nk84 Objavljeno Oktober 14, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2008 Niso Rokovnjači ampak Vaški bojsi ponavadi prvo soboto v aprilu. Hvala k si me popravu. Sm mal zamešu. Sm pa tut sam tm kupu rabljen kombinezon in je blo kr neki izbire.
Lencdo Objavljeno Oktober 15, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2008 Mislim da je februarja ali marca v trstu bolšji sejem nove in rabljene opreme... Kulega kupu kombinezon za 300€ nov samo 2 let je bil v trgovini, v TC-ju bi pa dal okoli 700€. Ko zvem točn datum vam posredujm :naughty:
PETERR Objavljeno Oktober 24, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2008 Mislim da je februarja ali marca v trstu bolšji sejem nove in rabljene opreme... Kulega kupu kombinezon za 300€ nov samo 2 let je bil v trgovini, v TC-ju bi pa dal okoli 700€. Ko zvem točn datum vam posredujm :naughty: Vnaprej hvala! Bi prav pršla vsaka info! Lp
Aleš87 Objavljeno April 23, 2009 Opozori Objavljeno April 23, 2009 Bom kar v tej temi vprašal. Kaj pri nas obstaja kakšen odpad motornih koles? Pa kje, če mogoče kdo ve. Hvala za odgovore. Lp, Aleš
trojan69 Objavljeno April 23, 2009 Opozori Objavljeno April 23, 2009 Bom kar v tej temi vprašal. Kaj pri nas obstaja kakšen odpad motornih koles? Pa kje, če mogoče kdo ve. Hvala za odgovore. Lp, Aleš Pobožne želje... Ne resno-ni ga, mogoč na kakšnem avto odpadu dobiš kakšen star motocikel to je pa to.
MARJA Objavljeno April 23, 2009 Opozori Objavljeno April 23, 2009 Pobožne želje... Ne resno-ni ga, mogoč na kakšnem avto odpadu dobiš kakšen star motocikel to je pa to. Kako ne obstaja. Po moje tip, ki je bil prikazan v torkovem dokumentarcu Okus po hitrosti ne zbira razbitih motorjev.
shark90 Objavljeno April 23, 2009 Opozori Objavljeno April 23, 2009 Kako ne obstaja. Po moje tip, ki je bil prikazan v torkovem dokumentarcu Okus po hitrosti ne zbira razbitih motorjev. pa še rekel je da so večinoma za rezervne dele....
trojan69 Objavljeno April 23, 2009 Opozori Objavljeno April 23, 2009 Kako ne obstaja. Po moje tip, ki je bil prikazan v torkovem dokumentarcu Okus po hitrosti ne zbira razbitih motorjev. Nisem gledu dokumentarca. Torej je odpad? Ker za rabljene dele poznam nekaj ljudi. Sem tud jst kupoval pri enem iz okolice žalca-ampak to niso odpadi.
paris2 Objavljeno April 23, 2009 Opozori Objavljeno April 23, 2009 (popravljeno) Ker ni odpadov z motorji iz tega sledi, da se vsak motor popravi ali pa je neuničljiv... :naughty: Le kam bi drugače šli??? V nebesa? Popravljeno April 23, 2009. Popravil paris2 trojan69 1
trojan69 Objavljeno April 23, 2009 Opozori Objavljeno April 23, 2009 Torej se motim? Je odpad??? to bi blo super-ogromen delov za kakšne pocen predelave
svobodnaptica01 Objavljeno April 23, 2009 Opozori Objavljeno April 23, 2009 (popravljeno) mogoč mal offtopic, ampak če kdo pozna kak odpad, koga ki se mu pod ponkom valja, iščem mašino za yamaho R6 letnik 99-02. Bi bla zelo hvaležna... Popravljeno April 23, 2009. Popravil svobodnaptica01
trojan69 Objavljeno April 23, 2009 Opozori Objavljeno April 23, 2009 No...bo zdej kdo povedu naslov kakšnega odpada. Bi z veseljem šou mal pobrskat za deli :krneki: Al je blo tist že spet nabijanje v prazno....... @svobodnaptica01-pomoje ti ostane bol e-bay. Take mašine dvomim da se kr okol valjajo, majo vseen neko ceno.
motofrik Objavljeno April 24, 2009 Opozori Objavljeno April 24, 2009 (popravljeno) Rahel preblisk -v tistem zloglasnem dokumentarcu ''Okus po hitrosti'' je bil prikazan en odpad (?) pri nas. Ko je bilo kakšnih 30 motorjev. Ali pa je to kakšen servis, nemara zavarovalniško parkirišče? Ko je najmlajši motor imel le par mesecev.. No, saj ste vsi gledali ta film. Popravljeno April 24, 2009. Popravil motofrik
Jernej125ccm Objavljeno April 24, 2009 Opozori Objavljeno April 24, 2009 Rahel preblisk -v tistem zloglasnem dokumentarcu ''Okus po hitrosti'' je bil prikazan en odpad (?) pri nas. Ko je bilo kakšnih 30 motorjev. Ali pa je to kakšen servis, nemara zavarovalniško parkirišče? Ko je najmlajši motor imel le par mesecev.. No, saj ste vsi gledali ta film. IMO zaseženi,poškodovani motorji
sesir Objavljeno April 24, 2009 Opozori Objavljeno April 24, 2009 Rahel preblisk -v tistem zloglasnem dokumentarcu ''Okus po hitrosti'' je bil prikazan en odpad (?) pri nas. Ko je bilo kakšnih 30 motorjev. Ali pa je to kakšen servis, Je to tud kao en mali servis...vsaj mislim,da je bil to ta tip,ko sem bil enkrat pri njem! @trojan se bom potrudil za gsm številko...sam ne danes.Čeprav,ko sem bil jz tam glih ni bilo kaj pametnega je pa res,da je že okol 2-3 leti tega!
schila Objavljeno April 24, 2009 Opozori Objavljeno April 24, 2009 jaz za moje motorje sem vedno dobil rabljene kose na rottamoto.it pošljejo stvari tudi v slo ampak pošiljka je 30 eur v it je 15 eur
sesir Objavljeno April 24, 2009 Opozori Objavljeno April 24, 2009 No...bo zdej kdo povedu naslov kakšnega odpada. Bi z veseljem šou mal pobrskat za deli :krneki: Al je blo tist že spet nabijanje v prazno....... @trojan se bom potrudil za gsm številko...sam ne danes.Čeprav,ko sem bil jz tam glih ni bilo kaj pametnega je pa res,da je že okol 2-3 leti tega! Imaš na P.M Čeprav,kot sem ti tam napisal! Čudno,da ni njegovega sina tle gor,ker se neki kao s "stunt" ukvarja.....
sesir Objavljeno April 26, 2009 Opozori Objavljeno April 26, 2009 , koga ki se mu pod ponkom valja, iščem mašino za yamaho R6 letnik 99-02. Bi bla zelo hvaležna... Za enega,ki ima mislim 02 ali 03 za prodat vem
rosse20 Objavljeno April 27, 2009 Opozori Objavljeno April 27, 2009 Rahel preblisk -v tistem zloglasnem dokumentarcu ''Okus po hitrosti'' je bil prikazan en odpad (?) pri nas. Ko je bilo kakšnih 30 motorjev. Ali pa je to kakšen servis, nemara zavarovalniško parkirišče? Ko je najmlajši motor imel le par mesecev.. No, saj ste vsi gledali ta film. jaja. ta "odpad" je malo pred mariborom (v račah se gre dol). sem bila enkrat tam. kupovala pa sem nekaj za skuterja. tule je telefonska: 040806444 mogoče bo prišla še komu prav.
svobodnaptica01 Objavljeno April 27, 2009 Opozori Objavljeno April 27, 2009 Za enega,ki ima mislim 02 ali 03 za prodat vem Uf, če je 02 bi bilo super. Mi lahko prosim sporočiš kontakt na pm? dobiš za :beer1:
sesir Objavljeno April 27, 2009 Opozori Objavljeno April 27, 2009 jaja. ta "odpad" je malo pred mariborom (v račah se gre dol). sem bila enkrat tam. kupovala pa sem nekaj za skuterja. tule je telefonska: 040806444 mogoče bo prišla še komu prav. :yes: sam jz imam drugo številko,verjetno ima dve Uf, če je 02 bi bilo super. Mi lahko prosim sporočiš kontakt na pm? dobiš za :beer1: Imaš
mamkabozja Objavljeno April 28, 2009 Opozori Objavljeno April 28, 2009 V Trstu ob nogometnem igrišču je odpad ZAMPA. Na lastne oči vidu hrvata, ki je kupil skuter italjet (izgledal ko nov, in delujoč bres papirjev) za ušivih 120 EUR.
avsec Objavljeno April 30, 2009 Opozori Objavljeno April 30, 2009 A morde ve kdo kje bi dobil dele za Gilero RC600. Namreč potrebujem kompletno sklopko v mašini! Lahko tudi celo mašino!
Darko3g Objavljeno Januar 20, 2010 Opozori Objavljeno Januar 20, 2010 Na hrvaškem moto forumu je biker-mb pokazal slike in številko enega odpada iz Maribora. Tudi številka je tam. http://www.motori.hr/forum/index.php/topic,131993.0.html
sesir Objavljeno Januar 20, 2010 Opozori Objavljeno Januar 20, 2010 Na hrvaškem moto forumu je biker-mb pokazal slike in številko enega odpada iz Maribora. Tudi številka je tam. http://www.motori.hr/forum/index.php/topic,131993.0.html Saj sem že večkrat tudi na MS objavil cifro
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se