmm:
jose Objavljeno Januar 25, 2005 Opozori Objavljeno Januar 25, 2005 Tudi meni se valja nekaj odvečnih stvari po omari tko da je ideja dobra, samo o lokaciji se še zmenite :doze:
era Objavljeno Januar 25, 2005 Opozori Objavljeno Januar 25, 2005 Tut jaz sem takoj za to, sam bi blo lohk mal prej. Mam eno tako lepo sharkovo rs2 next čelado, skorej nč rabljeno male velikosti, za prodat, bi prov pasala na tale sejem... :D ... pa verjetn bi se še kej nadl... :)
DDEAN1 Objavljeno Januar 26, 2005 Opozori Objavljeno Januar 26, 2005 evo mene, tud jaz bi prišel. Sam kakšen mesec prej bi bilo fino.
Hanzi Objavljeno Januar 26, 2005 Opozori Objavljeno Januar 26, 2005 Prepozno, obvezno v marcu oziroma v začetku aprila
SHARKi Objavljeno Januar 26, 2005 Opozori Objavljeno Januar 26, 2005 zelo dobra ideja, sm prekasnooooo.
Port Folio Objavljeno Januar 26, 2005 Opozori Objavljeno Januar 26, 2005 Mal prej bi bil lahko! NPR. Začetek aprila !!! Super ideja :yea2: :yea1:
Fazer03 Objavljeno Januar 30, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Januar 30, 2005 (popravljeno) Zadeva naj bi bila v Domžalah ob AC Ljubljana-Celje (takoj ob izvozu iz AC). Predvideni termin pa je prva sobota v mesecu aprilu. Mislim, da je to še dovolj zgodaj glede na začetek sezone. Popravljeno Januar 30, 2005. Popravil Fazer03
SF Objavljeno Januar 30, 2005 Opozori Objavljeno Januar 30, 2005 Dam en predlog! Naredte komisijsko prodajo kot na smučarskem sejmu... Bo več obiska pa robe...
motobaby Objavljeno Januar 31, 2005 Opozori Objavljeno Januar 31, 2005 Zadeva naj bi bila v Domžalah ob AC Ljubljana-Celje (takoj ob izvozu iz AC). Predvideni termin pa je prva sobota v mesecu aprilu. Mislim, da je to še dovolj zgodaj glede na začetek sezone. ← :OK: Pa kakšno javno vabilo / obvestilo bi bilo treba nardit. Je pa fajn, mam neki glih za zdilat.
pirrulz Objavljeno Januar 31, 2005 Opozori Objavljeno Januar 31, 2005 Jep, jaz tudi. bi pa blo fino, da se ne bi samo ene par štantov postavlo, ampak da bi se nudilo tudi kakšno okrepčilo in napojilo: na primer ciganska-ups, romska- pečenka al pa kake klobasice al pa golaž al pa pečen pujs itd. Pa kaka (prebavljiva) muzika bi tudi lahko napolnjevala ozračje... :grim
SHARKi Objavljeno Januar 31, 2005 Opozori Objavljeno Januar 31, 2005 (popravljeno) na primer ciganska-ups, romska- pečenka al pa kake klobasice al pa golaž al pa pečen pujs itd. Pa kaka (prebavljiva) muzika bi tudi lahko napolnjevala ozračje... :grim ← dej pirrulz, ne jebi spet :whistle: mogoče pa res :hmm: , še kakšen oder z štango, pa........ Popravljeno Januar 31, 2005. Popravil SHARKi
pirrulz Objavljeno Januar 31, 2005 Opozori Objavljeno Januar 31, 2005 :eek: kaj pa je to takega, če bi človek rad kaj pojedel, če bo tam cel dan stal? :hmm:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se